Hyvä sängyssä

  • Mirja Wuokko

Vaatimattoman näköiset naiset ja nörttimiehet ovat petoja sängyssä. Onko näin ja miksi?

Olen kuullut miesten puhuvan hiirulaisen näköisten naisten tulisuudesta seksissä. Kauniit naiset odottavat miehen palvelevan heitä.

Aiemmin blogasin tutkimuksesta, jossa hyvännäköisten naisten todettiin olevan muita itsekeskeisempiä ja konservatiivisempia, mikä ei kuulosta hauskalta rakkauselämää ajatellen.

http://www.city.fi/yhteisot/blogit/mirjawuokko/122695/

Entinen pomoni, paperi-Cityn päätoimittaja Maria Pettersson (http://areena.yle.fi/radio/1797309) pyysi minua tekemään suhteet-palstalle jutun kuumista nörttirakastajista.

Geeks are better lovers -haku tuokin hauskoja tuloksia.

http://www.wired.com/culture/lifestyle/commentary/sexdrive/2007/04/sexdrive_0406

Suhtautuvatko nörtit seksiin kuin parhaimmat tutkijat tieteeseen? Uteliaisuudella, intohimolla, leikkisyydellä, intuitiolla ja varmuudella omasta älykkyydestä?

Hyvin älykkäät miehet tuntuvat etsivän naisesta muutakin kuin perusnättiyttä. Huomion pois omasta ulkonäöstään suuntaava nainen on yleensä onellisempi ja rennompi kuin omiin ulkoisiin ominaisuuksiinsa jumittunut henkilö.

Ja onko vanha väite totta? Naisen tärkein erogeeninen alue on aivot?

Kaikkien ihmisten tärkein elin on aivot. Ilman niitä mikään ei liiku minnekään. Ei ajatus, tunne eikä teko.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten kaikista tulee ihania rakastajia ja miten kaikki nauttivat eniten: http://www.psychologytoday.com/blog/all-about-sex/201202/when-it-comes-sex-women-know-best

8 kommenttia

shiwan8

18.2.2013 08:43

Väite "nörteistä" voi pitää paikkaansa. Oman kokemuksen mukaan ainakin tämä naisten sosiaalinen status (mikä pohjaa hyvinkin vahvasti ulkonäköön) on melko suoraan suhteessa siihen miten mielekästä seksi heidän kanssaan on. Vaatimattomammat mimmit panostavat enemmän ja ovat ylipäätään halukkaampia tekemään seksistä mielekästä kuin kauniimmat jotka taas tuntuvat odottavan palvelua. Toki tähän on poikkeuksensa, mutta pääsääntöisesti oman kokemuksen perusteella näin on.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

18.2.2013 15:08

Eiköhän tää oo jälleen kerran yksilökysymys. Itsellä ollut (omasta mielestä) hyvännäköisiä miehiä, osa ollut laiskoja ja itsekeskeisiä sängyssä, osa taas varsinaisia petoja jotka haluaa että molemmilla on kivaa, ja osa sitten jotain siltä väliltä. En siis voisi vetää johtopäätöstä "hyvännäköiset miehet on huonoja sängyssä", kun osa kokemuksista puhuu moista väitettä vastaan. Toimii varmasti käänteisesti myös nörtteihin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

18.2.2013 17:38

Oman kokemukseni mukaan kauneimmista suurin osa nauttii avoimesta ja villistä seksistä. Konservatiivisia ja itsekeskeisiä naisia löytyy kaikennäköisistä naisista, kysymys kun ei ole ulkonäöstä vaan kasvatuksesta. Vähemmän nättien ongelmana on usein huono itsekuva joka tekee nauttimisesta vaikeaa ja altistaa heitä suostumaan kaikkeen mitä mies halajaa. Monesti miehet kokevat alemmuudentunnetta kauniiden naisten seurassa, eikä tuollainen itsetuntovammailu ole naisesta kovin kiihottavaa, eli jos nainen ei syty vika on yleensä miehessä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

19.2.2013 23:39

^ainahan kaikki on miehen vika. Sitähän te femakot huudatte joka paikassa kurkku suorana, vanha juttu jo.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

20.2.2013 10:44

Parhaat kyydit olen saanut sellaisilta naapurintytöiltä. Itsetunnossa ja varustuksessa ei minulla ole mitään ongelmaa, mutta ovathan sellaiset malli-ihmiset nihkeitä usein jo ihan luonteenkin puolesta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NOMAD_1

21.2.2013 11:56

MIKSI PITÄÄ TEHDÄ PERUSTEETTOMIA YLEISTYKSIÄ? Sängyssä ihminen kohtaa yksilön - siis olettaen, ettei nai kaikkea, mikä liikkuu ja harrasta orgioita ehtiäkseen naida kaiken, mikä liikkuu. Näin ollen yleistykset ainoastaan peittävät sen, mikä on partikulaarisuudessaan todellista eli yksittäisen ihmisen. TOKI TOISEN IHMISEN VOI HAVAITA AINOASTAAN STEREOTYPIOIDEN TAI YLEISTYSTEN POIKKILEIKKAIKSENA, JOS ON TARVETTA VALEHDELLA ITSELLEEN.

ITSEÄÄN TÄYTYY KIIHOTTAA YLEISTYKSIIN PERUSTUVILLA MIELIKUVILLA SILLOIN, KUN TODELLISUUDESSA EI OLE MITÄÄN KIIHOTTAVAA. Se, kenen läsnä ollessa ihminen aina eli useimmiten harrastaa seksiä/rakastelee, on ihminen itse. Tämän vuoksi täytyy etsiä kumppani, joka on riittävän kiihottava - niin, ettei ehdi/pysty ajattelemaan, mitä ja minkä näköinen itse on. Toisen sitten parittelee saman ajatuksen varassa eli sillä, miten hyvännäköinen olen suhteessa toiseen. Ja jos tämä ei riitä, niin aina voi kiihottaa itseään ajatuksella tuollaisen nörtin yritteliäisyydestä. Loppujen lopuksi homma loksahtaa kohdalleen, koska toisen täytyykin olla riittävän yritteliäs estääkseen paremmannäköisen katseen pysähtymisen itseensä - toisen katseen näkeminen kun saa ajattelemaan itseään. Näin muotoutuu tasapuolisen seksuaalisen vuorovaikutuksen kaava: HUONOMMAN NÄKÖINEN TEHKÖÖN ENEMMÄN TYÖTÄ, KOSKA TOINEN ON JO OSANSA TEHNYT ULKONÄÖSSÄÄN.

Mitä, jos yleistysten keksimisen sijaan tekisimme työtä oman fyysisen kuntomme ja persoonamme kehittämiseen. Sitten vielä aivan utopistinen ajatus siitä, että emme hyppäisi sänkyyn ennen luottamuksen syntymistä. Aloittaisimme oikealla ihmissuhteella ja toiseen tutustumisella: ETSISIMME VUOROVAIKUTUSTA ELI KUMPPANIN, JOLLE MEILLÄ ON ANNETTAVAA, JA JOLTA MEILLÄ ON SAATAVAA (SIIS MUUTAKIN KUIN SEKSI). Tämähän on tietenkin täysin typerää, koska silloin seksi voi jäädä saamatta. Vastapainona voisimme tosin löytää toisesta muitakin hyviä ominaisuuksia ja niiden innoittamana tehdä itsestämme parempia (muuallakin kuin sängyn puolella). Ei meidän samanlaisia täydy olla, mutta jos toistemme tuella voisimme molemmat olla aikaisempaa parempia, niin kyllä siitä jonkinlaista tyydytystä irtoaisi. JA KENTIES LUOTTAMUKSEN KAUTTA OLISI YLEISESTI HELPOMPAA KOMMUNIKOIDA JA SAADA SÄNGYSSÄKIN JUURI SITÄ, MITÄ TAHTOO.

Ja nyt vielä jotain täysin käsittämätöntä teille, jotka eivät muista, miltä jano ja nälkä tuntuvat: EIKÖ PELKKÄ VESI MAISTU JANOISELLA JA PERUSRUOKA NÄLKÄISELLE? ONHAN SEKSIKIN KEHOLLINEN TOIMINTO - MIKSEI SEKIN OLISI KAIKKEIN NAUTINNOLLISTA, KUN MALTTAA ODOTTAA LUONNOLLISEN HALUN HERÄÄMISTÄ. Ja tällä välillä ehtisi tehdä kaikenlaista, minkä seurauksena olisi mukavampaa olla sekä oman että toisen silmän alla ilman rihman kiertämää.

AIVOT ON SE, MILLÄ IHMINEN RAKENTAA ITSEÄÄN, MUTTA SE; MITÄ OLEN ON JOTAIN AIVAN MUUTA. Ottakaapa kynä ja paperi ja kirjoittakaa, mitä olette eli mitä ajatuksella tavoitatte itsestänne. Kymmenen sivua on paljon ja kirjan kirjoittaminen suorastaan mahdotonta. Edelleen poistakaa siitä historianne ja tulevaisuutenne eli ne asiat, jotka olette tehneet, tai joita suunnittelette tekevänne. Jääkö jäljelle enää mitään. SE, MITÄ IHMINEN ENSISIJAISESTI ON, ON KAIKKI NE TOIMINTAMALLIT, JOTKA OVAT TOISTON PERUSTEELLA NIIN AUTOMAATTISIA, ETTÄ NE TOIMIVAT HERÄTTÄMÄTTÄ TIETOISTA MIELTÄ. Juuri tämän vuoksi muutos on niin hankalaa. Rutinoidun toimintamallin muuttaminen vaatii, että ihmisen pysäyttää itsensä ajatuksella ja muuttaa toimintaa yhtä monta kertaa kuin, mitä on aikaisempaa huonoa mallia toteuttanut - ja sittenkin ollaan oikeastaan vasta nollapisteessä. JUURI TÄMÄN VUOKSI IHMINEN SAMAISTAA ITSENSÄ AJATTELEVAAN PUOLEEN, JOKA VOI VALITA LÄHTÖKOHTIAAN JA MUUTELLA LUOKITTELUJAAN SEN PERUSTEELLA, MIKÄ HYÄDYTTÄÄ MINUA ITSEÄNI ENITEN JA SAA MINUT NÄYTTÄMÄÄN HYVÄLTÄ SUHTEESSA MUIHIN.

SIIS: MITÄ ENEMMÄN TEETTE KATEGORIOINTEJA JA MUITA LUOKITTELUJA, NIIN SITÄ HUONOMPIA OLETTE YKSILÖINÄ JA NÄIN OLLEN MYÖS SÄNGYSSÄ... TOKI VOITTE SAADA HYVÄÄ JA ERINOMAISTA SEKSIÄ RIIPPUEN SIITÄ, MITEN HYVIÄ OLETTE VALEHTELEMAAN ITSELLENNE JA KUMPPANILLENNE.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NOMAD_1

21.2.2013 12:36

PS. NAISET EIVÄT TIEDÄ PAREMMIN - HE VAIN VALEHTELEVAT ITSELLEEN ERI TAVALLA KUIN MIEHET (miehet menevät tässäkin suoraan valeen ytimeen, kun naiset uskovat vasta toiston eli jankuttamisen kautta). Luin juuri tuon artikkelin "When It Comes To Sex, Women Know Best" (www.psychologytoday.comut-sex/201202/when-it-comes-sex-women-know-best).

TOSIASIA ON SE, ETTÄ MIEHET OVAT NAISIA TEHOKKAAMPIA ITSELLEEN VALEHTELUSSA. Tosin miehetkin ottavat avukseen ne nopeimmat mielihyvää tuovat alueet, jolloin mielen resursseja saadaan varattua muualle itselleen valehtelun helpottamiseksi. Naiset puolestaan uskovat saman valeen vasta pitkän vakuuttelun jälkeen (vähintään puoli tuntia edellä mainitun artikkelin mukaan). VAI OLISIKO SE PUOLI TUNTIA JOKAISTA YLIMÄÄRÄISTÄ VIITTÄ PAINOKILOA KOHDEN (vähän niin kuin sen varmistaminen, että kinkku on keskeltä kypsä). SIINÄ, MISSÄ MIEHET AHMIVAT LIHANSA RAAKANA...

TOISIN SANOEN NAINEN USKOO OLEVANSA EROOTTINEN JA SENSUELLI OLENTO VASTA, KUN MIES ON KIIHOTTUNEENA PYSYEN TAI VÄHINTÄÄN KIIHOTTUNEEN OLOISENA HYVÄILLYT NAISTA RIITTÄVÄN PITKÄÄN JA KOKONAISVALTAISESTI - SIIS RIIPPUMATTA SIITÄ, MINKÄLAINEN JA NÄKÖINEN NAINEN TODELLISUUDESSA ON. Tässä on tärkeää muistaa, että myös hoikat ja hyväkuntoiset ihmiset voivat vaatia lämmittelyä päästäkseen omista epävarmuuksistaan. Ja nämä epävarmuudet voivat liittyä myös tekemättömiin töihin ja täyttämättömiin velvollisuuksiin. JA SAMAT ASIAT VAIVAAVAT MIESTEN PÄÄTÄ JA NAISEN KIIHOTTAMISEEN VAADITUSSA AJASSA ME EHDIMME AJATELLA AIVAN LIIKAA SITÄ, MITÄ ITSE OLEMME (enimmäkseen läskejä ja huonokuntoisia lerppuja).

IHMISET OVAT LAISKOJA TYPERYKSIÄ, KUN KUVITTELEVAT, ETTÄ NIIN KOKONAISVALTAINEN ASIA, KUTEN INTIIMI KANSSAKÄYMINEN JA SIIHEN LIITTYVÄT ONGELMAT VOIDAAN RATKAISTA SÄNGYSTÄ KÄSIN. Kummallakin sukupuolella on vain itselleen sopivampi tapa valehdella itselleen. EMMEKÖ VOISI VIHDOIN YMMÄRTÄÄ, ETTÄ INTIIMI KANSSAKÄYMINEN ON PARASTA SILLOIN, KUN MOLEMMAT OVAT PITÄNEET HUOLTA KEHOSTAAN, MIELESTÄÄN SEKÄ PERSOONASTAAN JA HOITANEET SÄNGYN ULKOPUOLISET VELVOLLISUUTENSA KUNNIALLA?

Ja loppuun todettakoon, että olen ehdottomasti malttavaisen, mielikuvitusrikkaan ja koko kehon huomioivan rakastelun puolella - minulta puuttuu vain luotettu kumppani ja matkaa kokonaisvaltaiseen läheisyyteen on noin 20kg...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

elmaili

24.2.2013 11:14

Kauneilta saa pesää, mutta niin saa muutkin ja kauniit todellakin itsekkäämpiä ja en itse ainakaan halua mitään mallinaista, jos mukana tulee kosmetologin, kampaajan tai sairaanhoitajan älynlahjat.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi