Sugar Daddy ja Tyttönukketalo

  • Aniara

Pahimpaan mahdolliseen aikaan, kesken joulunaluskiireiden ja Hoosiannan veisuun, on kotiemme mielenrauhaa ja siveellisyyttä järkytetty kahdella uskomattoman pöyristyttävällä asialla, joita tavallinen kansalainen voi vain suurella mielenkiihtymyksellä tarkastella.

Sugar Daddy ja Tyttönukketalo!

Siinäpä kaksi aluksi aivan neitseellisen viattomilta kuulostavaa nimikettä, joista tavallinen yhteiskuntaa pystyssä pitävä siveellinen kansalainen ei voi tarkemmin tutustumatta mitään pahaa lausua.

Sokeri Isi ja tyttönukkekoti!

Aivan viattomia ilmaisuja, mutta niiden syvällisempi tarkastelu paljastaa niihin tarkoituksellisesti piilotetun kauhistuttavuuden.

Tämän huomasivat onneksemme YLE:n MOT:n nutturansa äärimmäisen tiukalle vetäneet nuoret(!) kukkahattutätitoimittajat ja YLE:n Radio Suomen kollega.

Mitäpä kätkeytyy noitten sokerisen viattomien ilmaisujen taakse?

Sugar Daddy onkin aivan muuta kuin lapsilleen perjantai-iltana työstä palatessaan sokeroituja karamelleja lauantain karkkipäivän viihtymykseksi tuova perheenisä.

SD on kaukana tästä!

Hän ostaa kovalla rahalla ja/tai lahjoilla nuorten naisten seuraa ja lempeä, siis yksinkertaistettuna iljettävän lihallisia seksipalveluita.

Kuinka näin kauhistuttavan syntistä ja turmiollista kadotukseen vievää toimintaa voidaan aivan laillisesti harjoittaa kristilliseen joulujuhlaan valmistautuvassa valtakunnassa?

Eikö tämä ole aivan Hesekielin kirjan 23:n luvun syntisten sisarusten nykyaikainen versio!

Entäpä tämä toinen kauhistus?

Eräs varttuneempi, julkisuudessa paljonkin ollut rouvashenkilö, kutsukaamme häntä vaikka PA:ksi kauhistelee aivan aiheellisesti noita silikonista valmistettuja kiinteäuumaisia ja -rintaisia, hoikkia ja hämmästyttävästi ihmisen näköisiä nukkeja, jotka alistetaan miehisille himoille vieläpä julkisesti mainostaen.

Nuket ovat ilmeisen tarkoituksellisesti tehty ikuisesti kauniiksi, hoikiksi, houkuttelevan kiinteärintaisiksi sekä hoikiksi uumiltaan, mutta ennen kaikkea ne ovat aina valmiita hekumalliseen yhtymiseen, toisin kuin miehistään kilpailevat vakaat arkiset kumppanit.

Mitä läheisen asujaimiston kansalaiset voivat tehdä, kun alhaisten viettiensä houkuttelemina, miehet saapuvat sankoin joukoin korttelin ”palvelutaloon”, tavoitteinaan syntisiä taipumuksiaan harjoittaen puristella kylmän kalseita kiinteitä silikonirintoja ja kiihkeästi yhtyä elottomaan silikonikalmoon?

Ennen sentään lihan himoa tyydyttiin tyydyttämään piilossa Jalluja ja Coctail-lehtiä katsellen sekä sitten myöhemmin salaa hankittuihin videonauhoja ja nykyään internetin ehtymättömistä pornofilmitarjonnasta kiihtymykseensä laukeamista tavoitellen.

Nyt on yhteiskunnan vastuullisten ja siveellisten piirien välittömästi ryhdyttävä siivoamaan nämä irstauden ilmentymät niille kuuluvaan likasankoon odottamaan viimeisen tuomion tulista helvettiä!

Kirjoitettaessa soi Marilyn Monroe: My Name is Lolita

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus