Martina A ja Sveitsi-kuva

  • Anita

Kumman vuoksi klikkasit tätä? Martinan vai Sveitsin? Martinan, luulen. Sveitsi on kuitenkin jopa nähdympi kuin rouva Aitolehti. Jotain yhteistäkin näillä kahdella kuitenkin on.

Jälkimmäinen poseerasi Subin kevätpressin kutsussa värikuvassa, raskaana, alasti. Sveitsissä raskauskuva on jo se juttu. Tyyliä kuviin haetaan oikealta ja vasemmalta. Rekvisiitta puuhkasta lähtien on pop, Anne Geddes -meininki plussaa.

Sopiva tilanne ihailla näitä on esimerkiksi työpaikka. Suomalaisille tämä ei sovi. Jo Kokoomuksen nuorisokalenteri -henkinen nakuilu on kohu-uutinen. Belgialais-hollantilaiselle tuttavapariskunnalleni se on kahvipöytäkeskustelun aihe. Katsos he, Keski-Euroopan tavallisimman näköisen ihmiset, olivat keränneet orkesterilleen rahaa tekemällä alastonkalenterin. Kuvat oli otettu paikallisessa kasvitieteellisessä puutarhassa. Sain ihailla tulosta, joka muuten oli lähetetty myös kaikkien sukulaisten seinälle roikkumaan. ”No riippuu ihan sukulaisesta, että onko se vessassa vai eteiskäytävällä.”

Etelä-Eurooppa ja osittain Aasia poseerausta ovat victory-henkiset käsimerkit. Idässä otetaan (siitä lähtien kun ymmärretään kameran olemassaolo) katse kaukaisuuteen ja säikähtäneen dramaattinen ilme.
Kun Facebookia tutkittiin sen alkuaikoina, todettiin, että jenkit haluavat poseerata oletuskuvissaan aina jonkun kanssa. You know, onhan näitä kavereita tässä. Suomalainen on joka reissuporukassa se ainoa, joka haluaa kuvan itsestään, yksin, siinä ikimuistoisen ketjuhotellin edessä. Muilta osin en ole vielä päättänyt, miten Suomi tai loppumaailma poseeraa. Kerro sinä.

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi