Tyyli

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Sonia.

Muotinäytös kesäkuussa

Kesäkuussa Yle Teema (kas, lukijat minä kun katson vain Teemaa ja uutislähetyksiä televisiosta;)) esittää ranskalaisen neliosaisen sarjan Muotinäytös huomenna, jossa jokaisessa 50-minuuttisessa osassa seurataan yhden muotitalon viime hetken valmisteluja ennen muotinäytöstä. Dokkarisarja on kohtuullisen tuorekin: se valmistui viime vuonna.

9.6. Sonia Rykiel ja 40-vuotisjuhlanäytös
Neuleiden kuningattaren näytöksestä voi bongata Jean-Paul Gaultierin ja Dita Von Teesen. Jaksossa opitaan myös, miten Rykielin talossa malleille valitaan huulipunat.
16.6. Jean-Paul Gaultier
Madonnan Blonde Ambition -tötteröasun isä ja Hermès'n pääsuunnittelija. Tunnetaan myös sini-valko-raitapaidastaan. Dokkarissa esillä muutakin.
23.6. Proenza Schouler
Vuosituhannen alun juhlittu amerikkalainen lupauskaksikko esittelee syyskokoelmansa.
30.6. Fendi
Turkisten taikaa. Pääsunnittelijana Karl Lagerfeld ja asemapaikkana Rooma.
Muotinäytös huomenna 9.–30.6. kello 21 Yle Teema


Sonia Rykiel pour H&M -neulekokoelma paljastuu  2

Yhdeksäs päivä helmikuuta eli ensi viikon tiistaina Sonia Rykielin H&M:lle suunnittelema neulekokoelma on ihmeteltävänä hm.comissa. Jotain vihiä neuleista on toki jo saatu mainoksista ja pressikuvista. Tämän blogauksen yhteydessä olevat kuvat ovat neulemalliston (ja jo kaupoissa olleen aluvaatemalliston) lanseeraustilaisuudesta Pariisista viime joulukuulta.
20. päivä helmikuuta kaupoissa oleva naisten neulekokoelma sisältää Cityn vakoilun mukaan ainakin kymmenen erilaista neuletta.
Suosikkini on tuo ykköskuvan kelta-valko-raidallinen paita vasemmalla. Entä sinun?

Kuva: H&M
Kuva: H&M
Kuva: H&M
Kuva: H&M
Kuva: H&M
Kuva: H&M