Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on viro.

Wappu Virossa ! =)

Juu oli sitten vähän normaalista poikkeava vappu ! :) Vappua siellä ei näköjään vietetty, mut mulla oli kyllä serpentiinit siel hartioilla kuiteskii ! =P Positiivisinta antia reissulla oli tietty taas useat mielenkiintoiset ihmiskontaktit & viinaa kyllä riitti.. negatiivisinta oli ehkä taskuvarkaat jotka heti hotelliin saavuttuamme ja ulos astuttuamme veivät yhdeltä naiselta rahapussin. Myös lähtö ennen kello 05.00 aamulla oli aika kova paikka ennakolta, mutta hyvinhän siitä selvittiin. Tietokonetta ei olisi näköjään pitänyt ottaa lainkaan mukaan sillä se toimi vain n. 2 tuntia & seuraavalla kerralla kun yritin, ei enää toiminutkaan eikä edes Suomessa sen jälkeen vaikka nettiaikaa pitäisi olla vielä suht runsaasti. Liekö sitten se kului siellä 2 tunnissa loppuun ? En tiedä, huomenna näytän konettani kaverille joka ymmärtää niistä. Sitä ennen joudun täällä kirjastossa näpyttelemään.

Joo meinasin sieltä Virosta käsin päivitellä vähän päivän tapahtumia, mutta kone tahtoi toisin.. mut avataan nyt vähän tässä sitä reissua ! Käytiin maalla 20 km Tallinnasta "Rompepäivillä" jossa oli todella paljon vanhaa ruosteistakin romua sota-ajalta, antiikkia & muuta tilpehööriä tarjolla. Myös vanhoja autoja siellä oli näytillä ja myytävänä. Parkkipaikalla oli hurja määrä autoja & sitä myötä myös ihmisiä runsaasti. Tuli sieltä itsekin tehtyä muutama hyvä löytö. Pari erikoisen hienoa sytkäriä & hienon t-paidan sieltä esim. löysin ! Pitää jotain kuvaakin sieltä laittaa kun kone toimii taas kotona ! Meillä oli jopa 4 tuntia aikaa kiertää siellä ennenkuin bussi lähti taas kohti hotelliamme. Kun mukana oli myös jokunen melkoinen tavarankeräilijä ja huutokaupoissa kävijä ja ehkä liikkeenkin omistava, heille tosin meinasi lopussa tulla jo hoppu ! =D

Superalko se oli melkoinen viinaparatiisi ! =D Siellä oli joka alkoholilajille oma pisteensä jossa kussakin 2-4 erilaista juomaa tarjolla maistiaiseksi. 40 % prosenttista oli esim. myös tarjolla ja sitä rataa.. jos jokaista mahdollista juomaa olisin maistanut, olisin ollut kyllä melkoisessa kunnossa jo ! =D Ai kun suomessakin olisi tälläistä.. no olihan se myös hyvä mainoskikka. Monia uusia makujakin koin ja muutaman herätysostoksenkin tein. En kuitenkaan niin paljoa itselleni juomia ostellut. Jonkin verran kuitenkin & toin vähän myös toisille ! =)

Joo en ollut aiemmin käynytkään Virossa, mutta viihdyin siellä kyllä sen verran hyvin, ettei taatusti ollut viimeinenkään kerta ! :)


Tipaton tammikuu..

..ei ole ollut suunniteltu juttu. Se on vaan sattumalta mennyt niin kun en välttämättä kausittain aina välitä edes niin ilojuomia nautiskella. En ole käynyt baareissa, ei ole ollut sellaisia juhlia, ei ole pyydetty juhlimaan eikä edes kaupasta ole tarttunut mukaan mitään alkoholipitoista.

Mutta nyt tähän on tulossa muutos sillä tilasin kamulta joka on paraikaa Virossa 24 pakkaukset sekä lonkeroa että kaljaa & tokihan nämä ovat vahvempia kuin ne kotimaiset vastaavat :) Eli helmikuussa ainakin jo maistellaan ! =)