Sinkkujen paljastukset

  • Mirja Wuokko

Vaikka miehiä usein syytetään pelureiksi, vain kolme prosenttia haluaa deittailla mahdollisimman monen naisen kanssa.

Miehet rakastuvat yhtä usein kuin naiset ja vielä nopeammin. 30-vuotiaana rakkauden ensi silmäyksellä on kokenut 58 prosenttia miehistä ja 51 prosenttia naisista. Sinkkujen haaveista ja haluista uutisoi maailman suurin deittisaitti match.com.

Miehet ovat naisia valmiimpia sitoutumaan ihanteelliseen kumppaniin, vaikka eivät olisi rakastuneita tai tuntisi seksuaalista vetoa häneen. Naisista puolet haluaa lopettaa suhteen, jos seksi ei toimi. Toisin kuin yleisesti usein luullaan, miehet haluavat muuttaa kimppaan nopeammin kuin naiset. Lähes puolet miehistä, mutta vain neljännes naisista tulee kärsimättömäksi, jos seurustelu ei johda yhteisasumiseen alle vuodessa.

En tiedä Suomen tilannetta, mutta kotiäitiydestä haaveileminen saa monien amerikkalaismiesten kiinnostuksen naista kohtaan hiipumaan. Yli puolet miehistä arvostaa naisessa kunnianhimoa (työssä).

Poliittinen suuntaus vaikuttaa myös parinvalintaan. Liberaalit etsivät huumorintajuista, itenäistä ja tasa-arvoista kumppania, joka jakaa samanlaisen elämäntavan. Konservatiivit ovat oikeasti perinteisiä ja toivovat kumppaniltaan samanlaista taustaa ja poliittista näkemystä - sekä halua mennä naimisiin.

Sinkut ovat suvaitsevaisia ja joustavia. Vain joka kymmenes sinkku vaatii partnerilta saman etnisen ja/ tai uskonnollisen taustaryhmän.

93 prosenttia sinkuista etsii luotettavaa kumppania.

Homot ja lesbot ihastuvat kumppanissa samoihin ominaisuuksiin kuin heterotkin. Lähes kaikki toivovat löytävänsä huumorintajuisen, viehättävän ja itsevarman parin. Samantasoinen koulutus tai menestys työelämässä houkuttelee vajaata kolmannesta.

Amerikkalaismiesten mielestä naisessa ehkä ihaninta on sosiaalinen lahjakkuus.

Naisten ajatellaan olevan aina dieetillä. Nyt pulleus on alkanut vaivata myös miehiä. Heteromiehistä 55 ja homoista 63 prosenttia miettii enemmän kilojaan kuin pituuttaan.

Sinkkujen suurin murhe on raha. Silti 60 prosenttia sanoo, etteivät talousasiat vaikuta deittailuun. Yli 40 prosenttia jatkaisi kiinnostavan ihmisen tapaamista, vaikka kävisi ilmi, että hän on työtön.

Sinkkujen ajatellaan hermoilevan parisuhdetulevaisuutensa puolesta. Ei hätää. Jos ei nuorena tärppää, voi vanhana nautiskella. Yli 60-vuotiaat sinkut vaativat suhteeltaan seksiä ja romantiikkaa – ja hyvällä tuloksella: ryhmän saavuttamat orgasmit lähentelevät sataa prosenttia. Nuoremmat eivät pääse lähellekään.

2 kommenttia

licence27

1.7.2012 23:24

"En tiedä Suomen tilannetta, mutta kotiäitiydestä haaveileminen saa monien amerikkalaismiesten kiinnostuksen naista kohtaan hiipumaan"- Ei välttämättä hiipumaan, mutta taloudelliset realiteetit on monesti sellaiset ettei ole varaa elää yhden työssäkäyvän aikuisen taloudessa oli sitten lapsia tai ei. Sitäpaitsi Suomessa on järkyttävä määrä nuoria osatyökyisiä eläkeläisiä, vaikka olisi kuinka nätti ja mukava niin se tietää roimaa elintason pudotusta tai toiselle puoliskolle tuplamäärää työtä, eikä puhettakaan tasa-arvosta.

Se on tasan totta että kun se ihanteellinen kumppani tulee vastaan niin silloin ei välttämättä ensimmäisenä mietitä seksuaalia ajatuksia vaan iloitaan siitä että on mukavaa olla yhdessä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.7.2012 13:05

Suomessa ei taida kovin moni haaveilla kotiäitydestä uskoisin, että suomalaiset naiset haluavat olla itsenäisiä ja taloudellisesti riippumattomia miehestä. Suomessa varmaan suurin osa naisista käy töissä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi