Minä kokeilin eroottista hypnoosia

  • Henriikka Rönkkönen

Kirjoittelin tänne kesällä eroottisesta hypnoosista. Kirjoitin, että koska olen hypnoosin suhteen skeptinen, en pystyisi saamaan orgasmia sen avulla. Hypnotisoija Teppo S. Holmqvist otti haasteen vastaan ja antoi minulle kuusi hypnoosi-istuntoa Skypen välityksellä.

Skeptisyyteni hypnoosin suhteen on syntynyt joskus lapsena katsellessani show-hypnoosinäytöksiä televisiosta.

Skeptisyyteni eroottisen hypnoosin suhteen syntyi heti luettuani siitä. Miksi? Koska kyse on jostakin hyvin henkilökohtaisesta tapahtumasta, kiihottumisesta ja orgasmista. Päätin kuitenkin luottaa Teppoon. En tulisi häviämään tässä mitään.

Ensimmäisen istunnon aikana Teppo kertoi hypnoosista yleensä. Siitä, mikä on transsi, miten alitajuntani tekee töitä silloin ja mitä tulemme istuntojen aikana tekemään. Kyse ei ollut pelkästään eroottisesta hypnoosista vaan keskityimme pääsääntöisesti parantamaan itsetuntoani ja luomaan minulle hyvän ja onnellisen olon.

Varmistin useaan kertaan, että eihän minun tarvitse kosketella itseäni, että eihän minun tarvitse kertoa session aikana seksuaalisista kokemuksistani ja että eihän Teppo läähätä korvaani rivouksia. Ei, ei, ei.

Toisen istunnon aikana aloimme harjoitella transsiin menoa. Olin aivan helvetin jännittynyt ja hermostunut. Puolentoista tunnin session jälkeen päätäni särki eikä mistään orgasmista ollut tietoakaan.

Opin kuitenkin, että kun ihminen on transsissa, hän on erittäin tunneherkässä tilassa. Jos minun piti miettiä henkilöitä, jotka ovat satuttaneet minua, kyyneleet virtasivat hetkessä poskillani. Jos minun piti miettiä onnellisia hetkiä, nauroin ääneen. Opin, että nämä ajatukset ja tunteet ohjaavat minua kaiken aikaa, vaikka en sitä tiedosta.

Kolmannen istunnon jälkeen aloin olla rentoutuneempi ja pystyin luottamaan Teppoon, sillä juuri luottamus oli suurin ongelmani.

Hypnoosin myötä ymmärsin, mitkä elämäni varrella tapahtuneet asiat ovat tehneet minusta tällaisen kuin olen. Ymmärsin myös, että voin muuttua, laskea irti sellaisista käytösmalleista tai ajatuksista, jotka tekevät minun oloni ikäväksi. Toisin sanoen ymmärsin, miten voin olla onnellisempi.

Sitten se Iso O.

Ei. Sitä en saanut. Mutta kaukana se ei ollut.

Käytännössä eroottinen hypnoosi eteni niin, että Teppo kysyi, haluanko mennä transsiin. Minä vastasin kyllä. Teppo käski, mene transsiin. Minä menin. Pääni valahti hieman alaspäin, pulssini tasaantui, olin ikään kuin unitilassa, mutta täysin hereillä. Minua ei kuitenkaan olisi saanut tekemään mitään typerää, kuten show-hypnoosissa.

Teppo käski minun ajatella seksuaalista nautintoa. Sitten hän napsutti sormiaan ja sanoi, että jokaisella napsauksella nautinnon tunne kasvaa satakertaisesti. Ei siis mitään sen ihmeellisempää tai rivompaa. Minä itse loin tunteen ja mielikuvat.

Ja kyllähän se nautinto kasvoi, vaikka ei ihan huippuunsa asti. Tapani ei ole yleensä kierrellä tai hienostella asioita, joten voin kertoa, että istunnon jälkeen oli suoraan sanottuna pantu olo. Tämä siis erittäin positiivisessa merkityksessä.

Mutta kuten Teppo sanoi, en anna kontrollia orgasmi-asiassa hänelle. Enkä sinänsä yhtään ihmettele sitä, kyllähän minä itseni tunnen, pidän vallasta.

Ei hypnoosi mitään puppua ole, vaikka toisiin se tietysti vaikuttaa enemmän kuin toisiin. Jos joku joskus kokeilee eroottista hypnoosia, toivon, että otatte ensin selvää hypnotisoijasta. Aivan varmasti tämä maailma on täynnä vaikka minkälaisia seksinnälkäisiä yrittäjiä.

Kiitän suuresti Teppoa. Kiitos, että jaksoit käyttää aikaasi minuun. Kiitos, että maa jalkojeni alla nyt tukevampi kuin vuosiin.

Smiley face.

Kirjoitettaessa soi Pearl Jam tietysti taas. You Are. Sairaan hyvä biisi.

19 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

3.10.2011 15:52

Mua on kanssa koitettu hypnotisoida, mut mun tarvi näytellä että mies ei olisi menettänyt kasvojaan ja mainettaan. se toimi se että kaljapullon olis kädessä pitänyt painaa ihan vitukseen etten saa pidettyä sitä kädessäni et se laskkisi pöydälle...pikasen aikaa se painoi, mut sitmä kelasin et eihäön tää itään painba -en tiedä oonko liian yksuinkertainen hypnoosiiin vai monimutkainen -veikaan jälimmäistä. koksa hypnoosiha perustuu tapakulttuuriin ja mä en harrasta sitä enää silleen ku aiemmin vaan teen/ teemme uuta kaiken aikaa...tässä seuraa paljastukasia teemaa taas:)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

3.10.2011 16:18

eroottinen hypnoosi on kuin transsi , tiedän. mä tajusin nyt et mähän taikurina osaan itse hypnotisoida...En muista aina kaikea muistan ja se on hyvä tietää ! Onhan teaterissakin yleisä jäänyt näytöksen jälkeen ollut monttu auki ku mä näyttelen jotain vammasta -ne on järkyttyneitä ne ihmiset joka sitä katto ja esityksen jälkeen pyysin muita näyttelijöitä tuleen katsomaan yleisöä enne kuin haihtuvat ja he näkivät ihmeekseen ihmisiä joilla oli suu auki kuin kaloilla on tapana ja he todella olivat järkyttävän järkyttyneitä !

Ne oli jotain sosiaalialan ihmisiä yleisössä ja mä oon näåhnyt nton sman ilmeen kun oon keronut elämän tarinaani jollekkin psykiatrille jne. Kandee miettiä onko itsestä psykiatriksi ja ketä voi tohtoroida, ettei sit tuu liikaa matskua keralla ja saa psykiatria ja erään vieroitusklinakan johtajaa tolaltaan. se kelas, et mul ei oo mahkuja elää kovin kauaa ja sitä rataa. sillä tuli asiat ns. omaan nilkaaan aika pahasti ja toivon ettei siitä tullut sile mitään traumoja

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

3.10.2011 18:11

Kävitkö Hannun luona?

http://hiki.pedia.ws/wiki/Tiedosto:Hannurauhala.jpg

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

3.10.2011 19:30

Yhtä hyvään tulokseen pääsisi luultavasti kuuntelemalla Jaakko teppoa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

4.10.2011 07:20

voiko tuo olla totta, hynoosia Skypen välityksellä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

4.10.2011 14:36

Miksei Henriikka saanut orkkua, jos hän on niin hyvä hypnotisoimaan ???

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

chihuahua

4.10.2011 18:26

Vaikken internetkirjoittelua yleensä harrasta, niin pakko tulla tähän väliin ihmettelemään näitä paria ylempää kommenttiä tässä.

Hypnoosi tosissaan toimii täysin audiopohjaisesti, jotain heilutettavia killuttimia siihen ei todellakaan tarvita. Ihmisten käsitys aiheesta tulee jostain 60-luvun showmestareiden tai aku ankkojen elostelusta. Ei hypnoosissa tarvita kuin miellyttävä ääni kertomaan sinulle, minne kohdistaa fokusi omassa ajattelussa ja mistä vastaanottaa millaista aistidataa. Jos sulle sanoo et tunnet kutinaa vaikka jalkaterässäsi, laitat kaiken keskittymisen sinne, ja pieninkin kutinan tapainen kasvaa mielessäsi aika isoksi fyysiseksi tunteeksi.

Itse olen viihtynyt hyvin suuren maailman hypnotisoijan isabella valentinen kanssa, sieltä löytyy parhaat audiopornon ja hypnoosin yhdistelmät. Varmasti parempaa kuin tavallinen mielikuva runkkaus, joka itsessään voi helposti olla parempaa kuin huono seksi. Joten tämä menee hyvän seksin tasolle.

Ihan hyvä ja sympaattinen kirjoitus muuten :3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.10.2011 02:32

"Miksei Henriikka saanut orkkua, jos hän on niin hyvä hypnotisoimaan ???"

Sanotaanpa näin, että toki, olisin saanut sen aikaan, mutta sitten oltaisiin liikuttu sekä eettisesti, että laillisesti harmaalla alueella. Minä en ole seksuaaliteraupetti, enkä ole koskaan väittänyt niin. Minä en ole väittänyt olevani lääkäri. Minä en ole missään väittänyt antavani lääketieteellistä tai lainoppinutta neuvoa. Olen vain sanonut olevani hypnotisti, titteli joka on täysin vapaata riistaa. Ne asiat joita tilanteen ratkaisemiseksi oltaisiin tarvittu kuuluvat terapian piikkin, jota minä en tee. Minä vain kommunikoin ihmisen kanssa.

Maamme laki sanoo myös hyvin selvästi, että potilasta hoitaa lääkäri, ja tässä ei ollut potilassuhdetta, eikä sitä esitetty sinä. Ainoa asia jota olen tehnyt on opettanut ihmistä käyttämään mieltää uudella tavalla, eli antamaan itselleen orgasmeja ja mielihyvää koska hän haluaa. Itsehypnoosia, jos haluat ajatella asian näin, koska hän on itse tuottanut kaikki tulokset. Henkilöön ei ole koskettu, häntä ei ole hyväksikäytetty, ja hän oma lupansa tähän opetukseen oli annettu täysin. Minä en edes kuvaillut mitään akteja tai fantasioita Henrikalle, koska se ei ole tarpeeen näiden lopputulosten saavuttamiseksi.

Silti, olen jo nyt ehtinyt saada asiasta useita syytöksiä, minun väitetään käyttäneen Henriikkaa seksuaalisesti hyväksi, ja jotkut uhoavat jopa rikostutkimusta tämän blogin pohjalta. Tosi asia kuitenkin on se, että jokin voi olla mielestäsi "paheksuttavaa", mutta se että jokin on paheksuttavaa mielestäsi ei tee siitä laitonta! Meillä ei ollut potilassuhdetta, minä en esitellyt itseäni lääkärinä, ja pysyin tiukasti eettisen käytösten rajoissa. Alusta alkaen oli selvää mihin tähtäisimme, ja mitä tulisimme tekemään. Minä en ole edes koskaan tavannut Henriikkaa kasvottain, enkä todennäköisesti tulekaan. Tässä on perinjuurin kyse siitä, että tietyt tahot olettavat, että Henriikka ei osaa naisena itse päättää mikä on hänelle hyväksi, ja mistä hän saisi nauttia.

Ystävällisin terveisin,

Teppo S. Holmqvist

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Henriikka Rönkkönen

5.10.2011 14:14

MITÄ IHMETTÄ? Pahoitteluni Tepolle tästä aiheutuneesta sotkusta.

Kyllä, tämä oli ihan oma päätökseni enkä tehnyt tätä blogin tähden vaan itseni.

Vai että rikossyytöksiä. Voe voe voe.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Henriikka Rönkkönen

5.10.2011 14:23

Ja kysymys lukijoille.

Jos minä olisin mies ja hypnotisoija nainen, uhkailtaisiinko naista hyväksikäytöstä. Tilanne olisi siis sama eli Skypen välityksellä tapahtuva eroottinen hypnoosi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.10.2011 14:56

"MITÄ IHMETTÄ? Pahoitteluni Tepolle tästä aiheutuneesta sotkusta."

Se on pelkkää uhoa, mutta kertoo hyvin niistä ongelmista jotka tällä alalla joudut kohtaamaan. Kuten sanoin jo sinulle, suomen kenttä on hyvin kapeakatseinen, ja siksi se ei olekaan saanut oikeastaan mitään tuottoisaa aikaan. Ja kyllähän se oli odotettavissa että jos tulet julkisuuteen tällä tavalla, joku ottaa herneen nenäänsä. It's not big deal.

Ystävällisin terveisin,

Teppo S. Holmqvist

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

6.10.2011 07:22

Jos hypnotisoija olisi nainen ja "potilas" mies, naista ei uhkailtaisi hyväksihäytöstä. On tää niin epätasa-arvoinen maa. Puumanaiset on ok, mutta vanhat miehet tyttöjen kanssa ovat pervoja. Mielestäni hyvin verratavissa tähän. ja johtunee tuosta myytistä, että miestä ei voi raiskata
.terv Iigori

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

6.10.2011 18:58

minä voisin kokeilla, enkä syyttäisi naista hyväksikäytöstä. -yksi mies vain

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HumanKoala

6.10.2011 22:55

Hyvä kirjoitus ja mielenkiintoinen aihe.
Olisi mielenkiintoista kokeilla hypnoosia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

7.10.2011 19:28

Hei,

Nyt samat tahot ovat alkaneet syyttää Henriikkaa mielenvikaiseksi, ja että olisin syylistynyt "insestiin". Olen valmis nostamaan syytteen törkeästä kunnianloukkauksesta jos tämä menee siihen, mutta tässä on se syy miksi en juurikaan pysty suhtautumaan suomalaisiin kollegoihini vakavasti.

Ystävällisin terveisin,

Teppo S. Holmqvist

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

7.10.2011 21:37

Juu, luen aina nämä Henriikan kirjoittamat jutut mielenkiinnolla koska ne ovat suoraa"puhetta". En ymmärrä miksi joku otti nokkiinsa tästäkin jutusta,sehän oli mielenkiintoinen ja vapaaehtoinen aikuisen ihmisen kokeilu. T. esko

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

10.10.2011 08:45

samaa mieltä :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

10.10.2011 20:02

komppaan anonyymi 21:37:ää! :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

11.10.2011 07:43

Henriikan jutut ovat ihanan suoria, eivät tarkoita pahaa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi