Hennessya ja Palomaa

  • Juhani Sirén

Suomi on päässyt jo toistamiseen konjakkibrändin maailmankartalle, kun Hennessy ulottaa Artistry – the global art of mixing -tapahtumansa Helsinkiin helmikuun 12. päivä.

Ideana on yksinkertaisesti yhdistellä trendikkäät cocktailit sekä ajankohtaiset artistit. Helsingissä, Apollon lavalla vetovastuun ottaa soittolistojen kärjessä viihtynyt muikeaääninen Paloma Faith. Erikoiseksi häppeningin tekee se, että aiemmin vain kutsuvieraille suunnattuun tapahtumaan on nyt myös myynnissä ensimmäistä kertaa lippuja muulle yleisölle.

Hennessyn Artistry-kemut lanseerattiin suurieleisesti New Yorkin Capitalessa lokakuussa 2006. Olin tuolloin paikalla ihmettelemässä meininkiä ja tsekkaamassa The Strokesin, Goldfrappin ja Kanye Westin keikkakuntoa. 1 000 kutsuvieraan kekkereistä jäi kuitenkin mieleen kolme epäkohtaa:

1. Tyrkytyksestä huolimatta konjakkicocktailit eivät toimi. Ei pirukaan sekoita konaa ja virvokkeita.

2. Miksi ihmeessä VIP-kekkereissä vielä on erillinen VIP-tila Vitun Isoille Persoonille? Ennätin vaihtaa muutaman sanan esimerkiksi Frendien Joeyn kanssa (joka etsi erillistä VIP-tilaa) ja nähdä Gwynethin vilaukselta ennen kuin kumpainenkin suuntasi yläkertaan. Sinne taviskutsuvierasrahvailla ei ollut asiaa.

3. Bileisiin käveltiin punaista mattoa pitkin. Paikalla oli yli parikymmentä kuvaajaa räpsimässä vieraista kuvia. Yksikään salamavalo ei välkähtänyt kohdallani. Kyynel.

Liput Apollon Hennessy-tapahtumaan Lippupalvelusta 17 egellä.

www.hennessyartistry.com

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi