Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on pieru.

Ketäs nussit?  17

1. Pano

Tätä yhdenillanjuttunakin tunnettua tapausta ei haluta nähdä enää krapulaisen päällekkäinläähätyksen eli aamupanon jälkeen. Numeroita ja sukunimiä ei vaihdella tai jos pikkuisen vaihdellaan, niin vain ja ainoastaan sen takia, ettei aamulla ole muutakaan sanottavaa.

--> Sunnuntaiaamuinen Walk of Shame.

2. Säätö

Säätö alkaa joko yhdestä panokerrasta tai pienestä ihastuksesta, kestää joitakin kuukausia, mutta menee aina vituiksi. Säätö soittaa tai laittaa viestiä vain silloin, kun näköpiirissä ei satu olemaan ketään muutakaan. Viesti sisältää usein seuraavanlaisia merkkejä: ;) tai ;P

Tämä lajike ei ole kiinnostunut tapaamaan kavereitasi. Romanttiset elokuvat ja kuutamoserenadit ovat säädöille vain pakollista esileikkiä. Säädön luonteeseen kuuluu se, että vähintäänkin toinen osapuoli miettii, onko tämä nyt SE ja yrittää aivan helvetisti saada homman toimimaan.

--> Vituiksi.

3. Rakas

Tiedättekö ne kliseiset sanonnat kaikilta onnellisilta pariskunnilta, että sitten sen vaan tietää ja sitten ei tarvitse miettiä, onko tämä SE vai ei?

Kyllä, jokainen pystyy sanomaan nämä sanat sitten, kun tapaa SEN. Jos ei pysty, kannattaa miettiä uudestaan, ketä tapailee.

SE soittaa uudestaan, vaikka olisit viime tapaamisella oksentanut syliisi tai piereskellyt Ukko Nooan.

Kaikki loksahtaa niin helvetin hyvin paikoilleen että pahaa tekee.

--> Naimisiin.

4. Kaveri

Kaveri ei ole seksuaalisesti kiinnostava. No vähän voi olla, mutta kiinnostus vedetään läpäksi eikä juttu muutu aidoksi himoksi missään vaiheessa. Kaveri tietää panoistasi eikä ole mustasukkainen. Kaveri silittää selästä, kun säätö on nähty joku toinen kainalossaan baarin hämyssä. Kaveri ei yritä pokata. Jos yrittää, kaverista tulee säätö ja vituiksi menee.

--> Rosvosektori.

The End!

HEIPPA SITTEN VAAN!

Ehkä näemme vielä joskus. Jos tulette käymään Bloomingtonissa, pistäkää viestiä niin käydään vetämässä upporasvassa uitettuja kolmen kilon hampurilaisia tai jotain.

Ootte ihania. <3

Runkkaan (ehkä jos ehdin) tulevaisuudessa rennolla ranneliikkeellä tänne.


Vaginaa panettaa, mieltä ei  18

Isot muutokset ovat vähän niin kuin elämän liukastevoide. Ilmankin sujuu, mutta voide mahdollistaa uusia juttuja. Vaikka perusanaalia.

Aluksi voi käydä niin, että liukkari unohtuu auki ja sotkee koko sängyn. Tai voiteen esanssinen haju on niin vastenmielinen, ettei sitä voi nuolla pois edes mulkunmaulla höystettynä ja on pakko ostaa uusi, hajuton purkki.

Miten tämä liittyy mihinkään?

No siten, että olen hieronut itseni liukastevoiteeseen. -->

Ensinnäkin. Valmistuin toukokuussa. Muistatteko, kuinka epäilin tutkijanlahjojani ja haukuin graduani sysipaskaksi?

Nooh. Leukani lävähti lattiaan niin että pakaratkin tutisivat, kun kuulin, että sain eximia cum laude approbaturin. Olin ihan että WASAAAAAAA! En olekaan mikään ihan turha runkkari.

Toisekseen sain kuulla, että minut valittiin stipendiohjelmaan ja lähden ensi lukuvuodeksi Jenkkeihin yliopistoon opettamaan suomen kieltä ja kulttuuria. Eli istun hiljaa nurkassa tai riisuudun alasti ja ripustan penikseeni sukan.

Sitten vielä irtisanouduin opiskeluaikaisesta duunipaikastani, jossa työskentelin 7,5 vuotta.

Nyt olen lomalla (oikeasti työtön) kuukauden verran ennen lähtöä. Nyt olisi aikaa runkata ja nussia, mutta vaginaa panettaa, mieltä ei. Tuntuu kuin olisi eläinkaupassa ostamassa hamsteria ja housuissa olisi jämäkkä stondis. Vähän semmoinen "mitä helvettiä tapahtuu"-fiilis.

Koska mua jännittää!

Vatsassa kuhisee niin paljon, että tekisi mieli kirjoittaa Suosikin Dear Ekille, voiko tästä tulla raskaaksi, pituus 167 cm paino 53 kg, olenko ok.

Seksiblogaamisen tiimoilta tässä käynnistyi juuri viimeinen kuukausi. Kohta joudun ajattelemaan seksiä ilmaiseksi. Hämmentävää.

Ette te runkkarit minusta eroon kuitenkaan pääse. Jotakin kautta tunkeudun elämäänne aivan varmasti. Ympyröi mieleisin vaihtoehto:

1. Läähätän ja kuolaan korvaanne silloin kun haluaisitte nukkua.
2. Räplään jalkoväliänne täysin epäsoveliaissa paikoissa.
3. Paljastan AA-kuppini alta pienet tissinnökäreet kesken rukoushetken.
4. Ilmestyn laittamaan kondomin paikalleen, kun meinaatte vetää paljaaltaan.
5. Pieraisen hississä ja osoitan teitä.