Yliaktiivisuutta ilmassa.. =P

  • Toni

Syy etten eilen blogannut lainkaan oli se koko stoori kerrottuna että otin ensin maanantaina torkut ja peräti 4 tuntia samantien enkä sitten saanut yöllä juuri laisinkaan nukuttua. Yllättävän pirteästi jaksoin kuitenkin tiistain olla töissä, tullessani vielä kotiinkin olin yllärin vireä ja jaksoin vielä hetken olla netissäkin esmes vaan en blogeilemassa =P Sitten tiistai-iltana ajattelin ottaa myös pienet torkut ja harrastaa sitten vähän liikuntaa, tavoitteena päästä näin sitten takaisin hyvään unirytmiin. Mutta kappas vain ennen 19:00 menin niille torkuille ja heräsinkin vasta 4:04 =D Jatkoin vielä 7:45 asti, joten reilu kellon ympäri aamuun asti tuli siis sillä torkkukerralla kuorsattua =D

No olin sitten tän päivän töissä lähes ylipirteä jo ! =D Huomaa myös että kun muutenkin jo välillä ylikierroksilla kulkevan kaverin ja vahvan urheiluvietin omaavalla tyypillä on astrologikuvio mars yhtymä mars päällänsä niin onpa liikkuminen ja levottomuus luontevasti ja luonnollisesti huipussaan ! No kun tulin töistä, ajattelin käyttää hyväkseni tätä hyvin nukuttua yötä ja pirteyttä treenaamalla kunnon parin tunnin treenit näin poikkeuksellisena stimulaationa ! =D Ja gutaa teki !

Hyvä Suomi, Belgia kaatui ja toivo säilyi ! =) Ja sain kiinni Suomen kahden maalin voiton kertoimella 5,80 & jännitystä riittää jälleen vetorintamalla. Samalla Puola meni myös kokemaan sen ylläritappion kuten jo Suomi & Serbia jo aiemmin häviten puolestaan Armenialle, YES ! =) Kokeilin myös veikata Anaheim-Ottawa pelin avausmaalintekijää ja siihen ristiä eli ei lainkaan maalia kertoimella 44,00 ! =D Onhan se suht epätodennäköinen, mut osuessaan melkoinen kultakimpale.. nyhjäshän ne jo kerran 1-0 pelin jossa ratkaisumaalikin tuli vasta vähän ennen varsinaisen peliajan loppua.. muutamaa ristiäkin tuli taas viljeltyä sekä muutamaa komeaa vieraskerrointa ! Jännityksellä odotellaan kaikkien pelien lopputuloksia siis..

Sitten piti käydä vielä juhlimassa tämän päivän synttärisankaria, mutta sentään kerkesin edes tälle päivälle jo bloginkin tehdä ! =P By the way, tais toi unirytmi nyt kerralla kunnolla mennä taas paikoilleen edellisen yön johdosta.. =P

Overactive.
Overactive.

Kirjoitettaessa soi Celtic Frost : 1984-1992 parched with thirst am i and dying

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus