Vital Sun, Kaija Koo, syöpöttelyä, juopottelua..

  • Toni

Alotin tossa pari päivää sitten käyttämään Vitalas-tuotetta nimeltään Vital Sun. Sain niin halvalla ekan erän. Vahingossa tuli seuraavassa lähetyksessä jo 3 pakettia lisää, meinasin eka palauttaa, mut nyt rahatilanne sallii ylimääräsetkin menot joten antaa olla. Lopetan kuitenkin tähän varmaan jatkotilauksen. Vital Sun suojaa auringolta, nopeuttaa ruskettumista sekä on samalla myös ravintolisä eli varsin mielenkiintoiselta tuotteelta kuulostaa. Joo mulle tulee sähköpostiin jatkuvasti noita Vitalas-mainoksia. Tää ei ollu eka kertakaan kun sieltä jotain tilaan. Paikka toimii siis Maarianhaminassa.

Kaija Koo ois tänään Äänekoskella ! Ei "ihan" mun lempimusiikkia mut eiköhän sinne juopottelemaan vois mennä kuiteskii.. Eka olin menossa, sitten en & lopulta meen kuitenkii kun joku kaverikin kerran menossa. Tällä kertaa en kuitenkaan aio kuvia ottaa kun en niin fani ole.. Yks kamu lähtee puolestaan kattoon Joe Lynn Turneria, vissiin huomenna jossain K-Suomessa. Tiedättekin varmaan kaikki hevin ystävät tämän melko legendaarisen ex-Rainbow solistin.

Kylläpä on vaikea nykyään aurinkoöljyjäkin ostella kun pitäis tietää millanen ihotyyppi on =D Noh parempi valita kerralla melko hyvät suojakertoimet kuten teinkin, eiköhän tolla 20:llä pärjää. Herkutteluksi meni vaihteeksi näin perjantaina kun ostoskärryjen kans kaupassa tuli käytyä.. kunnon ruuan & herkkujen lisäksi sain ostettua jotain erikoistuotteitakin kuten mustekalaa tomaattikastikkeessa sekä sinisimpukoita & espanjalaista kaljaakin tuli kokeiltua.

Huima meno on jatkunut vedonlyönnin puolella, tänäänkin sydäntä tykyttävää jännitystä yllin kyllin tarjolla. Hienon viime La-Ma jälkeenkin komeita osumia tullut tällä viikolla kuten keskiviikkona Inter 2(3,10) & torstaina Haka 2(3,05), Haka-1(7,25)!, Sundsvall-Enköping X(4,00). Nyt jännitetään Ranskan 2.liigaa sekä Irlannin liigaa joiden myötä ratkeaa lopullinen menestys ti-pe. Kippis se moro ny ! =D

Sain tuliaisia Italiasta eli kerrankin näin tissit.. =D
Sain tuliaisia Italiasta eli kerrankin näin tissit.. =D

Kirjoitettaessa soi Death Angel : The Art of Dying

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus