Vuoden hittituote: bilevaatteet

  • Heini

Vaatekaupasta, kuten muiltakin aloilta, on tänä vuonna ollut vain murheellista kerrottavaa. Ellei sitten ajattele superekologisesti. Pistetään vaan nyt sitten tähän väliin lisähuomiona, että joku ne meidän "ilmaiset" korkeakoulumme, terveydenhuoltomme ja joukkoliikenteemme (muun muassa) maksaa.
Yksi tuoteryhmä myy hyvin tilanteesta huolimatta. Nimittäin bilevaatteet! Esimerkiksi suuren tanskalaisen ketjun hitti-item tänä vuonna ovat olleet biletopit. Sellainen kuulemma halutaan yhä uusi joka viikonlopuksi.
Bilevaatteiden kerrotaan käyneen kaupaksi myös suuressa ruotsalaisketjussa.
Myydyimpien hittilista kertoo tietenkin siitä, että kaupassa asioivat yhä nuoret aikuiset. En tiedä yhtäkään kolmekymppistä perheellistä, joka ostaisi biletoppeja (vika voi tietenkin olla omassa havaintomateriaalissani). Mutta näinhän se oli viimekin lamassa. Nuori aikuinen sitä on vain kerran elämässään, ja kun ei tarvitse miettiä sitä että mitä jos joutuu työttömäksi, eikä ole varaa maksaa asumisesta tai lapselle uusia kurahousuja, voi huoletta ostaa uuden biletopin vaikka joka viikko. Joidenkinhan pitää työpaikat sinne kauppaankin järjestää.
Hyvää joulujuhlaa!

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi