Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Neitsyt.

Neitsyen naiminen  14

Muuttaminen on syvältä ripuliperseestä, mutta tällä kertaa siinä oli jotain hyvääkin, sillä Kerttu löysi pakkaustohinoissaan vanhan päiväkirjansa, jossa luki seuraavaa.

Lerssi!! Sain 10.3.2001 ekan kerran sitä!! =) =) Kipu + veri... Kestin kuin mies.

Kerttu oli tuolloin 17-vuotias ja valmis nussimaan täyttä häkää. Tätä suurta hetkeä Kerttu oli odottanut jo vuosia. Kerttu oli kuolannut monen miehen perään ja lähetellyt härskejä panoviestejä.

Mutta kuten vielä nykypäivänäkin, miehet pelkäsivät suorapuheista himonussija-Kerttua, joka limat reisillä valuen joutui tyytymään runkutteluun.

Kertun ensimmäinen seksikohtaus ei mennyt niin kuin Kerttu oli kuvitellut. Ei ollut villiä tuntikausia jatkuvaa pylsimistä pitkin seiniä. Ei ollut kiimaa, hikeä ja multiorgasmeja.

Sen sijaan oli pimeä huone, jännityksestä jäykkä Kerttu lahnana selällään ja syvä hiljaisuus. Varpaitakin paleli.

”Saa ottaa”, Kerttu sanoi, ja jäykkä penis alkoi varovaisesti työntyä sisään.

”NEITSYYS MENEE JUMALAUTA MUNAAA!”, riemuitsi Kerttu mielessään, puristi miehen käsivarsia ja keskittyi rentoutumaan.

Alta kymmenen minuutin kaikki oli ohi. Kipu ei ollut niin paha ollenkaan, mitä Kerttu oli kuvitellut.

Kerttu mietti paniikissa, nauttikohan kumppani ollenkaan, sillä Kerttu makasi koko lyhyen session ajan hiljaa paikallaan kuin talikko paskassa.

”Menikö se edes kokonaan sisään?” Kerttu kysyi odottaen positiivisia tuloksia.

Ei. Se ei mennyt.

JUMALAUTA! Olen vieläkin vähän neitsyt, Kerttu harmitteli itsekseen.

10. maaliskuuta 2001 Kertun himonussiminen alkoi eikä loppua näy.

Panemalla selvisi myös muutama mysteeri, joita Kerttu ja tytöt pähkäilivät nuorina gimuleina.

Ensinnäkään kukaan ei uskonut, että löysästä peniksestä voi tulla kova ja jäykkä. Kerttu sekä muut tytöt päätyivät mielikuvaan, että peniksen täytyy olla "jäykässä" olotilassaan samanlainen kuin vesi-ilmapallon. Semmoinen lupsakka kaveri.

Toisekseen epäuskoa herätti se, että penis nousisi pystyyn, yläviistoon asti. Kaduilla kulki huhuja, että yläasteikäiset pojat piilottivat koulussa stondiksensa vyön alle. Kerttu ja kaverit päättelivät, että semmoisen yläviistoon vääntelyn täytyy aiheuttaa suurta kipua.

”Oli se sittenkin kova kuin kivi ja katsoi ylös taivaaseen, täytyy heti kertoa kavereille”, Kerttu iloitsi ja nautti jomotuksen tunteesta jalkovälissään.