Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on voitto.

Aloitin tänään säännöllisen sulkapallon peluun !  1

Näin kesän kynnyksellä aloitan yleensä tenniskauden(joka sekin varmaan alkaa tässä lähiaikoina), mutta tällä kertaa aloitinkin yllättäen toisen kaverin kanssa sulkapallon pelaamisen ! Eikä mitään pihapeliä vaan kunnolla hallissa ! Siinä onkin suuri ero pelattavuudessa että onko tuuli pelissä mukana vai ei !? =D Viimeksi oikein säännöllisesti tuli pelattua joskus 90-luvulla. Joka kesä yleensä ainakin jonkin verran pihapelinä sitä on tullut harrastettua & hallissa silloin tällöin 2000-luvulla, mutta välillä ollut vuosiakin taukoa & sitten taas muutaman kerran. Kaiken kaikkiaan aika harvoin 2000-luvulla hallissa juu. Mutta aika hyvä tuntuma siihen heti oli kun on joskus kuitenkin melko paljonkin pelannut.

Pelasin muistaakseni joskus vuosi sitten ekan kerran tämän kaverini kanssa, mutta silloin oli kyseessä nelinpeli peurungassa. Havaitsin hänet siinä hyvin tasaväkiseksi vastustajaksi joten nyt hänen aloitteestaan alettiin sitten pelaamaan. Hänellä on myös sellainen porkkana pelissä että on lyönyt vetoa jonkun kaverinsa kanssa kumpi laihduttaa enemmän tietyssä ajassa ja tässä lajissahan joutuu aika koville ja rasvakin palaa.. kaveri on kuitenkin urheillut joskus aika paljonkin kuten jääkiekkoa & jalkapalloa ja monia muitakin lajeja, joten näin voittamisesta tykkäävänä hirvitti hieman että joutuukohan sitä maistamaan heti tappion karvasta kalkkia.. :p

Noh tasaistahan se oli, mutta voitin kuitenkin erin 3-1. Ehkä se ratkaisevien pisteiden kohdalla ottamani yksi vaihe lisää peliin oli se ratkaisevin tekijä !? Muistan ennenkin eri vastustajan kanssa että juuri tämä entistä aggressiivisempi liikkuva pelityylini ratkaisi yleensä muuten tasaiset pelit ! En ole mikään pikajuoksija, mutta näissä mailapeleissä(tennis, sulkapallo & pingis) joita olen pelannut kaikkia aika paljon olen melko nopea tai nimenomaan liikkuva. Ja ehkä se tärkein tekijä on ne toistot ja jotenkin tiettyihin kuvioihin on aika automaatiot päässä jo valmiina.

Kaveri kuten en minäkään ole aivan huippukunnossa, mutta kyllä hän väsähti paljon pahemmin aina pitkien pallojen jälkeen. Odotan innolla jo seuraavaa kertaa ! Kun kaverin kunto vähän paranee pelaamisen myötä, saan varmasti entistäkin paremman vastustuksen ! Eihän se kivaa olisi jos tietäisi aina voittavansa kuten usein tossa tenniksessä on meinannut vähän olla eri kaverin kanssa.. :p Mutta hyvin saa kyllä pelata sillä mähän en kovin helpolla urheilussa tykkää kyllä hävitä ! =D Oma peli ja kaverin peli tulee tässä toistojen myötä huomattavasti paranemaan ja kunto sitä myötä myös.. tiukkoja pelejä siis odotellessa, on se sulkapallokin vaan aikas mukava peli :)


Kiitti Aamulehti ! =)

Makean viikonlopun kruunasi sarjanousija Hercules 1 (3,00) kukistamalla eilen ailahtelevan Atletico Madridin Espanjassa peräti lukemin 4-1 ! =D Tällä kertaa kyseessä ei ollut niinkään oma idea vaan Aamulehden peliasiantuntijan sijoituskohde.. onneksi satuin eilen jälkikäteen tsekkaamaan kirjastossa lauantain lehden & huomasin että siellähän on vielä maanantaillekin vihje ja näköjään hyvä sellainen kun ei ollut normaali 1 tähden rivi vaan vieläpä 3 tähden sijoituskohde !

Muutaman vuoden olen seurannut näitä Aamulehden 2 kertaa viikossa ilmestyviä pelivihjeitä & niistä on ollut hyötyäkin. Ei tosin aina. Itse olen huomannut että paras tapa on pelata ensin oman pään mukaan & sitten lisätä sinne jotain muualta kuulemia kokoopanoihin ja muihin tietoihin perustuvia tekijöitä. Etenkin se tieto eri kohteista on tärkeää ei niinkään se suoranainen pelivihje sillä mielestäni on parasta säveltää itse niistä sitten lopulliset peli-ideat ja johtopäätökset.

En nyt muista niin tarkkaan Aamulehden eri vuosien tuloksia, mutta viime vuosi heillä oli ainakin voitollinen ! Ja eritoten nämä harvinaisemmat 3 tähden sijoituskohteet palauttivat hyvin panoksen takaisin. Tämä mielessä tutkailin itse hetken tuota kohdetta ja päädyin myös pelaamaan Herculesta ja se kannatti & upea peliviikonloppu sai upean päätöksensä vielä hiljaisimpana pelipäivänä maanantaina ! :)


Bingo ! =D

Kiitos Paf & kiitos Golden Bingo-peli ! =) Se oli päivän pelinä joulukalenterissa & sitä kun pelasi vähintään kerran(minimipanos 2euroa) ja vastasi yhteen kysymykseen oikein, pääsi 9.luukun hyvien palkintojen arvontaan ! No olin vähän turhan myöhään liikenteessä, en ehtinyt ennen puoltayötä osallistua kisaan, mutta ehdin pelata sitä päivän peliä.. ja se kannattikin ! :)

Voittajan on voitokkaan pelin jälkeen aina helppo hymyillä :) 10 euroa oli kokonaisuudessaan sijoitettu kun koitti 5. pelikierrokseni. Pelaajia tässä erässä oli 38 & kuponkeja 216 pelissä. Ihan kivasti lähti.. oli eka kertaa jo realistista että jonkun suoran saisin ensimmäisenä.. pääsin "lähimpänä bingoa" listaan kun lopulta 3 numeroa puuttui. Jollain oli enää yhtä vajaa, sitten multa puuttui enää 2 numeroa & muutamilla oli enää yhtä vaille.. sitten enää yksi, 10-20 pelaajaa oli tässä samassa yhtä-vajaa-vaiheessa.. multa puuttui 73 ja tuli 74 pahus ajattelin, että nyt meni potti jollekin muulle kyllä..

Mutta ei & vielä seuraavakaan numero ei tuonut voittajaa selville, sit tuli se 73 jees ja ihme ettei muita tullut edes tasoihin jakamaan pottia vaikka niin monella oli jo yhtä vajaa.. voitinkin noiden pelaamieni kierrosten suurimman yksittäispotin eli 155.52 euroa 388.80 euron koko pelikierros-potista ! =) Ja siihen viisaasti myös lopetinkin, kyllähän extra-jouluraha aina kelpaa ! :)

Normaalistihan olen taitopelaaja enkä paljoa onnenpeleihin perusta, mutta näköjään mun kannattaisi näitäkin toisinaan kokeilla. Jupiter, tuo ylellisten juttujen tuoja tekikin syntymäkartallani hyvää kulmaa.. =) Thänks vain teillekin, rakkaat taivaankappaleet ! =D