Voittojen kotiutuspäivä & NHL:n maalimäärävedot !

  • Toni

Olipas hieno peliviikonloppu ! =) Olen huomannut että Italiassa esimerkiksi sattuu varsin paljon yllätyksiä pian joulutauon jälkeen ! Se olikin ehdottomasti päivän parasta antia. Suorastaan uskomattoman hyvin yllärit ja pari todennäköisempääkin osui nyt. Se on melko harvinaista että samasta sarjasta sattuu näin hyvin osumaan saman v-lopun aikana ! =D Tässäpä näitä : Lecce 2 9.60, Cagliari 2 4.50, Bologna 2 4.00, Cesena-Genoa x 3.10, Fiorentina 1 1.52.. ja vielä kun pari muutakin sarjaa oli suotuisia, oli tulos hieno ! =) Ainoastaan Sporting Gijonin tasoitus yliajalla Racingia vastaan kaiveli hetken ajan sillä se oli toisen tekemäni järjestelmän vika kohde ja muut oli jo oikein.. eli se olisi kertonut vielä voittoja entisestään jos olisi mennyt oikein. Sinkkuina pelasin esimerkiksi nuo kaikki Italian pelit & osa myös järjestelmissä.

Olen tässä muutamien viikkojen aikana perehtynyt NHL:n maalimäärävetoihin. Toistaiseksi tulos on ollut aika plus-miinus-nolla, mutta juuri ennen tätä päivää alkoi sieltäkin napsumaan uskomattoman hyvin.. torstai-yö oli täydellinen, perjantai ja lauantai myös hyviä jolloin ei myöskään huteja tullut juuri laisinkaan. Tosin hyvin huolella valitsin kohteet enkä montaa per päivä pelannutkaan. En vielä osaa sanoa onko nämä kannattavia, mut tämän v-lopun aikana ainakin olivat ja kasvattivat pelikassaa. Lauantaipäivän komein osuma oli puolestaan Ranskan aina niin kovin yllätyksekkäästä Cupista haettu Clermontin vierasvoitto pääsarjalaisesta St Etiennestä kertoimella 7.15 ! =)

Kirjoitettaessa soi Ukrainalaista black metallia : Drudkh - Forests in Fire and Gold

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus