H&M ja Versace: tämä myy

  • Heini

Donatella Versace tekee tänä vuonna H&M:n vierailevan suunnittelijan kokoelman. Tarjolla on Versacen arkistojen klassikkomekkoja hooetämmännettynä, koruja ja kenkiä. Miehille tarjolla on muun muassa smokki ja koruja. Ensimmäistä kertaa vieraileva suunnittelija on tehnyt myös kodin tuotteita: päiväpeiton ja tyynyjä. Lisäksi kokoelmia tulee kaksi marraskuussa (17.11.) ja tammikuussa (19.1.).

Kokoelmasta saattaa hyvinkin tulla H&M:n myydyin koskaan. Sillä vaikka viime Lanvin-kokoelma oli tyylikäs, superarvostettu ja makea, Versace on seksikäs, jopa kliseisyyteen asti. Pikkujouluaikaan se saa kassakoneet kilisemään.

Versace for H&M. Kuva: H&M
Versace for H&M. Kuva: H&M

1 kommentti

MAgrippa

22.6.2011 00:47

Hämmästyttävää kyllä, Donatella on osoittautunut lahjakkaaksi ja oivaksi työn jatkajaksi.
Versacen tyyli on edelleen omanlaisensa,
ja juuri äsken näin kaupassa kaulakorun, ristin, ja siihenkin (!) oli Dona saanut niin oman ilmeen, että en sitä heti edes ristikoruksi tajunnut. Olen kiinnostunut muotoilusta ja nähnyt varmaan miljoonia koruja. Hyvä, Dona!

Kyllä pitää nyt H&M -smokkirahat säästää, kun kirjoittelen tätäkin tuon uuden Versace -sängynpeittoni vieressä. Yksi solmio on vaan ennestään, onhan ne V -kamat turhan kalliita.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi