R-Neito ja Kohtalon tähti

  • Aniara

Pari tuhatta vuotta sitten, pienen itämaisen paimentolaiskansan pienenpienessä vaatimattomassa tallissa tapahtui koko maailman muuttava ihme.

Tätä ihmettä julistamaan nousi yönmustalle taivaalle ennennäkemättömän kirkas tähti, johdattamaan ensimmäiset tapahtumaa julistaneet tietäjät paikalle.

Nyt tuhannen pari, ajastaikaa myöhemmin, vaikka tuosta ammoisina aikoina nähdystä taivaankappaleesta ei ole tietoakaan, on kyseisten tietäjien kaltainen sanansaattaja löytynyt toisen, aivan yhtä vaatimattoman, pienen pohjoisen kansan, pienen yleisradion uumenista.

Sensaatiomaisen navanalustutkimustensa jälkeen nuori R-neito on nostanut katseensa ylös ja havainnut ympäristössä tapahtuvan jotain muuta, vähintään yhtä järisyttävää, kuin tuolloin kaksi tuhatta vuotta sitten;

Ilmasto muuttuu!

Ja aivan kuten itämaan tietäjät ensimmäisinä koko silloisessa maailmassa, tämä pienen ja vähäisen pohjoisen raivaajakansan R-neito, ehti ensimmäisenä maailmassa, ennen kuin kukaan muu maailman mahtikansojen edustajista, huomaamaan tämän, niin pieniä kuin suuriakin kansoja uhkaavan katastrofin.

Tämä havainto nostattanee kyseisen R-neidon vähintään suurten keksijöitten Curien, Meitnerin, ellei peräti Einsteinin rinnalle ja ohikin, niin maailmaa mullistava hänen havaintonsa on.

Aivan samoin kuin ammoisina aikoina kolme viisasta vaeltajaa, on R-neito saattava viestinsä maailman kaikille kansoille: Tehkää viimein parannus, muuten joudutte syntienne tähden ikuiseen kadotukseen, päällenne sataa, jos ei tulta ja tulikiveä, niin ainakin hiilidioksidia, metaania ja happosaastetta ja kohtalonne on oleva Sodoman ja Gomorran synnintekijöitten kaltainen.

Tämä sanoma on nyt viimeistään viestitettävä niin kansojen päämiehille, kuin myös tavalliselle rahvaalle kaikkein vaatimattomimpiin asumuksiin niin, että vähintään kotimainen tiedonjulkistamispalkinto on minimiansio. Kenties havainnot on saatettava tiedoksi naapurimaan Nobel-komitealle, jotta se harkitsisi palkinnon jakamista tälle ihmiskunnan pelastajalle.

Nurkan takana jo välkkyvän lopullisen tuhon suurimpana syntisenä on tietysti tuo pieni sitkeästi arktisia seutuja palellellessaan lämmittävä pohjoinen kansa, jonka synnit tällä saralla ovat veriruskeat, niin että anteeksianto vaatinee äärimmäisiä ponnistuksia armahtavaisimmaltakin parin tuhannen vuoden takaiselta. tähden sytyttäjältä.

Kirjoitettaessa soi https://www.youtube.com/watch?v=_Z0eling--A

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus