Tyyli

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Only.

Halutaan: huikea muotiblogisti  1

Only etsii Suomen parasta muotiblogaajaa. Kilpailun voittaja pääsee Onlyn 15-vuotisjuhliin Tanskaan, saa Onlyn vaatteita ja pääsee seuraamaan, miten Only-mainoskamppis syntyy. Hakemuksessa pitää kertoa ensimmäisistä Only-farkuistaan ja lähettää itsestään kolme kuvaa.
Oman blogin voi perustaa myös kilpailun sivulla: http://www.only.com/#/site/finland
Haku päättyy 21.6.

Mallia voi ottaa maailman vaikutusvaltaisimmista (The Observer-lehden mukaan, tosin lista on tehty vuonna 2008) muotiblogeista:

Style Bubble
Vuonna 2006 aloittanut Susanna Laun blogi on ansainnut hänelle eturivin paikan Lontoon muotiviikoilla, haastatteluja ja tyyliesittelyä britti Ellessä ja Japanin Nylonissa. Tällä viikolla hän blogasi kaularöyhelöistä, jotka nähtiin Italian Voguen kannessa.
http://www.stylebubble.co.uk

Sartorialist
Lisäkrediittinä Time-lehden valinta top 100 design-vaikutusvaltaisten listalla. Scott Schuman aloitti vuonna 2005 kuvaamalla tyylikkäitä ihmisiä New Yorkin kadulla. Viimeisimmät blogaukset: Prince Streetin valkomekkoinen ja tyttö ja blogistin isoäiti nuorena italialaisella rannalla.
http://www.thesartorialist.com


Haaremifarkut yksityiskoneessa

No, niin rakkaat pikku lukijat. Nyt olen kurkannut myös yksityislentokoneen sisuksiin, ja hienoa oli. Jalopuuta koko sisus, isot kermanväriset nahkatuolit ja turkista (tekoa tai aitoa, en päässyt hipelöimään).
Ennen kuin mennään asiaan, törmäsin Yhdysvalloissa painotuotteeseen, jossa esiteltiin yksityislentokoneiden sisustusten viimeisiä trendejä! En muista niistä yhtäkään, koska jotenkin asia ei tuntunut ajankohtaiselta.
Takaisin kohtaamiseeni yksityislentokoneen kanssa. Olin maanantaina Onlyn Airborne-tilaisuudessa Malmin lentokentällä, jonne Only lennätti (tällä nuuskimallani koneella) kevään pikakokoelmansa ja suunnittelija Ditte Pedersenin. Ditte esitteli meille muun muassa huiseja farkkuhaaremihousuja, jeggingseja (ne kaksi vuotta sitten hitiksi nousseet leggingsit, jotka ovatkin denimiä), eri tavalla koristeltuja t-paitoja ja muita yläosia, pitsiprinttiä farkuissa. pallokuvioituja vaatteita ja boyfriend jeanseja. Onlyn pikakokoelma saapuu kauppoihin maalis-toukokuun aikana.
Tilaisuuden päätyttyä kiertue jatkui ja kone lensi esittelijöineen Göteborgiin. Parhaillaan vaatesirkus on Salzburgissa.
Sama tilaisuus viime vuodelta maasta, jossa ei tarvittu pipoja tai talvitakkeja:
http://www.only.com/airborne/main.html

Sergeant Pepperin tyyliin, seargent-koristeinen takki 79,95 e, kuva: Only
Sergeant Pepperin tyyliin, seargent-koristeinen takki 79,95 e, kuva: Only
Coral lace Jeans, 69,95 e kuva: Only
Coral lace Jeans, 69,95 e kuva: Only
Betty-haaremifarkut n. 60 e, kuva: Only
Betty-haaremifarkut n. 60 e, kuva: Only