Ruotsalaisnaisilla jättiklitorikset

  • Jukka Nissinen

Ei ihme, että Ruotsi on feminismin kehto ja tasa-arvon mahtimaa. Siellä naisilla on isommat klitorikset kuin miehillä penikset. Paikallinen "Väestöliitto", RFSU, kertoi kansalaisille, että naisen klitoriksen pituus on ainakin 10 cm. Levossa.

Onhan lähtökohta erilainen, kun baarista on siirrytty makuuhuoneeseen ja naisen housuissa pullottaa enemmän kuin miehellä. Kyllä siinä ruotsalaismies tuntee miehuutensa olevan huteralla pohjalla, kun vastapelurin klitoris on isompi kuin oma instrumentti. Ruotsissa ollaankin hellan ja klitoriksen välissä.

Oikeasti, jutun mukaan tuo kiihkon katkarapu on 8-10 cm, mutta sisällepäin. Mitä merkitystä sillä on, kun vain tuolla 1-2 sentin alueella tuntuu hyvältä? On harhaanjohtavaa puhua 10 sentin klitoriksista, joista saa kuvan, että iloakin riittäisi 10 sentin matkalla. Höpö-höpö. Kyllä edelleen kannattaa opettaa, että klitoris on yleensä 1-2 cm kooltaan. Piste.

Eivätkä swedu-erikoisuudet jää tähän. Nainen kuulema saa yhtä nopeasti orgasmin kuin mies. Onkohan tämä tulos saatu testissä, joka on suoritettu hemputtamalla? Ruotsalaisnaiset hemputtamassa klitoriksiaan. Vai onko testin suorittanut iskujoukko miehiä? Laboratoriossa, sekuntikello kädessä? Joka tapauksessa tietoa pidetään ehdottomana perustotuutena, josta tietämätön on tyhmä.

Orgasmi on yhtä lailla ajatuksista kiinni kuin biofysiikasta. Naisen teknisesti yhtä nopea orgasmi kuin miehellä on kiinnostava väite, sillä siitä voi päätellä, että naisen ajatuksissa on jotain perusteellisesti pielessä, kun hän ei saa yhdynnässä orgasmia kuten mies. Jos kone pelaa, miksi sitä ei haluta käyttää oikein? Miestä aina syytetään vääristä toimenpiteistä. Joskus voi olla niinkin, mutta kyllä naisen on osallistuttava yhteisen hyvän luomiseen siinä missä miehenkin.

Se, ovatko naisen pielessä olevat ajatukset kokonaan naisen oma vika, on sitten kokonaan toinen keskustelunaihe. Joku kuitenkin mättää, jos ei nalli pala. Ja seksi ylimainostettua.

RFSU harmittelee sitä, että hyväilemistä ei pidetä kunnon seksinä. No, seksiä tapahtuu vain ja ainoastaan silloin, kun jompikumpi, toki mieluummin kumpikin, osapuoli selvästi kiihottuu. Hyväily on kivaa ja myönteistä, ja johtaa toivon mukaan kiihottumiseen. Mutta jos ei johda, se ei ole seksiä.

En toisaalta ymmärrä, miksi pelkkää hyväilyä pitäisi pitää seksinä? Onko seksin itseisarvo ja imago niin korkea, että sitä pitää tavoitella ehdoin tahdoin? Kehuskellaanko Ruotsissa sillä, että on harrastettu seksiä? Taustalta paistaa se, että tutkimuksen ovat tehneet naiset, jotka pyrkivät siihen, ettei taas tarvitsisi vaivautua jakamaan. Tyydytään vain silittelemään, kun RFSU sanoo, että se on seksiä. Joo - ei ole.

Tutkimuksessa oli muitakin outouksia. Kuten esimerkiksi, että osa miehistä oli kertonut kärsineensä haluttomuudesta. Voi herranen aika, jos kenelle tahansa lapatossulle lyödään uusi nainen nenän eteen, jostain syystä haluttomuutta ei enää esiinnykään. Jos ette usko, niin tehkääpä tutkimus asiasta.

Edes RFSU ei ihan kaikilta osin ymmärrä, mistä seksissä on kysymys. Siitä halutaan tehdä sosiaalisesti hyväksyttävää ja salonkikelpoista, mitä se ei, valitettavasti, aina voi olla. Minkä takia luulette, että Victoria Milan -tyyppisillä palveluilla on satojatuhansia jäseniä?

RFSU tekee totta kai erinomaista työtä. Kiitos siitä. Tässä nyt vain lipsahti parissa kohtaa. Rapatessa roiskuu.

Ihmiset ovat erilaisia.

http://www.hs.fi/elama/Tutkimus+Aikuisten+seksitiedoissa+paljon+petrattavaa/a1361847522083

1 kommentti

Patrick Kronberg

21.2.2021 16:18

Naisen mielessä ei ole vikaa vaan siinä että keskivertomies ei ole tarpeeksi itsevarma ja älykäs saada naisen mielen oikeaan tilaan niin että nautinto olisi yhtä hyvä molemmilla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi