Vuoden ekat pelivihjeet ostettu !

  • Toni

Koska olen jo useammat vuodet seurannut eritoten monia jalkapallosarjoja, en ole niin paljoa tarvinut enää ammattilaisten apua. Luokittelenhan itseni tässä urheiluvedonlyönnissä puoliammattilaiseksi. Yhä laajemmaksi on oma osaamiseni kasvanut, mutta aika ei ole toistaiseksi riittänyt vielä valloittamaan kaikkia sarjoja ja etenkään kaikkia urheilulajeja. Tänään huomasin päivittäin käymässäni ESBC:n sivustolla että tänään perjantaina he sijoittavat yhden historian suurimmista summista pitkävedon singlekohteisiin !

Ja kertoivat vielä myös onneksi että mistä sarjasta oli kyse ! Kyse oli salibandyliigan tänään alkavista pudotuspeleistä. Se on urheilulaji jota olen silloin tällöin seurannut ja katsonutkin, mutta silti se on jäänyt itseltäni hyvin pienelle huomiolle joten en siitä sarjasta tiedä kovinkaan paljoa. Niimpä katsoin aiheelliseksi tänään ostaa päivän Vetolinjan 9.9 eurolla. Harvemmin nykyisin näin teen, mutta koska tiedän että he tuntevat tämän sarjan todella hyvin, halusin vähän apua tähän hienoon vedonlyöntiharrastukseeni. Suurinta sijoituskohdetta he pelasivat peräti 2 prosentilla pelikassasta huh huh ! =D Saas nähdä miten käy ? Illalla sitten jännitetään.. =) Lisäsin toki päivän vetoihin myös omat pari kohdetta sekä jääkiekosta että jalkapallosta.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus