Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on suomi.
Edellinen

Chihu erkkarit day1  1

Chihuahua ry:n 40-vuotisjuhlaerikoisnäyttely Hyvinkään vanhalla areenalla 11-12.10-2014.

Chihuahua on hyvin vanha, alun perin meksikolainen rotu. Chihuahua on myös maailman pienin FCI:n hyväksymä koirarotu. Rodusta on olemassa kaksi muunnosta: lyhyt- ja pitkäkarvainen.




Ihania pikkusovittelijoita pyörähteli koko päivän ihastuttamassa meitä :) Paikalla oli meidän lisäksi 5 muuta myyjää. Todella mukava kokemus yrittäjänä. Paikalle oli helppo ajaa ja järjestelyt toimivat erinomaisesti. Näitä lisää! :) Seuraavana aamuna kaikki ei sitten mennytkään ihan putkeen... siitä seuraavassa day2.

"Virallisia" kuvia itse näyttelystä : http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2014-10-11+chihuahua/

Kaikissa kuvia linkit verkkokauppaamme/ suoraan tuotteeseen.

<3: Sanna


Kiitos  1

Huomenna Store Toijalassa sulkee ovensa klo. 16.00.
Täällä on kova purku ja surku päällänsä. Onneksi meitin ihana verkkokauppa jatkaa toimintaansa normaalisti. Kiitos kaikille ihanille asiakkaille lähellä ja kaukaa.

Vanhan loppu tietää uuden alkua!

<3: Sanna


Cityläiset maalla  1

Viikonloppuna tehtiin kivetystä ja roudattiin kottareilla hiekkaa paikasta A paikkaan B. Pauli päätti tulla kyydissä mukana ja vahtia kuormaa.


Heinäkuussa muutin kerrostalokaksiosta maalle, keskelle peltoja. Kaksi vuoden ikäistä kiinanharjakoiraani pääsi samalla elämään "oikeaa" koiranelämää. Pauli on ottanut asian lungisti. Pysyy pihapiirissä ja kun sattuu olemaan niin "leimautunut" (Twilight-kieltä ;)) muhun, niin eipä tuo edes uskaltautuisi yksin mihinkään karkaamaan...Toisin kuin toinen koirani, jolla tosin sattuu olemaan vielä pallitkin viemässä ;)
Pauli on mukana joka askareessa, saunookin yläpenkillä vierellä!

Kyllä täytyy sanoa, että vaikka talon ja pihan laitto onkin ikuisuus projekti, niin kyllä se on sen väärti. Pikkuhiljaa alkaa oppiakkin kaikenlaista uutta. Onneksi on kaksi "äitiä" auttamassa, omani sekä anoppi ;) Kukista ja kasveista en nääs tiedä hölkäsenpöläystäkään!Kaikki kasvit, mitä oon aiemmin saanut... aina ne on jotenkin kuollut! Mä tykkään enemmän sisustaa ja tehdä pintaremonttia, mut se johtuukin siitä, et mä osaan :D Ehkä musta vielä jonain päivänä tulee hyvä myös "kuokkimaan".

Pihahommien ja pintaremonttejen keskellä, meitin firmalla on meneillään loppuunmyynti! Tulkaahan kurkkimaan Storelle vielä kun voitte...Viikonlopun jälkeen keskitymme verkkokauppaan...
VAIN LIIKETILA siis katoaa :) www.somemore.fi

<3: Sanna


Melkein ammattilainen  1

Storelle saapui eilen naiskaksikko kahden ihanan harjakoiran kanssa.Tiedossa oli kuvauspäivä!
Minä pöhkö jätin toisen omistani kotiin, kun en muistanut taikka sitten vaan tajunnut mitä on tulossa, mutta toisaalta olipahan vähän rauhallisempaa ;) Kille ei olis jättänyt uusia tuttavuuksia hetkekskään rauhaan :D Olisi vanha rouva Sara menettänyt kyllä totaalisesti malttinsa.


Valokuvaaja- opiskelija (anteeks en muista nimeä?), rauhallinen mukava nainen laittoi vermeet kasaan ja alettiin kuvailemaan. (HUOM nämä blogin kuvat on mun kännykkä räpsyjä!) Paulista saatiin niin kauniita kuvia, että en malta odottaa kun pääsee niitä käyttämään ja julkaisemaan! Välillä leikittiin niin ettei ollut riemulla rajaa...Nameilla saatiin sitten hetkittäin koiria paikoilleen. Tosin Pauli on niin kokenut malli, että siltä sujui kun vanhalta tekijältä ;) Alhaalla yhteiskuvassa Taotao sekä Pauli. Saman värityksiset kaverukset, mutta koko ero oli HUGE ;D




Loppua kohden alkoi Paulillekkin riittää ja pää painui kantolaukun kätköihin <3
Loppuun lisäänkin vielä vanhan rouvan, Saran kuvan :)


Mutta mistä moinen kuvailupäivä?
Eeva Lamminen http://www.eevalamminen.fi/ , joka bongasi meidät aiemmin facebookista, piti meille verkossa sekä pienellä lähiopetuksella facebook-markkinointi valmennusta ja kertoi, että ystävänsä tulisi mielellään kuvailemaan liikkeelle. Täytyy sanoa, että meni kyllä päivä niin nopeasti ja oli hauskaa!Kiitos <3
Niin ja sanottakoon sekin, että liikkeellä kävi koko päivän aikana YKSI asiakas. Hyvä kuvauksien kannalta, mutta muuten ihan sanonko mistä...

<3: Sanna



Pocketful of sunshine  1

I got a pocket got a pocketful of sunshine
I got a love and I know that it's all mine
Do what you want but you're never gonna break me
Sticks and stones are never gonna shake me no

Take me away
A Secret place
A sweet escape
Take me away
To better days
Take me away
A hiding place

I got a pocket got a pocketful of sunshine
I got a love and I know that it's all mine

Meillä täällä vettä sataa kaatamalla ja on harmaata. Ei anneta sen pilata päivää...tuleviakaan! Kohta on Juhannuskin, ai että :) Kesän paras viikonloppu <3
Paulille on ihan sama ilma kun ilma. Aina yhtä kivaa mennä pihalle. Aamulla otettiin pari sadetakki- kuvaa ja Pauli päätti pistää taas kuvausilmeen päälle...Kiinnostaa kybällä siis! ;)

I got pocketful of sunshine!

<3 Sanna



TÄHTIASIAKAS  1

Rekisteröidy Some&More Storen verkkokauppaan ja saat käyttöösi etuja!
Nyt rekisteröityneille tähtiasiakkaille -20% alekoodi sähköpostiin!
Ale koskee naisten laukkuja, koirien krakoja, rusetteja, pantakoruja ja koirien "tukkajuttuja".

Klikkaa kuvaa ja pääset suoraan rekisteröitymään :)

<3 Sanna


Ostatko kotimaista käsityötä?  1

Suositko/Ostatko Suomalaisia tuotteita?Luomua?

Pauli-mallisto. Suomalaista käsityötä.
Pauli-mallisto. Suomalaista käsityötä.


Tasan yksi asiakas on "valittanut", kun verkkokaupan sivuilla ei lue, että mistä tuotteemme tulevat, millaiset työolosuhteet tuotteiden valmistajilla on, onko meillä ollenkaan suomalaisia tuotteita..........
Hmmm. Mielessäni kävi kysymys. Tiedätkö ITSE missä esim. kenkäsi...tai oikeastaan MIKÄ TAHANSA ympärilläsi oleva asia on valmistettu?? En tietenkään kysynyt ;) Enkä sen suuremmin vastannutkaan.

Aiemmin taidettiin mainitakkin,kun "kokeeksi" pääsimme tekemään yhteistyötä Suomalaisen pienen nahkapajan kanssa ja saimme upeita, uniikkeja mm. lampaan nahasta KÄSITYÖNÄ valmistettuja koiran pantoja- ja hihnoja.




Koirien kaulapantojen ja vaatteiden tekijöitä sekä itse kauppoja plumpsahtelee, kuin sieniä sateella. Kilpailu on kovaa. Millä erottua joukosta?
Me ollaan tuotu kasvomme ja koko yritys ihmisille ihmisinä. Meidän firman puhelimeen ei vastaa joku jostain, vaan minä tai äitini. Ollaan ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa liikeidea, jossa nainen, miksei mieskin, voi tilata itselleen sekä koiralleen tuotteita samasta paikasta. Meillä on uniikki Store ja erilainen verkkokauppa. Riittääkö se??

Just thinking about it ;)

<3: Sanna


Koiran sovituskoppi  1

MIKÄ??


Oletko koskaan törmännyt tälläiseen? Kyllä, meillä on pienille koirille ihan oma "sovituskoppi". Siinä on helppo sovitella vaatteita ja asusteita. Kaikki vaatteet ja asusteet ovat vielä käden ulottuvilla.

Meille saapui alku kuusta tälläisiä harvinaisuuksia. Suomalaista käsityötä, Sastamalasta. Pehmeää lampaan nahkaa, herkullisia värejä ja tietty timskuja ;) Otettiin alkuun ihan pieni erä, pieniä kokoja ja katsotaan kuinka nämä otetaan vastaan. On puolikuristavaa ja tavallista mallia, sekä yhteensopivat ihanat hihnat. Hihnojen käsiosat ovat väreineen yhteensopivat pantojen kanssa.




Kuka on PAULI? Se on tuo valko-musta Kiinanharjakoira. "Mammanmuru" sai oman malliston ;) Molemmat sekä Pauli, että Kille ovat täällä Storella "töissä" päivittäin. Pauli on kova puhumaan ja näyttelemään taitojaan portin takana. Pyytäessä saa tehdä lähempääkin tuttavuutta. Pojat eivät kuitenkaan saa pyöriä ympäri Storea, vaan ovat tosiaan portin takana, omalla puolellaan :)

Tervetuloa katsastamaan! <3

Edellinen