Intohimoa ja dramatiikkaa, Carmen.

  • Annu Holtinkoski

Tulisia tanssijoita, kauniita naisia, upeita roolisuorituksia. Kiihkoa, rakkautta, vaarallisia tilanteita, sekä käsinkosketeltavaa jännitystä. Sitä kaikkea piti sisällään upea show, Carmen. Lauantaina Tampereen työväenteatterissa oli sali melkein täynnä ihmisiä katsomassa viimeistä näytöstä. Upeat lavasteet, sekä näyttelijät veivät mukanaan niin, että luuli itse olevan osa tarinaa.

Onneksi saimme liput vielä samaiseen näytökseen. Eräällä ystävälläni oli rooli näytelmässä, joten odotin innolla näkeväni ensimmäistä kertaa hänen esiintyvän. Oli erilainen lauantai kuin yleensä. Tällaisia useammin! Viime kerralla kun olen käynyt teatterissa, on lavalla tanssinut lumikki, tuhkimo ja keijukaisia. Vähän erilaista oli tälläkertaa.

Oli mukavaa saada laittautua siistimmin hyvästä syystä. Puin päälleni ikivanhan Objectin jakun, jonka alle löysin Selectedin mekon. Oli niin lämmin, että takkia ei tarvinnut, vaikka kova flunssa puski päälle (kiitos vappu ja monta tuntia kaivarissa), mutta nyt pelkkä kaulahuivi riitti. Ai että pidänkö tästä huivista? Kyllä. Tuntuu että huiveja pursuaa joka kaapista, mutta tästä on tullut ehdoton suosikki! Ajattelin myös korkata tälle vuodelle avokärkiset Vagabondin korkokengät. Ihanaa kun kesä on kohta täällä! Mitäs pidätte?

Seuraavana päivänä suunnitelmani oli mennä kierrätystehdas-tapahtumaan Kaapelitehtaalle, niinkuin edellisessä postauksessa ilmoitin, mutta flunssa vei lopulta voiton. Kurjaa, koska siellä olisi ollut hurjasti nähtävää ja uusien ideoiden syttymistä tee-se-itse kokoelmaani. Onneksi näitä tapahtumia tulee uudestaan!

Seuraavaan kertaan..

Rakkain terveisin: Annu

1 kommentti

MAgrippa

6.5.2013 23:54

Oikein hyvä.
Mottoni on että vaatteissa ja sisustuksessa "voi tehdä mitä vaan, kunhan se ei näytä vahingolta". Vaan harkitulta.
Ikinä en ole nähnyt moisia open toe -saapikkaita, hienot! Vielä tuommoinen melkein-kiila, jopas on.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi