Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on akaa.
Edellinen

Melkein ammattilainen  1

Storelle saapui eilen naiskaksikko kahden ihanan harjakoiran kanssa.Tiedossa oli kuvauspäivä!
Minä pöhkö jätin toisen omistani kotiin, kun en muistanut taikka sitten vaan tajunnut mitä on tulossa, mutta toisaalta olipahan vähän rauhallisempaa ;) Kille ei olis jättänyt uusia tuttavuuksia hetkekskään rauhaan :D Olisi vanha rouva Sara menettänyt kyllä totaalisesti malttinsa.


Valokuvaaja- opiskelija (anteeks en muista nimeä?), rauhallinen mukava nainen laittoi vermeet kasaan ja alettiin kuvailemaan. (HUOM nämä blogin kuvat on mun kännykkä räpsyjä!) Paulista saatiin niin kauniita kuvia, että en malta odottaa kun pääsee niitä käyttämään ja julkaisemaan! Välillä leikittiin niin ettei ollut riemulla rajaa...Nameilla saatiin sitten hetkittäin koiria paikoilleen. Tosin Pauli on niin kokenut malli, että siltä sujui kun vanhalta tekijältä ;) Alhaalla yhteiskuvassa Taotao sekä Pauli. Saman värityksiset kaverukset, mutta koko ero oli HUGE ;D




Loppua kohden alkoi Paulillekkin riittää ja pää painui kantolaukun kätköihin <3
Loppuun lisäänkin vielä vanhan rouvan, Saran kuvan :)


Mutta mistä moinen kuvailupäivä?
Eeva Lamminen http://www.eevalamminen.fi/ , joka bongasi meidät aiemmin facebookista, piti meille verkossa sekä pienellä lähiopetuksella facebook-markkinointi valmennusta ja kertoi, että ystävänsä tulisi mielellään kuvailemaan liikkeelle. Täytyy sanoa, että meni kyllä päivä niin nopeasti ja oli hauskaa!Kiitos <3
Niin ja sanottakoon sekin, että liikkeellä kävi koko päivän aikana YKSI asiakas. Hyvä kuvauksien kannalta, mutta muuten ihan sanonko mistä...

<3: Sanna


Keep rollin rollin rollin  1


KESÄ ON VIIMEIN TÄÄLLÄ! Nyt ei saa valittaa kuumuudesta ;)
Voisi kuvitella, että kun kuvassa on mun koirat skeitin päällä, että meikäläinen skeittaa... No, totuus kuitenkin on, ettei se ole mun lauta, enkä mä skeittaa VAAN MUN NELIKYMPPINEN ÄITI ! :D kyllä vain. Tossa se rollaa pari kertaa viikossa mun pikkuveljien kanssa työmaan takaparkilla. Tälläsessä pienessä "kylässä" tollasella touhulla helposti leimataan kylähulluksi tai katotaan muuten oudoksuen...Harrastushan se on muiden joukossa? :D
High five mom! <3

Lisää hullutuksia meiän elämästä ja yrittämisestä:
Linkki

<3: Sanna



#Toijatar  1

Naisten vaatetusta Toijalassa jo 55 vuotta. Valikoimissamme aikuiselle naiselle pääosin kotimaisia, suomalaiselle naiselle mitoitettuja vaatteita. Myös yksilöllisiä hauskoja erikoisuuksia Pariisista ja Milanosta. Kauttamme saat myös kattavat stailaus- sekä ompelupalvelut. Yksilöllistä palvelua ja ammattitaitoista neuvontaa.
Muotia näkee metroasemilla, mutta tyylikäs pukeutuminen on jotain ihan muuta/Coco Chanel


Instaan heti selfie, täällä tänään! :D Autoin "ystävää hädässä" ja pidin liikettä pystyssä muutaman tunnin. Olipahan virkistävää vaihtelua. Ja olin positiivisesti yllättynyt, kuinka mageita vaatteita sieltä löytyikään. Ensimmäistä kertaa vaateliikkeessä töissä ja yksin :D Vähän jännitti, mut ekojen asiakkaiden ja kivojen palautteiden jäljiltä hommahan sujui kun vanhalta tekijältä ;)

Ompa täällä ihana valaistus, niin kaunista!
Alla mun mieleisiä vaatekappaleita ym...Oli siis välillä aikaa räpsiä kuviakin ;)

Aivan ihana mekko!!! (Luonnossa vielä kauniimpi ja päällä varmaan SUPER kaunis!)

Viimeinen kuva onkin sellainen muisto. Joka kesä ystäväni on tullut Toijalaan "maalle" visiitille Tampereelta ja ollaan otettu kuva tästä samasta kohtaa Toijattaren edestä :) Tämä on vuosimallia 2013... Tämän kesän kuva on vielä ottamatta! Vink-vink!

Toijattarella on pitkä historia ja nykyiselläkin yrittäjällä jo 8-vuotta putkessa. Uudet tuulet kuitenkin puhaltaa ja Toijatar sulkee ovensa heinäkuun jälkeen! To be continued...

<3: Sanna


Pocketful of sunshine  1

I got a pocket got a pocketful of sunshine
I got a love and I know that it's all mine
Do what you want but you're never gonna break me
Sticks and stones are never gonna shake me no

Take me away
A Secret place
A sweet escape
Take me away
To better days
Take me away
A hiding place

I got a pocket got a pocketful of sunshine
I got a love and I know that it's all mine

Meillä täällä vettä sataa kaatamalla ja on harmaata. Ei anneta sen pilata päivää...tuleviakaan! Kohta on Juhannuskin, ai että :) Kesän paras viikonloppu <3
Paulille on ihan sama ilma kun ilma. Aina yhtä kivaa mennä pihalle. Aamulla otettiin pari sadetakki- kuvaa ja Pauli päätti pistää taas kuvausilmeen päälle...Kiinnostaa kybällä siis! ;)

I got pocketful of sunshine!

<3 Sanna


Kahlit...eikun Kihlattu  1

Kihlaus on sopimus ja lupaus vastaisesta avioliiton solmimisesta. Sopimuksen syntymiselle ja kihlauksen pätevyydelle ei ole merkitystä onko kihlaus julkistettu vai onko sopimus vain kahdenkeskeinen. Kihlaparin miestä sanotaan sulhaseksi, naista morsiameksi ja heidän sanotaan olevan kihloissa. Samaa sukupuolta olevien rekisteröityjen parisuhteiden mahdollistuttua, on kihlaus-sanaa toisinaan käytetty myös lupautumisesta rekisteröidyn parisuhteen solmimiseen.
31.05.2014

Laitoin mammalle kuvaviestinä tuon kuvan sormuksesta. Seuraavana päivänä sain mammalta (Äitin äiti) puhelun.
" Jaaa, nytkö teillä menee jo niin hyvin, että ootte alkanut kultasormuksia myymään? *naurua* No viitsi vitsi, kihloihinhan sinä oot menny, paljon onnea!"
Olis pitänyt vissiin huhtikuussa laittaa kuva synttärikakustakin, niin se olis ehkä muistanut mun syntymäpäivänkin ;D

<3: Sanna



TÄHTIASIAKAS  1

Rekisteröidy Some&More Storen verkkokauppaan ja saat käyttöösi etuja!
Nyt rekisteröityneille tähtiasiakkaille -20% alekoodi sähköpostiin!
Ale koskee naisten laukkuja, koirien krakoja, rusetteja, pantakoruja ja koirien "tukkajuttuja".

Klikkaa kuvaa ja pääset suoraan rekisteröitymään :)

<3 Sanna


PUUTTEESSA  1

Tiistai-aamu. Storella on hiljasta ja verkkokaupassakaan ei tapahdu mitään...Kuudes päivä ilman yhtäkään tilausta.Täähän on kun päiväkotiin tulis leikkimään ja askartelemaan!

Tänään kuvataan!


Musta tuntuu tyhmältä kuvata samoja "vanhoja" tuotteita uudelleen ja uudelleen. Haluais vaan tilata uusia ja kuvailla niitä! Siks onkin inspis ollut vähän hukassa ja tietty suurin syy siihen inspiraation puutteeseen on se, ettei kauppa käy. Yrittäjänä on vaan pakko jaksaa jaksaa, toistoa toiston perään. Tehdä kaikkensa 24/7 vaikkei kauppa kävisikään.

Keväisiä LYDC London neon- iltalaukkuja "koteloita". Huivi ja korvakorut myös verkkokaupasta!


Punainen polkadot/LYDC London.


Musta polkadot/LYDC London


Lila SkullBag/ Anna Smith New York


Musta Skull kassi 2inOne/ Anna Smith New York


Koirien kanssa kuvailut on aina yhtä hömpöttelyä! Pauli on tottunut malli, mutta joskus ei vaan nappaa Pauliakaan ;)


Kuvissa Pauli & meidän työharjoittelija SUPER MODEL Feisa.

<3 Sanna


*CHIHUAHUA's*  1

Rocky meidän työharjoittelijan chihu. *Klik* Koirille.


Rocky posee ruutupuvussa... *Klik* Pukuun.


Chihuahua-huivi. *Klik* Huiveihin.


Koirien "hääpuvut". Kyllä, eikä "valitettavasti" vaan tietysti! ;)
Elämää on turha ottaa liian vakavasti. *Klik* Frakkiin.


Ensimmäiset Chihu-asiakkaamme Jopi&Jedi Lahdesta. *Klik* Koirille.


Max ja nahkarotsi.Rotsissa D-rengas hihnalle. *Klik* Rotsiin.


Vanha rouva Ruusa Storella sovittelemassa. *Klik* Paitoihin.


Bianca, super model <3 *Klik* Sadetakkeihin.

Edellinen