Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on pimppi.

Vaginan pikaopas  20

 
Dear Kerttu!
 
Miten hipeltää naisen jalkoväliä oikein? Miksi se on niin pelottava ja vaikea?
 
Terveisin Pera89

 
 
Hei Pera!
 
Älä pelkää vaginaa – opi tuntemaan se! Se on erilainen mutta ei vaarallinen.
 
VAGINAN SIELUNELÄMÄ
 
1. Miehen orgasmi on jalkojen välissä. Naisen orgasmi on korvien välissä.
 
Todistusaineistoa. Jos nainen on sinulle uusi tuttavuus, myös sinä olet naiselle uusi ja vieras. Vagina jännittää uusia ja vieraita. Sinä kiihotut vaginasta ja peniksesi on valmis nussimaan, mutta jännittynyt ja ujo vagina ei kiihotu. -- > Miehen orgasmi jalkojen välissä, naisen korvien.
 
2. Pillu ei ole joystick. Pillu ei ole jumiutunut näppäimistö. Pillu ei ole mulkku.
 
3. Jos kesken räpläämisen muistat jonkun erittäin toimivan kikan pornosta, unohda se saman tien. Vituiksi menee.
 
4. Mitä rennompi ja kiihottuneempi nainen on, sitä helpompi vaginakin on. Jos vagina on kiihottunut, ei ole niin justiinsa, jos välillä räpeltää vähän liian kovaa tai väärästä paikasta.
 
5. Jos vagina ei ole kiihottunut, on aivan helvetisti väliä, räpeltääkö liian kovaa tai väärästä paikasta. Naisen himo saattaa mennä miinusmerkkiseksi liian kovista otteista.
 
 
VAGINAN FYSIIKKA
 
1. Katso sitä
 
Katso, missä on klitoris, missä on sisemmät häpyhuulet, missä on reikä jos toinenkin. Kysy, jos et ole varma.
 
2. Kosketusnäyttö
 
Pillu on herkkä. Kuvittele, että se on kosketusnäyttö. Kun olet tutustunut pilluun ja opit näkemään naisessa kiihottumisen reaktiot, voit helposti koventaa otteita.
 
Mutta älä missään nimessä KOURI VOIMAKKAASTI tuntematonta vaginaa. Se sattuu enemmän kuin kiihottaa.
 
3. Märkä pillu
 
Kuiva sormi + pillu = ai saatana. Käytä aina sormettamisessa sylkeä tai pillumehua. AINA!
 
4. Kieli > sormi
 
Kieli on aina kostea ja hellempi kuin sormi, joten se on turvallisempi valinta.
 
Sormettaminen on 136 kertaa vaikeampaa: Nainen runkkaa sormellaan. Nainen tietää tasan tarkkaan, miten sormella on paras tehdä. Sinä et ensi tapaamisella tiedä. Sormettaminen vaatii vaginan ja naisen tuntemusta.
 
Nainen ei yllä nuolemaan itseään, sinä yllät.
 
Jos sinä rakastat pillua, se rakastaa sinua. True story.
 
 
Ystävällisin terveisin,
Kerttu
 
KERTTU KIITTÄÄ LUKIJOITA!!!! OSAATTE LUKEA PAREMMIN KUIN KUKAAN MUU!! KERTTU LÄHTEE JENKKEIHIN VUODEKSI RUNK… WAIT FOR IT… KAAMAAN!!


Suuseksi-ihmiset  31

Luontodokumentti, osa 69. Suuseksi-ihmiset.

MIEHET

1. Mr. Pussy

Pillumehuholisti -->

Namu maistuu vastapestynä taikka ei. Mitä pilluntuoksuisempi, sen kovempi seisokki. Pillun omistajan nautinto tuottaa antajalle suurta henkistä mielihyvää.

2. Mr. Tasavertaisuus

Aktiin kuuluvaa lipomista -->

Nuolee pillua, koska kumppanikin imee munaa. Tai vaihtoehtoisesti harrastaa ”omalehmäojassa”-nuolentaa eli nuolee pillua, jotta kumppani imisi munaa (vähän vielä useammin). Kumppanin nautinto tuottaa henkistä mielihyvää.

3. Mr. Hyi saatana

Ennakkoasenne -->

Mielikuvituksessa etova ajatus ”Jos nuolen tuota, nuolen kusta ja muuta mähmää” eikä ajatuksesta pääse eroon, vaikka vaginaa hankaisi juuriharjalla ja mäntysuovalla.

Festaripillutrauma -->

Ensimmäinen pillunnuolentakokemus tapahtunut ns. festaripillulla. Siis pillulla, jota on haudottu pöksyissä usean vuorokauden ajan ilman pesua ja jota on käytetty kusemiseen keskimäärin kahden tunnin välein.

NAISET

1. Ms. Lollipop

Munaimuri -->

Suu aukeaa kuin pumpattavalla barbaralla aina kun jäykkä penis vilahtaa jossain. Ihailee ja palvoo penistä, ja sen kaunista muotoa. Pillu ei välttämättä edes kostu tästä toimenpiteestä eli halut pysyvät neutraalina, mutta muna se vaan suussa maiskaa aamusta iltaan. Kaverin nautinto tuottaa suurta henkistä mielihyvää.

2. Ms. Tasavertaisuus

Aktiin kuuluvaa lipomista -->

Bloukkari kuuluu seksiaktiin. Yhdessä livotaan menemään. Ei yltiöinnostusta, mutta ei myöskään mitään mulkun imemistä vastaan. Henkinen mielihyvä.

3. Ms. Hyi saatana

Ime munaas -->

Kakominen alkaa, vaikka penikseen etäisyyttä metri. Nenä nyrpistyy ajatuksesta, että sieltä tulee kusta ja ties mitä. Kokemukset olleet liian syväkurkkuisia tai vastaavasti kikkelin flavorina ollut ”Viikko metässä ilman pesua”.


Pimppini on valloillaan  22

Moikka pimppini! Pyysin sinut vieraakseni puhumaan pimpeistä, sillä viime viikolla ilmestyi teos Pimppini on valloillaan – naisiin kohdistuva seksuaalinen vallankäyttö.

Haluan jutella kanssasi, sillä sinä olet osa minua ja maailmaa ja naiseutta ja niin edelleen. Sinä tiedät nämä hommat.

Minä tiedän hyvin vähän pimpeistä. Lapsuuden sain kasvaa omaa vauhtia omissa oloissani. Sitten kasvoin aikuisemmaksi ja tutustuin vastakappaleisiin. Kaikki penikset, kädet ja suut, jotka minä olen tavannut, ovat olleet ihania ja juuri oikeita sillä hetkellä.

Koetko siis olevasi onnekas?

Onnekas? Onko tässä tosiaan kyse onnesta? Minä olen iloinen, että olen saanut kasvaa toista ihmistä kunnioittavassa ympäristössä. Sen pitäisi olla itsestäänselvyys. Mutta koska se ei vieläkään ole, on tämä teos julkaistu.

Oletko aikuisiällä törmännyt kaltoinkohteluun?

Ei, en ole. Sinä olet hoitanut esikarsinnan erinomaisesti. Luotan sinuun. Jos sinä olet epävarma, en minäkään ala kaveeraamaan sellaisen tyypin kanssa. Meillä on täydellinen diili!

Mutta voisihan joku kaltoinkohdella sinua väkisin enkä minä pystyisi auttamaan. Pelkäätkö sitä koskaan?

Pelkään. Joskus enemmän, joskus vähemmän. Riippuu yön pimeydestä, riippuu paikasta. Tuulessa heiluvat puunoksat näyttävät joskus äkkiseltään siltä, että joku hiipii pimeydessä. Silloin säikähdän. Mutta saanko minä vuorostani kysyä sinulta?

Saat toki.

Miksi ihmiset jäävät sellaisen luokse, joka satuttaa?

Heikoilla ei ole tarpeeksi voimaa lähteä, pelokkailla ei rohkeutta.

En ymmärrä!

Pelko lamaannuttaa ja häpeä syövyttää niin paljon, ettei ole olemassa enää minää, joka nousisi barrikadeille.

Niin kai. Jos ei rakasta itseään, ei voi rakastaa ketään. Hmm.

Mitä mietit?

On olemassa ihaniakin miehiä. Suurin osa miehistä. Ne ovat ihania. Miehiä, jotka kunnioittavat toista ihmistä ja pimppiä myöskin. Niin niistä tuntuu varmasti pahalle tämä.

Mitä tarkoitat?

Suurin osa miehistä on tosi tosi rakastavaisia. Sellaisia, jotka ymmärtävät pimppiä välillä paremmin kuin pimppi itse. Niin sitten kun puhutaan seksuaalisesta vallankäytöstä, on selvää, ketä syytetään.

Hyväksikäyttäjiä?

Niitäkin. Mutta samalla tuo sanapari syyttää miehiä. Kokonaisuudessaan. Massana. Kaikkia peniksiä, koska penis voi vallata pimpin. Miehistä varmasti tuntuu pahalta. Niistä miehistä, jotka aina rakastavat ja jotka eivät koskaan tekisi kipeää tahallaan.

Mutta ei tässä teoksessa ole siitä kyse, että sillä pyrittäisiin tuomitsemaan kaikki miehet.

Niin, toivottavasti miehet ymmärtävät sen. Enemmänkin se taitaa pyrkiä halaamaan niitä naisia, joilla on paha olla ja jotka tarvitsevat apua. Ehkä he saavat sitä nyt. Ehkä he rohkenevat.

Ajan kanssa maailma muuttuu.

Ehkä seuraava jatko-osa kertookin siitä hyvästä olosta. Niistä hyvistä miehistä.

Pitäisitkö siitä?

Pitäisin! Kirjoittaisin oman tarinani. Se on ilolaulua.

Ennen kuin joku sen laulun sinulta varastaa.

Tarvitseeko minun pelätä sitä?