Miksi kauniit naiset pyörivät homojen kanssa?

  • Mirja Wuokko

Jokaisella hyvännäköisellä naisella tulisi olla homomiehiä kavereina. Heteronaisen ja homomiehen ystävyys tuo iloa ja hyötyä molemmille.

Yhdysvalloissa ilmiölle on jo kauan sitten annettu nimikin: Fag hag. Fag hag -nainen viihtyy homojen seurassa, tai hänen paras kaverinsa on homomies. Miksi?

Heteronainen viihtyy homomiehen kanssa, koska he ovat kiinnostuneita samoista asioista, he nauravat samoille asioille vähän eri näkökulmasta, ja koska homokaveri antaa hyviä neuvoja deittailuun.

Millaisia vaatteita kannattaa ostaa? Millainen tukka näyttää hyvältä? Miten mies isketään? Miksi miesten kanssa seurustelu on niin vaikeaa?

Homokaverin eduista on nyt tieteellistä näyttöä! Sosiaalipsykologian professori Theresa DiDonato kirjoittaa Psychology Today -julkaisussa, että homomies antaa oikeasti muita parempia deittineuvoja heteronaiselle, varsinkin jos nainen on kaunis.

Viehättävän naisen ystävien ei aina kannata tehdä frendistään entistä halutumpaa jo valmiiksi kilpailluilla parisuhdemarkkinoilla. Miksi kauniin ystävän pitäisi saada vielä lisää etumatkaa miesten silmissä?

Heteromiehet eivät myöskään aina anna reiluja neuvoja kauniille heteronaiselle. Heteromiehen ensisijainen etu on saada kyseinen kaunis nainen omaan, eikä toisen miehen kainaloon.

Heteronaisen seurasta ja neuvoista on myös vastavuoroisesti iloa ja hyötyä homomiehelle. Kauniskaan nainen ei yleensä onnistu viemään homomiehen kiikarissa olevaa miestä. Heteronainen ja homomies kilpailevat eri miesten suosiosta, ja he osaavat aidosti iloita toisen onnesta. Match Made in Heaven.

3 kommenttia

tuuli.hattu801

27.11.2016 17:27

Nyt kyllä särähti eräs lause korvaan blogissa, johon kommentoisin että nainen voi olla viehättävä myös olematta missityyppiä... Ja kuka määrittelee, että miltä näyttää kaunis nainen. Makuja on monia... Muuta osaa kirjoituksesta en osaa kommentoida, koska ei ole hirvittävästi kokemusta asiasta...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mirja Wuokko

28.11.2016 21:43

Uskon. En tuossa mielestäni maininnut mitään missityypistä. Viehättävä-sanaa käytin kyllä, ja totta tosiaan sitä voi käyttää laajemmin kuin sanaa kaunis. Usein nimenomaan miehet kuvailevat kuitenkin juuri kauniita, somia, nättejä, hyvännäköisiä, suloisia naisia viehättäviksi.

Kaunis voi olla sillä lailla epäviehättävä, että on esimerkiksi ylimielinen, kopea, ilkeä ja tyly. Ei kovin kaunis voi olla luonteeltaan viehättävä.

shiwan8

15.1.2017 16:28

Olipas taas ihan vähän vaan vainoharhaista juttua koska jonkun todellisuudesta irtaantuneen mielestä "mies+heteroseksuaalisuus=hirviö".

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi