Olympos has Fallen

  • shiwan8

Tällainen tuli kytättyä tuossa illalla. Kiteytys juonesta on se, että pahikset hyökkäävät jenkkien herra Iso Herran mökkiin. Hommansa oikein hoitanut ja siitä huolimatta paskaa niskaan saanut sankari ottaa ja antaa leffan aikana rutosti turpaan. Lopussa on paljon ruumiita ja rikkinäisiä kalusteita.
Ylimääräistä plussaa nintendo-liikkeiden vähyydestä. Pääosa toiminnasta on kohtuullisen korutonta, niin kuin pitääkin. Meinaa otsasuoni räjähtää joka kerta kun joku täyspakkaus selässä alkaa heittelemään ilmaan kolmoisvoltteja kahdeksalla kierteellä välillä pyörimissuuntaa vaihtaen jotka päättyvät johonkin dramaattiseen huutoon ja jalan ojennukseen. Oikeasti kaveria lyödään sinne missä vahinkoa syntyy eniten eikä porukalla ole tapana ottaa lippaallista kuteja naamaan ja vielä jatkaa matsia niin kuin olisi saanut korkeintaan litsarin.

Ylipäätään leffa jossa on vaihteeksi ihan rehellisesti jätetty kaikki ihq pihq lässytys sikseen ja keskitytty toimintaan. Henkilökohtaisesti en suoranaisesti erikseen rakasta toimintapätkiä, mutta olen silti sitä mieltä että genren on syytä pysyä lestissään, oli se genre mikä tahansa. Siihen on syynsä miksi romanttisissa komedioissa ei nähdä inhorealistisia kuvauksia siitä kuinka joltain hakataan päätä irti isolla veitsellä. Samasta syystä ei pitäisi yrittää tehdä toimintapätkistä "koko kansan huvia" lisäämällä niihin elementtejä jotka ovat leffalle vain haitaksi.

3 kommenttia

MAgrippa

22.7.2013 14:56

Genren sekoitus onnistuneena onkin ihme. Action comedy on vaikea laji. Olen kai nähnyt hyviäkin mutta en heti muista. Mitäs olis...?
Hyviä RakkausActioneja on Michelle Yeohin huima Police Woman,
ja Cameronin ohjaajaversio (huom) Abyssista.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

23.7.2013 00:06

Harvinaisia joka tapauksessa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus