Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on ihanteellinen.

Sinkkujen paljastukset  2

Vaikka miehiä usein syytetään pelureiksi, vain kolme prosenttia haluaa deittailla mahdollisimman monen naisen kanssa.

Miehet rakastuvat yhtä usein kuin naiset ja vielä nopeammin. 30-vuotiaana rakkauden ensi silmäyksellä on kokenut 58 prosenttia miehistä ja 51 prosenttia naisista. Sinkkujen haaveista ja haluista uutisoi maailman suurin deittisaitti match.com.

Miehet ovat naisia valmiimpia sitoutumaan ihanteelliseen kumppaniin, vaikka eivät olisi rakastuneita tai tuntisi seksuaalista vetoa häneen. Naisista puolet haluaa lopettaa suhteen, jos seksi ei toimi. Toisin kuin yleisesti usein luullaan, miehet haluavat muuttaa kimppaan nopeammin kuin naiset. Lähes puolet miehistä, mutta vain neljännes naisista tulee kärsimättömäksi, jos seurustelu ei johda yhteisasumiseen alle vuodessa.

En tiedä Suomen tilannetta, mutta kotiäitiydestä haaveileminen saa monien amerikkalaismiesten kiinnostuksen naista kohtaan hiipumaan. Yli puolet miehistä arvostaa naisessa kunnianhimoa (työssä).

Poliittinen suuntaus vaikuttaa myös parinvalintaan. Liberaalit etsivät huumorintajuista, itenäistä ja tasa-arvoista kumppania, joka jakaa samanlaisen elämäntavan. Konservatiivit ovat oikeasti perinteisiä ja toivovat kumppaniltaan samanlaista taustaa ja poliittista näkemystä - sekä halua mennä naimisiin.

Sinkut ovat suvaitsevaisia ja joustavia. Vain joka kymmenes sinkku vaatii partnerilta saman etnisen ja/ tai uskonnollisen taustaryhmän.

93 prosenttia sinkuista etsii luotettavaa kumppania.

Homot ja lesbot ihastuvat kumppanissa samoihin ominaisuuksiin kuin heterotkin. Lähes kaikki toivovat löytävänsä huumorintajuisen, viehättävän ja itsevarman parin. Samantasoinen koulutus tai menestys työelämässä houkuttelee vajaata kolmannesta.

Amerikkalaismiesten mielestä naisessa ehkä ihaninta on sosiaalinen lahjakkuus.

Naisten ajatellaan olevan aina dieetillä. Nyt pulleus on alkanut vaivata myös miehiä. Heteromiehistä 55 ja homoista 63 prosenttia miettii enemmän kilojaan kuin pituuttaan.

Sinkkujen suurin murhe on raha. Silti 60 prosenttia sanoo, etteivät talousasiat vaikuta deittailuun. Yli 40 prosenttia jatkaisi kiinnostavan ihmisen tapaamista, vaikka kävisi ilmi, että hän on työtön.

Sinkkujen ajatellaan hermoilevan parisuhdetulevaisuutensa puolesta. Ei hätää. Jos ei nuorena tärppää, voi vanhana nautiskella. Yli 60-vuotiaat sinkut vaativat suhteeltaan seksiä ja romantiikkaa – ja hyvällä tuloksella: ryhmän saavuttamat orgasmit lähentelevät sataa prosenttia. Nuoremmat eivät pääse lähellekään.