Yksi uusi suunta ammattia ajatellen.

  • Toni

En löytänyt vielä itselleni nuorena laman aikoihin paikkaani tässä yhteiskunnassa, joten on kestänyt aika kauan löytää se juttu mitä sitä alkaisi "isona" lopulta oikein tekemään !? Suuntaa on vaihdettu jo monet kerrat.. Nyt on jo jonkin aikaa ollut 2 varteenotettavaa alavaihtoehtoa, toisesta olisi koulutus mutta vähän työkokemusta. Toisesta taas olisi työkokemusta ja selvästi todettua sopivuutta alalle, muttei koulutusta.

Tuuletin ja laajensin pienen avun kera ajatusmaailmaani siitä mitä todella haluaisin tehdä tai ainakin mikä voisi kiinnostaa !? No tänään innostuin sitten yhdestä vaihtoehdosta jota voisi ensin kokeilla harjoittelun kautta kunhan vain ensin varmistan paikan ja jos tämänsuuntainen ala alkaa kiinnostamaan, voisin vaikkapa kouluttautuakin. Motivaatio on todellakin oltava mulla kohdallaan, koska joskus jätän liian helposti asioita kesken, enkä ole erityisen innokas keskittymään opintoihin ilman selkeää motivaatiota. Ja kyllä todellakin, ainakin alkuinnostus tästä uudesta suunnasta tuntuu olevan kunnossa ! Kunhan pääsee ensin kattomaan mitä tämä sinänsä jo kiinnostava ala on työnä niin sittenhän se näkee jo huomattavasti paremmin että oisko tästä kenties siksi mun jutuksi !? =)

Mutta koska homma on vielä näin aluillaan niin siksipä jätän koko alan mainitsemisenkin ainakin toistaiseksi salaperäisyyden viitan tai verhon taakse =D Mutta muutakin ilon aiheita oli tänään tarjolla kun oli myös hienon kesäinen ilma ja siitä innostuneena hoidin myös kuntopuoltani niin omaan tyyliin tyypillisellä kovatahtisella parin tunnin piristävällä lenkillä. Jos se kesäkin jo sieltä pikkuhiljaa meille saapuisi ? Oiskohan se tänä vuonna vaihteeksi taas ajoissa kun aivan viime vuosina se kunnon kesä on alkanut yleensä aina hieman totuttua myöhemmin verrattuna entiseen venyen puolestaan taas enemmän kohti syksyä !?

Ennustatko mulle kädestä ? Part one..
Ennustatko mulle kädestä ? Part one..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus