Yhteensattumia !

  • Toni

Asioilla on tapana järjestyä on ollut viime päivien teemana.. olin lopen kyllästynyt tämän hetken junnaavaan elämääni muutamia päiviä sitten. Nyt olen tajunnut levätä riittävästi, muuttaa joitakin elämäntapojani & kappas kummaa elämä tuntuu taas paljon paremmalta ! Osansa on ollut myös mielenkiintoisilla yhteensattumilla. Näin tuossa pari päivää sitten ulkomailla asuvan Facebook-kaverini. En todellakaan meinannut uskoa silmiäni ! :o He sanoivat käyvänsä noin kerran vuodessa Suomessa ja tämä olikin eka kerta kun näin tämän kaverini sen jälkeen kun hän oli muuttanut ulkomaille. Oli oikein piristävä kohtaaminen ! =)

Sitten yhdellä toisella kaverillani oli melkoinen tempaus meneillään.. hieman hurjapäisempi kaveri kyllä kuin minä itse ! =D Noh sain tietty olla huolissani hänestä ja näin siirtyi omassa pahassa olossani tarpominen sivummalle.. Muutenkin monet asiat ovat alkaneet sujua toivotulla tavalla kuin itsestään ! Mietinkin tuossa hetki sitten, että oli kyse sitten burn-outista, aivokemian häiriintymisestä tai uskonnollisesta heräämisestä niin pitäisi ilmeisesti oppia myös rukoilemaan silloin kun menee hyvin ! Ehkä se olisi muutenkin kaunis tapa & ehkä elämä ja mielenrauha pysyisi tasaisempana näin. Yhtä kaikki, olen kuitenkin tyytyväinen että elämä jatkuu taas !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus