Yes, MPS 2 kertoimella 4.90 !

  • Toni

Futisdiggareille & vedonlyöjille taas asiaa !!! =)Kannatti luottaa taas Vuoksenmaan & Esbc:n tietämykseen ! =o) Tein monta riviä FC Kontu-MPS 2 kautta yhdistellen omiin hyviin kohteisiin ja pariin muuhunkin Esbc:n suosimaan ylikertoimeen. Niin tämä MPS:n kerroin oli peräti 4.95 & ottelun tulos 1-4 ! Taas oli hyötyä tietää tämän pelin kokoonpanotietoja, jotka puolsivatkin ylikertoimista MPS:ää. Ylikerroin oli myös ton pelin tasuri, jolla varmistelin tämän ottelun hyödyn. Triplakohteena sitä pitikin vähän pyöritellä !

Jännä homma, tiesin viime vuodesta jo että MPS on ihan hyvä ryhmä, joka kävi viime vuoden avauksessaan Äänekosken hiekkakentällä voittamassa vieraissa Äänekosken Huiman jota peliä olinkin katsomassa ja yllätys yllätys vieläpä samoin numeroin kuin tänäänkin eli 1-4. Sen pelin perusteella moni oli jo valmis hylkäämään Huiman, mutta sen pelin jälkeen Huima pelasikin peräti 10 peliä putkeen ilman tappioita porskuttaen aivan sarjan kärkipäässä kunnes loppukauden kokoonpano-ongelmien ja loukkaantumisten myötä putosi kuitenkin tasaisesta sarjasta pois. Ihan mainitakseni nyt Huiman pelatessa kolmosessa, tuli viime kotipelissä 12-0 voitto ! =D

Sorsapaistia koirille.. =Op
Sorsapaistia koirille.. =Op

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus