Meininkiä Töölöön

  • samukissa
Taivallahden kasarmi pihalta päin
Taivallahden kasarmi pihalta päin

Kuvan rumilus tulee kuin tuleekin ehostumaan, sillä ei ole ihmeiden aika vielä ohi. Ehostaminen tulee tapahtumaan, koska Helsingin kaupunginvaltuusto hyväksyi hiljan Taivallahden entisen kasarmin alueelle rakentamisen mahdollistavan asemakaavan. Jo tässä on odotettukin, että rumilukselle jotain tapahtuisi.
Toki tässä vielä vuosia tulee menemään, ennen kuin alue on uudessa uskossa. Mutta odottaa kannattaa: sinne tulee asuntojen ja palvelutalon lisäksi myös kauppa ja ravintola. Tällä tienoolla isoa kauppaa ei olekaan.
Jospa ravintolaan tulisi kahvilakin. Niitä näet Töölöstä puuttuu. Kahviloita sentään on mutta ne tapaavat mennä kiinni jo illan suussa. Vain tenniskuplan kahvila on iltamyöhään auki.
Mestaritallin kahvilahankekin on jäissä. Meritalli-kahvilalle on käynyt vähän niin kuin sadussa. Piti tulla kaksikerroksinen uljas kahvila, vaan taitaa tulla vain yksikerroksinen. Ja piti tulla jo ensi talveksi, vaan ei tule.
Jospa tuleva kilpailu siivittäisi hankkeita ja toisi menoa ja meininkiä töölöläisille.
Toivoa sopii, että kasarmirakennuksia saneeraava Auratum Asunnot Helsinki Oy ymmärtäisi vastuunsa ja pitäisi eritoten talvella talon edustan kadut kunnossa paremmin kuin Senaatti-kiinteistöt teki.
Nyt talosta lohkeilee joskus myös kivipaakkuja alas niin että se on sateella vaarallinen. Ulkomailla olen nähnyt tällaisessa kunnossa olevien talojen olevan verkotettuja vaaratilalanteiden välttämiseksi.
Kasarmialueen uudistussuunnitelma näkyy sivustolla http://www.auratum.com/auratum-asunnot/tulevat-hankkeet

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus