Paljasta pintaa

  • Mirja Wuokko

Miten kannattaa pukeutua yöhön, jos haluaa herättää miesten kiinnostuksen? Laittaako talvikeleillä poolon ja pari villatakkia vai tarkenisiko ihan topissa?

Leedsin yliopistossa on tarkkaan laskettu optimaalinen määrä vilauttelua. 40 prosenttia ihostaan paljastaneet naiset saavat miehet syttymään parhaiten - ja houkuttelevat kaksi kertaa niin hyvin miehiä peräänsä kuin peittävästi pukeutuneet mimmit. Jos et jaksa alkaa mittailla suhdelukuja, tässä tutkijoiden pikaneuvo: jos laitat vaikka minihameen, ei kannata ottaa tosi syvään uurrettua toppia, vaan peittävämpi yläosa. Housujen tai pidemmän mekon kanssa voi olla selän paljastava tai edestä avoin pusero.

Tutkimus toteutettiin autenttisessa yökerhoympäristössä parvelta käsin tarkkailemalla ja kuvaamalla eri tavoin pukeutuneita naisia - ja rekisteröimällä heitä lähestyvät miehet.

Peittävä asu ei siis toimi ainakaan biletysympäristössä. Toisaalta todella paljastavakaan viritys ei houkuttele miehiä; yli 40 prosenttia ihoa sai miehet todennäköisemmin suuntaamaan toisten tyttöjen pariin. Liika vilauttelu viittaa naisen mahdolliseen myöhempään haureuteen, arvelee tutkimuksen johtaja psykologian tohtori Colin Hendrie. Mies ei halua helppoa naista, joka lähtee kenen tahansa mukaan, vaan sopivasti seksikkään ja vihjailevasti paljastelevan.

Paras imu on naisilla, joilla 40 prosentin säännön lisäksi on melko tiukat vaatteet ja vähän provosoiva tanssityyli.

Miten Suomessa? Naiset, mikä on kokemuksenne? Mitä mieltä olette, miehet?

Joskus olen kuullut naisten ihmettelevän, kuinka tukka likaisena, ilman meikkiä, vanhoissa verkkareissa on saanut eniten positiivista huomiota miehiltä.

Vasemmanpuoleinen kaunotar saattaa missata miehet liian peittävän pukeutumisen takia. "Milloin riisut jumpperin?"

2 kommenttia

MEOH

27.2.2011 22:17

Toivottavasti tekeillä on samanlainen juttu siitä, miten miesten kannattaa pukeutua yökerhoympäristössä optimaaliset tulokset tavoitteenaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

9.3.2011 02:24

Niin, tyrkky on tyrkky ja seksuaalisesti kuollut on seksuaalisesti kuollut. Välistä löytyy optimi. 40% kuulostaa ihan realistiselta.

MEOH, ei ole tulossa. Sellaisen yleisen tutkimuksen tuottama naisasianaisten hyökkäys yliajaa vaarallisuudellaan tutkimuksen hyödyt. Loput naiset huutavat vääryyttä koska jostain kumman syystä naiset kuvittelevat olevansa makuineen jotenkin uniikkeja jokainen. Loppupeleissä fakta on kuitenkin se, että tilaisuuden huomioiden siisti pukeutuminen tuo yleensä enemmän tulosta kuin väkivaltaverkkarit ja vyölaukku. Pitää myös muistaa, että siinä missä naiselle riittää kun ei ole näkyvästi kusta päässä ja kroppa on kunnossa, miehellä pitäisi olla vielä rahaa ja valtaa niiden lisäksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi