Kunnioita pullon henkeä!

  • samukissa
Pakkaus pysyy suljettuna 25. päivään asti. Näin on.
Pakkaus pysyy suljettuna 25. päivään asti. Näin on.

Taikauskoisuutenikin aste selvisi täällä Lissabonissa. Siinä auttoi ystäväni arkkitehti Jose Afonso.
Varsinaisen toimensa ohella hän harrastaa maatilallaan Monsantossa (katso video) muiden muassa viinin valmistusta. Viinin hän suunnitteli niin kuin arkkitehti vain voi.
Ensin syntyi viinin nimi ja henki. Se on ”25 Quince”. Quince on suomeksi viisitoista.
Viineihinsä hän käyttää puhtaita luonnon raaka-aineita. Pullon mukana tuleva tuoteseloste kertoo asian näin : ” NATURAL PRODUCT BASED ON CAREFULLY SELECTED CHASTE OF QUINCES…AFTER FERMENTATION AND VAPORIZATION DRIPPED OF BARLEY…SUN DRIED IN A STILL WITH MEDITERRANIC FUSING OF HONEY…AND SOME OTHERS COUNTRY PLANTS...”
Tämä kaikki lienee aika tavallista viinin valmistuksessa. Jokainen viineistään ylpeä kehittäjä tietty vannoo puhtaiden luonnon antimien nimeen.
Mutta tämän viinin clue piilee sen hauskassa nimessä ”25 Quince”.
Ystäväni pitää luvusta 7, siinä on hänelle magiikkaa. Ja 2+5=7.
-Tarkoitukseni on ollut, että tätä kotona valmistettua kallista viiniä nautittaisiin vain joulukuun 25. päivänä, sitten tammikuun 25. päivänä, jne. aina 25. päivänä. Ja jossain sellaisessa paikassa ja tilanteessa, jossa sinulla on aikaa itsellesi, Jose selitti.
Sain viinipullon kuitenkin lahjaksi paljon ennen 25. päivää, joten mikä neuvoksi. Sitähän ei tietenkään voisi avata, vai voisiko? Mitä tapahtuisi, jos avaisin?
-No kyllä sinä nyt hätätilanteessa voit sitä muulloinkin nauttia mutta tarkoitus siis on, että eritoten 25. päivänä, Jose valisti.
Joten: enhän minä nyt sitten voi sitä pulloa avata. Sen verran taikauskoiseksi osoittauduin. Koskaanhan ei nimittäin tiedä mitä pullon henki siitä tuumaisi, jos korkin vaikka l0. päivänä ruuvaisin auki. Ei, pakko on odottaa sitä 25. päivää. Sen voinkin sitten tykkänään omistaa pullon hengelle.
-

Kirjoitettaessa soi http://www.youtube.com/watch?v=demTsYUN1j4&feature=share

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus