Epäonnistuneiden treffien kaava: siitin haluaa, että kohtu kuuntelee

  • Tuija

Treffit. Ja niillä oleminen ja onnistuminen. Tai ainakin pahimpien karikkojen välttäminen. Tämä on niin kulunut aihe, että melkein jätin tämän blogitekstin kirjoittamatta. Mutta, koska minua niin suunnattomasti nämä kaksi asiaa, joista aion nyt avautua, hiertää, niin ajattelin, että kyllähän tänne maailmaan sisältöä riittää.

Eli täältä pesee. Kun pääset treffeille, niin noudata edes näitä neuvoja.

Älä puhu vain itsestäsi

En tiedä, onko se sitten se jännitys ja tarve välttää niitä kiusallisia hiljaisia hetkiä, mutta muutamilla viimeisillä treffeilläni olen huomannut istuvani kuunteluoppilaana nyökyttelemässä (muka) kiinnostuneena.

Olen töissä erityisen hyvä keskeyttämään kaikki, koska minulla on siellä aina niin tärkeää sanottavaa, mutta treffeillä sentään osaa olla hiljaakin. Mutta se oikeasti tarkoittaa sitä, etten juurikaan pääse ääneen, kun treffikumppani jaarittaa omasta harrastuksestaan ja asuntokaupoistaan ja lapsistaan ja ja ja.

Olen ollut jopa kerran treffeillä hevosiin erikoistuneen eläinlääkärin kanssa eikä se kysynyt ainuttakaan kysymystä hevosestani. Voitteko kuvitella? Okei okei, hevosesta kysyminen on toki kuin avaisi Pandoran lippaan, mutta tie hevosnaisen sydämeen käy hevosesta kiinnostumisen kautta (se on kolmas tärppi, joka tulee tässä vähän niin kuin kaupan päälle).

Okei, tämä on vaarana, kun hevosnaisen kanssa keskustelee, mutta kun olet kiinnostunut mun hepasta, olet kiinnostunut musta. Näin me se kato tulkitaan.
Okei, tämä on vaarana, kun hevosnaisen kanssa keskustelee, mutta kun olet kiinnostunut mun hepasta, olet kiinnostunut musta. Näin me se kato tulkitaan.

Mutta, pointtina siis. Jos puhut vain itsestäsi, annat kyllä samalla kuvan, ettet ole sitten muuten pätkääkään kiinnostunut deitistäsi. Niin se vaan on. Jos et ole, niin sitten voi ekan juoman jälkeen sanoa, et pitääkin mennä, oli hauska tavata ja katellaan (=ei nähdä toista kertaa). Mutta jos olet, niin sitten kannattaa opetella pari repliikkiä kuten ”hei, se mun harrastuksesta, mitä sä harrastat” tai ”sellainen on mun perhetilanne, miten sun elämäntilanteesi”.

Noilla pääset jo hyvin alkuun. Tsemppiä!

Älä treffaille kohtuja ja siittimiä, treffaile ihmisiä

Meidän aikuisten (yli 35v on mun määritys aikuisuudelle) treffailua varjostaa kiire. Kiire lisääntyä ennen kuin on joko liian vanha synnyttämään tai liian vanha heräämään 100 kertaa yössä tai liian vanha kyykistymään lattialle keräämään legoja.

Kumppanin löytäminen ns. aikuisella iällä on haastavaa. Kun olit nuori ja rai rai, niin esimerkiksi perheen perustamisen pohtiminen ei ole ihan prioriteettilistan kärkipäässä. Mutta annas olla, kun ikää nakuttaa mittariin, niin monella alkaa olla kiire. Ja onhan se surullista oikeasti – olla yksin ja haluta perhettä – ei ihme, ettei aina pysty miettimään kauhean strategisesti, kun on tutustumassa toiseen ihmiseen.

Olen ollut treffeillä, joissa olen hädin tuskin ehtinyt istuutua, kun huomaankin, että mies on tullut treffeille kohtuni kanssa. Pitäis helvetti heti tietää, että haluaako sitä lapsia ja vielä tuon tyypin kanssa, mähän tiedän siitä about vaan nimen ja et se asuu Käpylässä.

On totta kai kaksi eri asiaa haluta lapsia in general ja haluta lapsia juuri sen treffikaverin kanssa, mutta kun tuo ekaksi mainittu asia läväytetään pöydälle ekoilla treffeillä tai, vielä pahempaa, jo ennen treffejä esim. chättäilessä, saattaa nämä kaksi asiaa mennä sekaisin ja ahdistus puskee pintaa.

Ymmärrän tarpeen tiedustella lisääntymishalukkuutta ihan yleisesti, mutta oikeasti, eiköhän suurin osa ihmistä nyt halua kuitenkin tehdä/saada lapsen itselleen tärkeän ihmisen kanssa eikä minkään tyypin, jonka nyt sattuu tapaamaan ensimmäistä kertaa, joten sen vuoksi tämä lapsijuttu ei kuulu ekojen treffien agendalle!

Ja hei, tässähän oiva syy mennä niille toisille tärskyille, jos oikeasti kiinnosti!

Ps. Kuva lainattu sivustolta zazzle.com, josta tommoisen t-paidan voisi tilata. Oiva joululahjavinkki, pistäkääs korvantaakse.

6 kommenttia

licence27

2.10.2013 23:48

Rehellisyys on siis aliarvostettua. Ei minua yhdessäkään tapaamassani hevosihmisessä ole kiinnostanut hänen hevosensa tai hänen johtamansa ratsastuskoulu, koiraihmisessä koiransa, moottoripyöräihmisessä hänen kulkineensa vaan se ihminen. Oli naisella päällä sitten tallivaatteet tai tai joku italialainen muotiluomus niin edelleenkin kiinnostaa se ihminen siellä vaatteiden sisällä- jos ei niin on väärä seuralainen.

Todennäköisesti olen päivän aikana siirtänyt enemmän hevosenlantaa kuin valtaosa tavallisista hevosharrastajista vuodessa, samoin viikossa niittänyt enemmän heinää kuin keskivertotallin hevosten ruokkimiseen tarvitaan vuodessa, mutta en siltikään ymmärrä miten eläinlääkärille voidaan määrätä 230 000 € korvattavaa hyvästä ravurista. Lupaavasta ravurista joka olisi varmaan hoitamatta kuollut ähkyynsä. En tiedä paljonko vastaavassa tilanteessa omaiset saavat korvausta keskivertoihmisen kuolemasta.

Tervetuloa vaan 2000- luvulle. Jo viime vuosituhannella ja varmasti jo ennen ajanlaskun alkamista on ensitapaamisen tuloksena syntynyt lapsia. Jos siitä ei voi ensitapaamisella puhua niin kohde on väärä. Ihmiset siis oikeasti harrastavat keskenään suojaamatonta seksiä puhumatta sanaakaan halukkuudestaa tai haluttomuudestaan saada lapsia.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Franny_Berry

5.10.2013 14:25

Tuohon ravuri asiaan... Siitähän jeesustellaan juuri, että eläinlääkäri joutuu korvaamaan summaa, jota ei ihmisestä puhuttaessa koskaan korvata, siis yhtä korkeana. Tuleeko mieleen, että ravuri (ja varsinkin tällainen hyvin lupaava yksilö) olisi uransa aikana hyvin luultavasti ainakin kaksin ellei kolminkertaisestikin voinut juosta nuo rahat ja korvaus perustunnee menetettyihin tuloihin? Ravurit ovat yleensä elinkeino.

Ihmiset voinevat ottaa oma-aloitteisesti esim. henkivakuutuksen halutessaan kuoleman tapauksessa turvata jotain. Muutoin en ymmärrä ihmisestä määriteltävää mitään hintaa (kun sehän on mittaamaton)... Toki orja ajattelussa varmaan yksilöillekin löytyy sopiva hintalappu, mutta se olisi kuitenkin kohtalaisen surullinen ja taaksepäin menevä suuntaus.

(Blogistille nöyrin anteeksipyyntöni OTstä..)

Tuija

3.10.2013 06:20

Joo, nyt varmaan selitin asiana vähän turhan monimutkaisesti. Tokihan ihmisestä pitää olla kiinnostunut, mutta se kaava menee kuta kuinkin näin: olen kiinnostunut tuosta deitistäsi --> kysyn häneltä hänelle tärkeistä asioista --> hän on mielissään, koska saa olla kertoa itselleen tärkeästä asiasta --> minä olen hänen mielestään mukava, kun olen kiinnostunut hänelle tärkeistä asioista --> hänkin kiinnostuu minusta. Treffit ovat minun mielestäni kuin työhaastattelu. Siellä pitää tehdä positiivinen vaikutus toiseen ihmiseen. Siihen toiseen ihmiseen, joka ei tunne vielä sinua.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tuija

5.10.2013 16:19

No problem Franny_Berry, ethän sitä OT:ta aloittanut :-)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

6.10.2013 21:34

Tuo ravurin tapaus: Siis korvaussumma oli kaikkiaan 250 000 €- voihan olla että sen verran olisi vielä ollut tulossa voittorahoja, varsamaksuja ym. Mutta jos kerran vakuutusyhtiön korvaus oli 20 000 € niin johonkinhan sekin perustuu. Varmaan juu ravurin on tarkoitus olla harrastuksen ohella elinkeino, rahaa tulee, mutta sitä väistämättä myös menee. Lupaava kehitys voi loppua, terveys pettää tai sit kuolla. Ajoin takaa sitä että hoitamatta lopputulos olisi voinut ollut sama kuin epäonnistuneen hoidon seurauksena. Montako vuotta eläinlääkärin täytyy tehdä töitä että saa tuon summan maksettua vai onko sitten joku hoitovirhevakuutus josta nuo maksetaan?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus