Me, LA Food Show ja Kevin Costner

  • Tuomas Vimma

California Pizza Kitchenin perustaneiden Rick Rosenfieldin ja Larry Flaxin uusin viritelma LA Food Show Beverly Hillsissa oli virkistava kokemus. Isolla rahalla ja (mika harvinaista) hyvalla maulla sisustettu ravintola Beverly Drivella, kivenheiton paassa Rodeo Drivesta, on avara, upealla puukatolla varustettu sali, jossa mitaan ei ole jatetty sattuman varaan.

Paikka on juuri avautunut lounasaikaa varten eika salissa ole henkilokunnan lisaksi ketaan muuta kuin me ja naapuripoydassa keski-ikaisen naisen (oletettavasti vaimonsa) kanssa istuva Kevin Costner.

Lista on pirtea ja tuntuu vaihtuvan viidentoista minuutin valein. Tilaamme Chile Verde Tuna Salad Sandwichin seka Chile Verde Turkey Burgerin. Annokset vaikuttavat listalla ihastuttavan raikkaista aineksista kasatuilta, mutta poytaan landaavat safkat ovat kylla valitettavasti melko perustunkkaisia. Kevin vaikuttaa syovan puolen paunan pihvilla varustettua Show Burgeria ja lipittaa valkoviinia. Seuralaisen annoksesta en ole varma, mutta lasissa on punkkua.

Rodeo Drivelta matkamme jatkuu Whole Food Marketiin seka Farmer's Marketiin ruokaostoksille. Koska tanaan on viimeinen iltamme Losissa, tarkoituksenamme on kokata isantapariskunnallemme illallinen. Matkaan tarttuu kolme ja puoli naulaa puhvelin Rib-eyeta, andouille-makkaraa, hyvin maltillisesti hinnoiteltuja yli 90 pisteen (Parker) kalifornialaisia viineja seka kultaisia vadelmia.

Rouvan kokkaillessa keittiossa tutustun Napan pinot noireihin ja kirjoittelen tata bloggausta. Huomenna edessa on lento Cookin saarille, josta olemme vuokranneet mokin rannalta viikoksi. Katsotaan mita herkkuja odotusta taynna olevalla nimella (Cook Islands) varustetulla paikalla on tarjota. Ja skanditkin tulevat takaisin bloggauksiin kun siirryn takaisin omalle koneellemme.

1 kommentti

Anonyymi

30.8.2010 17:07

Uijjui, puhvelin rib-eye...kuulostaa ihanalta.

Kultaisia vadelmia sen sijaan kasvaa ihan kotipihalla :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi