Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kiinalainen.

Rikkaalta orgasmi  12

Tiede yllättää! Naisten viehtymys varakkaisiin miehiin ei ole uutinen. Liian innokkaasti kultaa kaivavia neitoja katsotaan kieroon. Nyt näyttää siltä, että rahan perässä kuolaavat tietävät jotakin, mitä (köyhien) renttujen keräilijät eivät.

Rikas mies takaa naiselle eniten orgasmeja.

http://www.ehbonline.org/article/S1090-5138(08)00117-7/abstract

Professori Daniel Nettle ja tohtori Thomas Pollet Newcastlen yliopistosta tutkivat kiinalaisen terveyskyselyn aineiston ja totesivat 1534 heterosuhteessa olevan naisen kokemuksen perusteella: mitä vauraampi mies, sitä useammin nainen saa yhdynnässä orgasmin.

Jos epäilet kiinalaisten kertomuksia, tsekkaa the Times, jonka mukaan samanlaisia tuloksia on saatu Saksasta ja Yhdysvalloista: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article5536873.ece

Tutkijat ja psykologit ehdottelevat erilaisia evolutiivisia selityksiä. Naisen orgasmille ei ole löytynyt järkevää biologista syytä, he väittävät. Nainen voi lisääntyä saamatta yhtään orgasmia elämänsä aikana. (Vähän protestoin: on tiedossa, että naisen orgasmi ”työntää” siemennesteen syvemmälle naiseen ja edesauttaa hedelmöittymistä.)

Naisen orgasmi on ehkä parisuhdeliimaa. Nainen pysyy uskollisena. Mies tietää, ettei tyydytetty nainen lähde muualle hakemaan parempaa kumppania.

Nainen haluaa löytää laadukkaan miehen. Hän ei voi käydä kaikkia kivannäköisiä läpi, joten on kehiteltävä muita mittareita. Tutkijoiden mukaan nykyajan supermies ei ole vahva jörrikkä, vaan menestynyt liikemies. Miehen hyvät ominaisuudet muuntuvat rikkauksiksi.

Naisten tulee asiantuntijoiden mukaan kuitenkin muistaa, etteivät orgasmit välttämättä takaa onnellisempaa elämää. Nuo rikkaat herrat saattavat olla ikäviä jätkiä, kovia ja kiireisiä, epäempaattisia kolleja.