Millainen some-tyttöystävä olisin?

  • Tuija

Parisuhe oli ennen vaan parisuhe, nykyisin se on parisuhe + miten siitä viestii somessa. Millainen some-tyttö- tai poikaystävä sinä olet? Entä voiko se, miten viestit somessa suhteestasi, juoruta jotain suhteesi tilasta - oletko asiasta varma vaiko epävarma?

Tägääjä

"Jenni-Maaria Alakukka pyyhkii pölyjä with Kai-Jaakko Mustanyrkki feeling loved".

Kaikkien kaverilistalla on näitä. Minulla on ainakin pari. Tai no, toinen ei ole minun kaveri, mutta hänen poikaystävänsä on. Tämä boyfriend on kyllä niin käsittämättömän komea mies, että ehkä minäkin tägäisin. Nytkin tekis mieli ihan vaan, koska saan hengittää hänen kanssaan samaa ilmaa.

Toinen tägääjä on itseasiassa mies. Hän on selkeesti kyllä niin rakastunut, että oksat pois. Välillä käy ihan ärsyttämään se tuplaselfieden tulva ja pus pus jiiänee. Mutta, hän on hyvä tyyppi, sellaiset saa anteeksi myös tuoreella rakkaudella leuhkimisen.

Tägääjien suhde on tuore, mutta varma. Kannattaa siis ehdottomasti pyrkiä tägääjä-suhteeseen. Toisaalta, tägääjä voi myös olla sarjaseurustelija, nehän on suhteissaan varmoja, koska löytävät aina uuden tägättävän elämäänsä.

Todennäköisyys, että minä olisi tägääjä on aika alhainen. Paristakin syystä. Ensinnäkin huonoina päivinä nuo statukset aiheuttavat kitkerälle vanhallepiialle merkittävät määrät verenpaineen nousua. Mokomat leuhkijat, just you'll wait to, kyllä se arki teidän suhteeseen tulee! En siis voisi aiheuttaa moisia tunteita muille.

Toisekseen, olen myös pääasiassa tapaillut/ollut ihastunut sitoutumiskammoisiin miehiin, joiden kanssa suhde toimii kun mennä lilluillaan eteenpäin ilman päämäärää. Tägäys + feeling loved toimisi heidän kanssaan lähinnä sellaisena helppona tapana lopettaa suhde, jos ei oikein ole munaa tehdä sitä muuten.

Salaperäinen

"Katja Kuohukoski: Herkkuja ja kynttilänvaloa parhaassa seurassa <3 feeling Onnellinen".

Jaahas, sitä on sitten viimeinenkin löydetty mies.

Kommenttikenttään tulee toisilta naisilta kommentteja. "Mä oon NIIN onnellinen sun puolesta", "Ihanaa <3 <3 <3"

Salaperäisen suhde on niinikään tuore, mutta kenties hiukan epävarmalla pohjalla. Yleensä salaperäinen on vanhapiika, joka on piiiitkän etsimisen jälkeen finally löytänyt miehen. Vanhatpiiat ovat vähän varovaisia, ei uskalla leuhkia vielä ihan varmaksi. Voi suhde olla varmakin, mutta silloin suhteen toinen osapuoli on Foliohattu.

Voisin ehkä olla tämä. Parempi, ettei nimiä paljastella, koska toiselle voi iskeä ahistus. Mut kuitenkin silleen pikkuisen pitää leuhkii!!!!

Foliohattu

MITÄ SE FACEBOOKILLE JA SITÄ KAUTTA NSA:LLE KUULUU OLENKO MINÄ PARISUHTEESSA VAI EN???

Tämä tyyppi ei siis todellakaan päivitä tietoihinsa parisuhtestatusta, saatika sitä että kenen kanssa sitä kimpassa laskut maksetaan.

Siskoni opetteli Facebookin käyttöä männä vuosina ja ensin kertoi olevansa naimisissa ja sitten ottikin tämän tiedon pois. Sillä seurauksella, että feedistä sai sellaisen käsityksen, että nyt on pistetty lusikat jakoon. Noh, digisisko ymmärsi tietysti mistä ole ja onni oli se, että siinä vaiheessa sukulaiset eivät kovin laajasti olleet kaverilistoilla. Muuten ois kyllä alkanut puhelimet soimaan...

Foliohattujen suhteen tolaa on vaikea määrittää. Näitä elää kaikenlaisissa suhteissa. Jos toinen osapuoli on tägääjä, ennustan kyllä vaikeuksia.

Minä saattaisin olla tällainen, mutta en foliohattu-syistä, minulle on nääs ihan yksi lysti, mitä NSA:ssa minusta tiedetään. Parisuhdestatuksen jakaminen tuntuisi vaan liian romanttiselta. Muistan kyllä, kun viimeksi oli etärakastunut yhteen mieheen, niin fanttasioin siitä, että mun profiilisissani lukisi, että in relationship with tää mies. Hävettää, kun tälleen jälkikäteen muistelee, mutta olin silloin kovin nuori.

Kerran olen kyllä vaihtanut parisuhdestatuksen from single to in relationship. Silloin oli aprillipäivä. Pari tyyppiä meni silleen vähä epäillen lankaan, mutta suurin osa ei. You know, olen referenssisinkku, ei sellainen voi pariutua.

Rakkaudesta sekoava

Näitä on (onneksi) aika vähän. Tämä on huomattavasti vakavampaa kuin pelkkä tägäily. Jos edustaa tätä tyyppiä, niin päivittää ekan tapaamisen jälkeen parisuhdetilaksi kihloissa ja parin päivän päästä ollaan ihan naimisissa. Kaikki kuvastatukset ja tavallisetkin kertovat vaan tästä uudesta rakkaasta.

Olen kerran todistanut tällaista pikasomerakastumista. Oma ja parin työkaverin elämä oli vissiin aika pientä ja merkityksetöntä, koska voi sitä päivittelyyn käytettyä ajan määrää. Mutta olihan se tosi kiusallista katsottavaa, varsinkin kun mies oli selvästi ihan tosissaan. Ehkä siinä vedettiin muutakin kuin kelkkaa, on edelleen mun yksi epäily. Suhe päättyi vissiin noin vuoden ikäisenä. Mies tuli järkiinsä ja postailee nykyisin ainoastaan koirastaan. Koen kovasti sielujen sympatiaa.

Tätä suhetta kuvaa parhaiten ystäväni Päden lanseeraama sanonta: Ei se kestä kuitenkaan.

Jos minusta tulee tämmöinen, niin valtuutan nyt kaikki tuttuni viemään ulottuviltani kaikki Internetiin yhteydessä olevat päätelaitteet. Välittömästi. Kiitos.

4 kommenttia

licence27

13.12.2014 16:39

Olenko siis foliohattu kun en ollenkaan käytä Facebookkia? Mieluummin olen hieman salaperäinen.

Jos rakastuu kunnolla, vaikka sitten vähän sekoaakin niin eikös sen osoittamiseen ole ihan hyvä keino poistaa oma profiilinsa ja keskittyä aitoon ihmiseen?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tuija

14.12.2014 11:13

En usko, että Facebook-profiilin säilyttäminen estää keskittymästä aitoon ihmiseen. Paitsi tietysti siinä mielessä, että muiden aitojen ihmisten yhteydenotot luultavasti vähenee, kun tiput pois kätevistä viestintäkanavista. Mulla FB ei oo mörkö, näen sen arjen viestinnän helpottajana sekä ikiomana itseilmaisun kanavana.

Franny_Berry

14.12.2014 12:03

Olen ehdottomasti Foliohattu tyyppi :D Jos mahdollisesti joskus olisin jossain suhteessa (hyvin epätodennäköistä) veikkaisin, että mulle ei tulisi tuota tägäys ongelmaa. En edes muista, että olisin ollut suhteessa, jonka toinen osapuoli edes on Facebookissa. (Ne on enemmän foliota kuin minä?) Joka tapauksessa, itselleni FB on informaation hakukanava. Miltei pelkästään. Hyvin helppo tapa pysyä kartalla asioista, jotka itseään kiinnostavat.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus