Voe helevettiläinen shentään !

  • Toni

Tänään piti harrastaa hieman ruumiinkulttuuria, mutta.. sitten sain puhelun ja siinä rupatellessani käänsin samalla vartaloa ja auts ikävä kipu tuli alaselän seutuvilta. =/ No sitten Feldeniä siihen, mut nyt se on sen verran jäykän oloinen ja sitä vaistomaisesti varoo että kyllä illan ajatellut selkä ja jalkatreenit jäävät nyt valitettavasti väliin. Toivottavasti huomenna on taas paikat kondiksessa !? Täytyy jossain vaiheessa tänään illalla hieman venytellä, jos se auttais !? Noh jos kärsii, niin täytyy kompensoida energia sitten vähän ikävämpään hommaan eli tiskaamiseen kun röykkiö astioita odottaisi kiillottamistaan.. Mutta onni onnettomuudessa, että nyt ehtii vaihteeksi satsata tähän City-elämäänkin.. =)

Niin ja päivän pakollinen uhkapelimaininta : Tänään satsasin Islannin liigaan koska senkin sarjan olen jo oppinut tuntemaan varsin hyvin & tänään onkin varsin mielenkiintoisia ottelupareja ja hyviä kertoimia tarjolla. Niin ja go go Suomi Finland Perkele Uefa-Cupissa !!!

Tähän kuntoon pitäis päästä nyt kyl takasin-projekti menossakin..Kesällä 06 räpsäisty..
Tähän kuntoon pitäis päästä nyt kyl takasin-projekti menossakin..Kesällä 06 räpsäisty..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus