Feminismi, väkivalta ja kaksoisstandardit

  • shiwan8

Leikitään v-käyrä-leikkiä. Montako valhetta tai muuten vaan täysin älyvapaata ja siksi jopa kuvottavaa kommenttia löydät.

Kannattaa lukea tämä kommenttiraitoineen: http://jezebel.com/294383/have-you-ever-beat-up-a-boyfriend-cause-uh-we-have

Sitten tämä referenssiksi: http://www.saveservices.org/2012/02/cdc-study-more-men-than-women-victims-of-partner-abuse/

Listaan tähän pari hauskaa mitä tuli vastaan:

Hommahan alkaa tyypillisen feministin tyylillä "höhöhöö, miestä on kiva hakata, höhöö", joten siihen ei liene syytä tarttua. Jatketaan siis kommenteista.

- "The question is, are these men really physically afraid?"

Tuon miettiminen on sikäli aika +/- 0 kun muistetaan, että mies ei saa fyysisesti puolustaa itseään naista vastaan. Virallisesti saa, mutta lain soveltamiskulttuuri ja kulttuuri ylipäätään kieltää molemmat. Noin niin kuin esimerkiksi, minua on muutama nainen lyönyt, yksi useampaan kertaan luvatta ja loput ihan luvalla treenatessa. Jälkimmäinen ok, ensimmäinen ei. Jälkimmäisessä sai samalla luvalla pistää hanttiin, ensimmäisestä olisi tipahtanut tuomio 100% varmuudella minulle. Eli ei, ei mies yleensä ole fyysisesti peloissaan mutta on se nyt aika hanurista olla hakattavana kun tiedät, että hanttiin pistäminen on suora tie pahoinpitelytuomion kohteeksi.

- "Yes, please, let's not forget the poor men, who make up a whopping 15% of the domestic violence victims...."

Siitä toisesta linkistä ilmenee, että 70% perheväkivallasta aikuisten kesken on naisten tekemää (lähellä Suomen lukemia, btw.). Vaatimaton 55% eroa kommentoijan kuvitelmien ja todellisuuden välillä, kommentoijan näkökulmasta "kotiin päin". Myös hyvin tyypillistä feministiä. Tällaisten takia tulee ajoittain hiukan epäuskoinen olo kun kuuntelee ihan täyspäisten ketään sukupuolen perusteella vaahaamattomien ihmisten kutsuvan itseään feministeiksi.

- "We should just ignore the minority then because they aren't as important right? The truth is that male face violence 4 times a often as females, yet laws are put in place such a the VAWA to protect the minority of victims of violence." (Tämä on lähinnä hyvä huomio länsimaista.)

- "what a loser.."

Juu, tyypillisestihän se on niin, että jos nainen lyö ja mies puolustautuu onnistuneesti niin on luuseri. Sitten jos mies ei puolustaudu tai ei onnistu siinä saaden sen seurauksena päihinsä niin taas on luuseri. Mitähän siinä sitten pitäisi tehdä, jottei olisi luuseri? :D

- "If you are too weak to stand up for yourself, i hope you don't have children, because you won't have it in you to stand up for them." (Liittyen edelliseen.)

- "Anyway, one day I had enough of his horses*** (I honestly can't even remember what triggered it, but I'm sure it was good) and I started beating the living s*** out of him. I felt really bad for losing control like that, but later realized it was much worse that I was with someone who could push my buttons that way."

Sinällään ymmärrän tämän. On aivan inhimillistä (joskaan ei hyvä homma) että puolustaa itseään fyysisesti henkistä väkivaltaa vastaan. Jokainen luontaisesti käyttää aseena jotain sellaista minkä kanssa on vahvoilla. Olen silti sitä mieltä, että vaikka on typeryyttä olla henkisesti väkivaltaisen ihmisen kanssa suhteessa, se ei ole varsinaisesti pahempi asia kuin sen henkisen väkivallan kohteen oma fyysinen väkivaltaisuus.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus