Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on laiska.

Viisi pahinta toisessa  3

Sinkkujen mielestä viisi pahinta ominaisuutta potentiaalisessa partnerissa ovat: epäsiisteys, laiskuus, avuttomuus/ ylenmääräinen tarvitsevuus, huumorintajuttomuus ja kaukana asuminen.

Epäsiisti ulkonäkö viestii tohtori Justin R. Garcian mukaan siitä, ettei ihminen viitsi huolehtia itsestään, eikä todennäköisesti myöskään rakkaistaan. Laiska ei ehkä jaksa nousta sohvalta panostamaan suhteeseen.

Noin puolet opiskelijavastaajista arvioi, ettei kaukosuhde kestäisi. Syykin kerrottiin. Ihmiset haluavat koskettaa, haistaa ja maistaa kumppania. Läheisyys on vaikea saavuttaa puhelimitse.

Parisuhteet eivät ole muutenkaan aina helppoja. 47 prosenttia oli palannut yhteen henkilön kanssa, josta oli eronnut. (30 prosenttia oli edelleen rakastuneita ja 42 prosenttia kaipasi toista niin paljon, että oli peruttava ero.) Suhteeseen palaajista vain 1.7 prosenttia teki sen rahan takia.

Sinkuille ehkä haastavinta on löytää sopiva kumppani. Kun ihana löytyy, miten pääsee treffeille?

Ainakin Yhdysvalloissa treffeille pyytäminen on miesten vastuualueella. Noin 90 prosenttia sinkkunaisista ei ollut pyytänyt yhtäkään miestä deiteille viimeisen vuoden aikana. Miehistä 66 prosenttia oli esittänyt tapaamiskutsun. Miten mahtaa olla Suomessa?

Ja sitten kun on viimein tutustunut johonkuhun, huomaa että hän on laiska, epäsiisti, avuton, vailla huumorintajua tai asuuu ihan väärässä paikassa.

Match.com.: Singles in America 2012