Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on sarjakuva.

Pyttylukemista  6

Toisilla on riippuvuus lukea tekstiä paskalla istuessaan. Muistan itsekin kuuluneeni aikoinani tuohon ryhmään. Kylässä oli pakko turvautua paremman puutteessa esimerkiksi hammastahnatuubin ainesosien tuijottamiseen, jotta peräsuolen lihakset pystyivät rentoutumaan: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Potassium Nitrate. --> Huh.

Toisilla on taipumus tumputtaa vessassa. Sanomattakin selvää, etten minä runkkaa.

Oli syy, mikä tahansa, tässä pari leppoisaa sarjakuvakirjaa jokaiselle teille. Kuvien laatu on puhdasta kännykällä otettua sysipaskaa. Pahoittelen.

Teos: Paratiisisarja
Tekijä: Ville Ranta
Kiihotusaste: 0 %
Teema: Teos käsittelee ihmisen seksuaalista halua, joka kohtaa kristillisen jumalan vastustuksen. Vastakkain ovat siis biologia ja uskonto. Aatami ja Eeva löytävät seksin ilot --> jumalaa ottaa kupoliin erittäin rankasti --> kaikki menee vituilleen.

Teos: Ensi kertaa
Käsikirjoitus: Sibylline
Kiihotusaste: 25 % (paitsi ehkä paskalla istuessa)
Teema: Kymmenen erilaista ensimmäistä kertaa, kullakin tarinalla on oma kuvittajansa. Akteja kuvataan hyvinkin läheltä ja tarkkaan. Tarinat on esitetty naisen näkökulmasta.

Teos: Lemmentanssit
Tekijä: Tiina Pystynen
Kiihotusaste: 0 %
Teema: Pystynen käsittelee ihanan arkisesti seksuaalisuutta, läheisyyttä ja rakkautta. Teoksessa on semmoinen "Sä oot täydellinen juuri sellaisena kuin olet"-maku. Tästä kuvakirjasta tulee erittäin hyvälle mielelle.

Teos: Rönkkösen koirien entinen ruokatynnyri
Tekijä: Pro Plan
Kiihotusaste: -30 astetta pakkasta ja navakka pohjoistuuli
Teema: Loppukevennys --> etsi kuvasta pallit.

Kivaa viikkoa!