Mies – Vonkaa menestyksekkäästi mobiilissa

  • Tuija

Mobiilideittailu on löytänyt tiensä myös tänne härmään. Sinkut ja ehkä vähän varatutkin näpeltävät kännykkäänsä ja valkkaavat kuvien perusteella, et joo tai ei. Kun molemmat sanovat joo, avautuu mahdollisuus lähestyä toista viestillä.

Mutta millaisella viestillä.

Mobiilideittailussa ei turhaan vetkutella, vaan suurin osa menee suoraan asiaan eli sänkyyhän sitä olisi päästävä ihan samoin tein.

Kuitenkin miesten touhua noin kolmisen kuukautta kännykkäni näytöllä seuranneena, olen tehnyt havainnon, että aikamoista lottoamista on miehillä tuo vonkaus.

Kuva: Veikkaus
Kuva: Veikkaus

Vaikka itse olenkin siveyttäni suojeleva ikäneito, joka ei vonkauksille lämpene, päätin silti koota oppaan mobiilideittipalvelussa vonkaamiseen.

Mies, vältä edes nämä mokat ja ties vaikka pääsisit pukille.

1. Yksi kerrallaan ja maltti on valttia

Saan viestin, jossa aloitetaan keskustelu tyylikkäästi, että moi. Vastaan, että moi. Menee kymmenen minuuttia. Pari kertaa vilkaisen luuria, että onko nyt vaan vahingossa mennyt äänettömälle. Ei ole. Pienen odottelun jälkeen puhelin taas kilahtaa ja kyllä, pesäähän siellä ollaan vailla.

Koska en suinkaan ole tyhmä, ymmärrän, ettei tuo 10 minuuttia ole kulunut vaikkapa ruuanlaitossa, vaan tauko viestinnässä johtuu siitä, että en vaan ollut niin sanotusti listan kärjessä. Minuun palattiin, kun niiltä nätimmiltä ei irronnut. Vähemmästäkin sitä närkästyy ja klikkaa moisen elostelijan blokkilistalle.

Kyllä, kaikki täysjärkiset naiset ymmärtävät, että sähköisissä tuttavuuden hieromispalveluissa herutellaan useampaa yhtä aikaa, mutta pointti onkin se, että jos miehenä annat naisen TUNTEA, että hän on vain yksi monien joukossa, on pelisi menetetty.

Joten, istu alas, laita viesti, odota vastaus ja sitten tykitä harras pyyntösi päästä lakanoiden väliin. Ja kun ei lykästä, siirry vasta sitten seuraavaan.

2. Tervehdi nyt hyvänen aika sentään

Viestissä kysellään, että DTF? Okei, onneksi olen sivistänyt itseäni bintchaamalla Netflixistä Californiacationin kaikki kaudet putkeen eli tiedän, että DTF tarkoittaa Down To Fuck.

Voi hyvänen aika. Voi olla, että olen hiukan vanhanaikainen, mutta jos ei malta edes tervehtiä, niin kannattaisiko siirtyä suosiolla niihin naisiin, joilta saa kuvetta kaivamalla?

Kuten sanottu, en itse harrasta irtisuhteita, mutta viime lauantaina sain herutteluviestin, joka sentään sai nauramaan. Ihan oli pakko antaa ystävälliset pakit, koska viestissä oli kuitenkin tyyliä.

Viesti meni kaavalla: tervehtiminen – vonkaus - pahoittelut, että vonkaa, mutta kun p******a vaan niin kovasti, ymmärräthän ja vielä perään iloinen naistenpäiväntoivotus. Hyvä hyvä. Viesti myös lähetettiin saman tien, kun klikkasin joo. Hän siis ihan minua siellä odotteli. Ai että.

Eli, hyväksy se, että hiukan on vaivaa nähtävä. Haravajärjestelmä voi olla houkutteleva vaihtoehto ärrän tiskillä, mutta tässä pelissä varmemmin pääset maaliin, kun raapustat lomakkeeseen seitsemän ruksia ajatuksen kanssa.

3. Ei tarkoittaa ei

Älä ole niin epätoivoinen, että poistat profiilisi, että pääset uudelleen hakutuloksiin. Ei ne numerot siinä hävinneessä lottokupongissakaan voittaisaksi muutu, vaikka kuinka monta kertaa ne tarkistat.

4. Älä pidä kynttilääsi vakan alla

Jos tarkoituksesi on at the end of the day vongata, niin vonkaa sitten saman tien sen tervehtimisen jälkeen. Ei tässä kiireisessä maailmassa ole aikaa näpytellä niitä näitä ja huomata, että lopulta viestittely päätyy siihen samaan: kiinnostaako seksi.

Ymmärrän, että tämä vaatii jo hiukan tasapainoilua. Varsinkin sovelluksessa joka edellyttää, että molemmat sanovat joo.

Maailmaa nähneet miehet kertoivat minulle, että Espanjassa törmäsi profiileihin, missä naisilta väheni vaatteet kuva kerrallaan. Varsin luovaa, etten sanoisi.

Maailma on kuitenkin kovin epätasa-arvoinen paikka. Vaatteita kuva kerrallaan vähentävälle naiselle sanoo moni mies varmasti JOO, mutta kun mies yrittää samaa, sepä johtaakin päinvastaiseen tulokseen – rasvaiset pousaukset paljaat rintalihakset värähdellen = vonkaa pesää 100% varmuudella (Riekkinen, 2014).

Toisin sanoen, kuvissa vakka kannattaa pitää päällä esimerkiksi paidan muodossa. Vähän samalla tavalla, kun otat lottoreissullekin lompakon mukaan. Ettei jäis kuponki kokonaan täyttämättä ja sit harmittais.

Ps. Hiukan asiallisempia kommenttejani mobiilideittailusta löydät täältä.

7 kommenttia

Franny_Berry

12.3.2014 21:04

Mainio, nauroin ääneen. En kyllä vaan ymmärrä, että hakeeko joku jotain muutakin tollaisista kuin seksiä? Hyvin yllättävää.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tuija

12.3.2014 21:13

Kiitti! On siellä muutamia ihan täyspäisen oloisia (ei todistettu), jotka ihan rehveille pyytävät. Harvakseltaan kylläkin :-)

licence27

12.3.2014 23:21

Milläs sen täyspäisyyden todistaisi?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tuija

13.3.2014 08:40

Esimerkiksi olemalla väleissä exän kanssa. Se on hyvä alku.

shiwan8

13.3.2014 06:50

Olen tuolle maailmalle täysin neitseellinen. Nettideittailussa on 2 lainalaisuutta jotka ovat hypänneet silmille. Kyse on kauneus-/statuskilpailusta ja mies joka jähestyy naista jää todennäköisemmin tyhjin käsin kuin mies joka odottaa naisten lähestyvän itseään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

17.3.2014 00:51

Mielenkiintoinen vaatimus. Ei ole tapella tarvinnut.
Jos viesti menisi vaikka näin.

Hei kaunis nainen. Osaat kuulemma ratsastaa. Ostin viime viikolla puolikkaan hevosen, paljon heiniä, osan koiraa, rantatontin, järkyttävän kalliin käsityönä tehdyn puisen jakkaran ja hiekkaa ison hiekkalaatikon tarpeisiin.

Oikeastaan en kaivannut niistä mitään, koska en osaa ratsastaa, pelto on lumen peitossa, lato on vielä lautoina, heinää en syö ainakaan esikuivatussa muodossa, koiraa en ehdi hoitamaan, olen surkea uimaan, jakkaran päältä puuttuu pehmusteet ja olen vähän liian vanha leikkimään hiekkalaatikolla yksikseni.

Tili meni exäni vuokraan, hevonen söi heinät, koiraa en ole nähnyt, hevosen hoitaja ajoi sataa päinvastaiseen suuntaan, järvi on jäässä jakkarasta yksi jalka on veltto ja kaikki neljä eri pituisia.

Olisin siis avoin uudelle suhteelle jos seisot huojumatta omilla jaloillasi, pystyt olemuksellasi pehmustamaan jakkarani, keksit mitä voi tehdä puolikkaalla hevosella ja tajuat että sillä hiekkalaatikkohiekalla sorastettiin sen saakelin tontin tie.

Lopuksi piti vongata, liittää kymmenen vuotta vanha kuva missä on hieman enemmän hiuksia ja 14 vuotta sitten lumisateisesta Kreikasta ostamani villapaita. Jätän kuitenkin väliin kun et tule ainakaan kaksilla ekoilla treffeillä mitään saamaan. Sitäpaitsi nykynainen kyllä osaa sanoa mitä haluaa ja jos ei kaksia treffejä ilman seksiä kestä niin turha vastata mulle.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus