Sisustusta på svenska

  • Heini

Käväisin viikonloppuna Tukholmassa NK:n tavaratalossa, jonka sisustusosasto uusiutuu kevään aikana. Paikallaan olivat jo petivaatteet ja sisustustekstiilit, muun muassa Gant, Lexington, Kenzo, Ralph Lauren.
Uutena kolmannessa kerroksessa on aloittanut ruotsalainen New Haven. Kalusteita ja sisustustarvikkeita Uuden Englannin tyyliin. Merkillepantavaa olikin, että ruotsalaiset tuntuvat olevan yhä amerikkalaistyylisen sisustuksen pauloissa.
Sisustusosaston muita merkkejä ovat muun muassa Mulberry, Fritz Hansen, Tom Dixon, Day Birger & Mickelsen ja Missoni Home ja suomalainen Hanna Korvela.
Mielenkiintoisin osasto kerroksessa oli NK inredning. Osastolla myytiin hieman kokeilevampia sisustustuotteita, muun muassa kaupan oli kirjaimen muotoinen kirjahylly (eri kirjaimia, pokkarikoon kirjoille, merkki Read?). Osaston ihastuttavimmat tuotteet olivat tuolit ja pöydät, jotka näyttivät olevan tehdyn kierrätyslaudasta sekä Mooin sikamallinen tarjoilupöytä (noin 1700 euroa, heh). Tsekatkaa sika täältä:
http://www.ambientedirect.com/en/brands/moooi/moooi-pig-table.html
Ja NK:n sisustusosaston valikoima:
http://www.nk.se/sv/nk-stockholm/avdelningar/nk-inredning/?cat=7

Kirjoitettaessa soi LL Cool J: Lounging

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi