Vappuhulinaa

  • Annu Holtinkoski

Joko muut ovat selvinneet vapusta? Minä en. Kaksi päivää on tultu ja menty tiuhaan tahtiin joka puolella. Olenko nauttinut? Kyllä. Oliko rankkaa? Kyllä, mutta se ei haittaa! Onneksi vappu on vain kerran vuodessa. Yksi akkujen latauspäivä tuli erittäin tarpeeseen ja nyt on aikaa jälleen kirjoittaa uutta stooria tänne blogiin.

Tiistaina olikin nopeampi tahti lähteä vapun viettoon. En tietenkään ollut katsonut valmiiksi vaatteitani ja olin 10-18 töissä, siispä ruokatunti meni juostessa vaatekaupoissa etsien jotain päälle pantavaa. Löysin Selectediltä hauskat ysäriin taipuvat löysät pussishortsit. Korkealla vyötäröllä varusteltu pussimalli toimii hyvin jonkin niukan topin kanssa, siispä nappasin Vilalta perus valkoisen alustopin. Niitä tarvitsee aina. Onneksi mukana oli H&M boyfriend-mallinen jakku ja siitä sain koottua hauskan asukokonaisuuden. Kuvaaja oli jo valitettavasti vappu fiiliksissä joten kuvia en saanut.

Näillä mentiin vappupäivä 1.

Eilinen päivä meni Kaivarissa missä oli muutama muukin vappua juhliva. Päätin että jos en halua olla kipeänä loppuviikkoa, puen jotain lämmintä ja rentoa päälle. kaivoin kaapista Selectedin mustat housut, Veromodan kirpparilta löydetyn neuleen, Levi's kirpparilöytö takin, Zaran laukun sekä super ison ja muhkean H&M kaulahuivin. Palelin silti. Otin mukaan vielä karvaisen vappumaskotin, joka piti aika ajoin lämpimänä tapittamalla sylissä ja suukottelemalla.

Näillä mentiin vappupäivä 2.

Vappumaskotti hra. Oliver
Vappumaskotti hra. Oliver

Tämä päivä meneekin pomppiessa Piece Of Norwayn jumpsuitissa. Luojan kiitos että tällaisia aikuisten potkupukuja on olemassa!

Näillä mennään ja ladataan akut täyteen tulevaa viikonloppua varten, nimittäin vuorossa on Carmen, Tampereen työväen teatterissa, sekä kaapelitehtaalla kierrätystehdas-tapahtuma. Näistä lisää sunnuntaina.

Dagen efter

Piece Of Norway
Piece Of Norway

Rakkain terveisin: Annu

Kirjoitettaessa soi Michael Bublé - It's a beautiful day

5 kommenttia

pöö

2.5.2013 22:27

Ihana tuo sunnuntai asu!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Annu Holtinkoski

3.5.2013 19:49

Se on ihan loistava darrahaalari! Ja tietysti kotihaalari, ulkohaalari, mökkihaalari, "mikätahansa"-haalari.

Animalmagnetism

3.5.2013 03:30

Onks sun iho oikeasti noin tumma vai onko se vaan meikkiä ja feikkirusketusta? Jos se on jälkimmäistä niin saako susta nähdä "bareface" kuvan täällä jokukerta? :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Annu Holtinkoski

3.5.2013 19:45

Ihan aidoksi omaksi ihon väriksi en voi sanoa tämän olevan, mutta purkistakaan se ei ole tullut, vaan se on sekoitus beta-karoteeni vitamiinia ja solariumia. Joskus hairahdan päivettävään kosteusvoiteeseen, mutta en tykkää sen hajusta, joten harvemmin. Laiskana meikkaajana täällä taatusti tullaan näkemään kuvia musta "totally natural" :D

Dia

5.5.2013 18:43

Virkistävää kun sekoitat samassa lookissa kultaa ja hopeaa (rannekorut ja laukun niitit).

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi