Rakkausbussilla museoon

  • Mirja Wuokko

Kun kaikki keinot on käytetty, eikä kumppania silti ole löytynyt, kokeile museota. Etenkin naista etsiville miehille museot ovat oiva paikka löytää fiksua seuraa.

Museokorttilaiset ovat järjestäneet museoihin sinkkuretkiä, ja yleensä retkillä on ollut naisten ylitarjontaa. Fiksu kulttuurista kiinnostunut mies olisi varmasti suosittua seuraa taide-elämysten äärellä.

Museoissa ramppaavat naiskaverukset eivät aina ole valmiita juttusille ventovieraiden miesten kanssa, mutta kun naiset ovat valmiiksi virittyneitä kohtaamaan rakkautta, kuten rakkausbussissa, voi deitin löytäminen onnistuakin.

Museokortin seuraava rakkausbussi kuljettaa museokaveria etsivät ja valmiit parit Rakkauden tiloja -kiertueelle neljään eri museoon, joissa on rakkausaiheinen näyttely. Dösät starttaavat Helsingistä Kiasman edestä lauantaina 17. kesäkuuta kello 13.

Museokorttilaiset lupaavat, että rakkautta löytyy reitin varrelta 100 prosentin varmuudella!

Rakkausbussissa tutustutaan rakkauden eri teemoihin, kokeillaan treffi-ideoita ja nautiskellaan mm. lemmenjuomaa ja rakkauden makupaloja. Lottamuseossa on luvassa myös päiväkahvit. Retki on tarkoitettu täysi-ikäisille ja se maksaa museokorttilaisille 29 ja muille 59 euroa.

Museokortti on kotimaisten kärkimuseoiden verkoston markkinointikikka, eräänlainen museoiden VIP-kortti, jolla pääsee noin 250 museoon Suomessa. Museokortti maksaa 64,90, ja se on voimassa vuoden ensimmäisestä museokäynnistä alkaen.

6 kommenttia

Tuuli.hattu801

28.5.2017 13:08

Jännä idea! Yleisesti ottaen myös kirkot, konsertit ja teatteri voisivat olla hyviä paikkoja löytää fiksua seuraa.

Mirja, voisitko kirjoittaa joskus jutun musiikista ja suhteista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mirja Wuokko

7.6.2017 12:09

Kiitos! Prososiaalinen lähestymistapa. Avoimin mielin erilaisiin paikkoihin. Sulla on selvästi halua tähän, mutta monet tyrmäävät kaiken uuden.

Millaista näkökulmaa kaipaat siihen musiikki ja suhteet -ideaan?

shiwan8

29.5.2017 08:13

Kalskahtaa vahvasti pseudointellektuellien itsesuitsutukselta. Museoissa jonkin verran pyörineenä voin ihan avoimesti myöntää, ettei niissä juuri pyöri sellaiset naiset joihin miesten kannattaisi erityisesti panostaa. Ei millään pahalla, mutta kun ihminen on muodoltaan päärynä tai suoraan omena ja huumorintaju kuivaakin kuivempi niin aika vähän jää syitä sijoittaa aikaa sellaiseen ihmiseen.

Eri juttu toki jos mies on vastaava tapaus.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mirja Wuokko

7.6.2017 12:13

Tätä kannattaisi varmaan kysyä joltain Kiasman vaksilta, mutta oikeastiko museoissa on näkynyt kumman muotoisia naisia? Vaikea uskoa.

Yleensä päärynän ja pallon näköiset ihmiset viihtyvät ns. kansan paikoissa ja massatapahtumissa. Koulutetut ja hoikat ihmiset suuntaavat juuri taidemuseoihin yms. paikkoihin.

Conan The Librarian

2.6.2017 14:38

Jos haluaa museoissa käyvän naisen, niin kannattaa mennä museoon. Jos taas tykkää tehdä vapaa-ajallaan jotain muuta, niin suosittelen vaikka baaria.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mirja Wuokko

7.6.2017 12:19

Periaatteessa kuulostaa loogiselta, mutta kas, tutkimukset paljastavat vähän laveamman näkökulman. Suomessa korkeasti koulutetuista naisista suurin osa on ns. kaikkiruokaisia. Vain harva nainen on tyylipuhdas snobi, joka harrastaa pelkkää korkeakulttuuria. Tällaisia snobeja on kotimaisen makututkimuksen mukaan enemmän miesten ryhmässä. Olen kirjoittanut tästä aiemmin jutun.

Eli, museossa käyvä nainen saattaa käydä myös oopperassa ja syödä sushia, mutta mitä suurimmalla todennäköisyydellä hän käy myös hampurilaisella ja lähtee mielellään leffaan, baariin ja lätkämatsiin.

Go for it! Tuuleta ennakkoluulot päästäsi ja käy itsekin joskus baarin lisäksi jossain uudessa paikassa. Saatat jopa vahingossa tykätä siitä.

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi