Viimeisin lukemani kirja : Mä Hessu ! =D

  • Toni

Tuli kesällä ostettua Porin antikvariaattiliikkeestä esim. tämä teos & ruokapöytälukemisena tuli se nyt muutaman päivän kuluessa sitten luettua. Vuonna 2002 ilmestyi tämä Aku Ankan Taskukirjan tyylinen julkaisu ! Silloin Hessu täytti 70 vuotta & tähän kirjaan on koottu ensin vähän historiatietoa Hessun synnystä sarjakuvissa ja valkokankaalla. Sitten on vuorossa varsinainen pääosuus eli kootut hauskat tarinat. Muutama erityisen hauska tarina jäikin mieleeni & ajattelin siksi siitä suurena Aku Ankka-fanina tehdä bloginkin ! =)

Elmo Hopo on aivan omiaan synnyttämään lukioissaan innostuksen liikkumiseen oikeastikin ! Tuli ihan mieleen omat lapsuuden/nuoruudenajat tuosta jutusta jolloin juostiin aina pallon perässä ! =) Tosin tämän tarinan lajina oli minikoris. Sarjiksessa on jopa joitain ohjeita pallon hallintaan ja harjoitteluun ! Nykypäivänä on internet eikä ole enää itsestäänselvää että saman alueen lapset kokoontuvat yhteen viettämään laatuaikaa yhteisen oppimisen, oivallusten, liikunnan & sosiaalisten taitojen kehittymistä varten. Tämä tarina innostaa taatusti lapsia liikkeelle luettuaan sen, joten suosittelen vanhemmille ostettavaksi ! =)

Sitten oli tarina huonomuistisuudesta jossa Hessu unohti aina kaiken.. ja kun lopulta Mikki sai houkuteltua Hessun lääkärin vastaanotolle tutkimukseen että mistä se voisi oikein johtua, repesin kun lääkärin nimi oli Tri D. Mentia joka oli vielä enemmän sekaisin kuin itse Hessu ! x)

Myös tarina alakuloisesta ja apaattisesta Hessusta oli mieleenpainuva. Näin Hessu-tarina käsittelee arempaa masennusaihettakin hauskalla tavalla. Kannatti pulittaa 4 euroa tästäkin & oma Aku Ankka-spesiaalikokoelma karttui taas yhdellä opuksella ! =)

Suosittelen ja käännä ite ! =D
Suosittelen ja käännä ite ! =D
Vähän parempi kuva blogiaiheesta !
Vähän parempi kuva blogiaiheesta !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus