Backstagella Basic Elementin kanssa

  • Veera Teppola

Peter Thelenius kertoo mitä mieltä hän on nykymusiikista.

Eurodancen kovimpiin nimiin lukeutuva Basic Element heitti keikan Himoksen Jysäreillä 6.7. lauantaina. Otettuani shotit perustajajäsen räppäri Peter Theleniuksen kanssa, huomasin, että katkeruus eurodancen suosion hiipumisesta 90-luvun lopulla vaikuttaa miehen asenteeseen nykymusiikkia kohtaan.

”Anteeksi, mutta DJ –aikakausi tulee loppumaan”, Peter ilmoittaa.

Basic Element yritti tehdä comebackin vuonna 2007, mutta musiikkityylin muuttaminen enemmän housen ja dancen suuntaan ei kuitenkaan auttanut. DJ:t ja radiokanavat suhtautuivat epäilevästi eurodanceen, jota Basic Element yhä vahvasti edustaa. Thelenius ei ota tätä hyvin.

”Ihmiset tarvitsevat enemmän kuin jonkun tyypin seisomaan levyjen taakse ja valoshown. Lavalle tarvitaan enemmän energiaa ja esiintymistä. Siksi ihmiset tarvitsevat 90-lukua”, Peter tilittää.

Basic Element, Jysäri 2013
Basic Element, Jysäri 2013

Heti tämän kommentin jälkeen haastattelu keskeytyi ikävästi, sillä meille ilmoitettiin, että Dr. Alban on saapumassa paikalle.

”Lähdetään helvettiin täältä”, Peter keskeyttää haastattelutilanteen.

En voinut olla aistimatta suhteellisen vahvoja viboja siitä, että Peter Thelenius ei missään nimessä halunnut olla samassa tilassa, myöskin ruotsalaisen 90-luvun eurodance-artistin, Dr. Albanin kanssa. Tämä ei tosin tule yllätyksenä sillä Peter on tunnettu lausunnoistaan, joissa arvostelee toisia eurodance-artisteja. Miehet tervehtivät normaalisti, mutta ilmapiiri oli kireä.

Vielä ennen nopeaa poistumistaan Peter katsoo ympärilleen ja tokaisee: ”Olemme olleet Himoksella muutamia kertoja aiemmin talviaikaan ja olen hämmästynyt, että kesällä täällä on näin helvetin kaunista.”

Ainakin tätä:

Ja tätä:

On tullut jorattua discossa jos toisessakin.

Veera "rakastan 90-lukua" Teppola

Kirjoitettaessa soi Basic Element - Touch You Right Now

1 kommentti

Marika7

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus