Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on smoothie.

1 rkl spermaa, kiitos!  47

Sain käsiini Paul "Fotie" Photenhauerin ruokakirjan Natural Harvest - An inspirational collection of semen-based recipes.

Jokaiseen reseptiin kuuluu muutama ruokalusikallinen spermaa, joka siis on erittäin ravinnerikasta: ilomälli sisältää sokeria, proteiineja, entsyymeitä, vitamiineja ja mineraaleja. Lisäksi sadon tuottaminen on ilmaista ja kivaa.

Olin ihan että jee, haluun kokeilla! Mutta mistä saan tervettä ja raikasta spermaa? Häh?

Joku tuossa valkoisessa tahnassa on, ettei sitä ihan veljeltä viitsi pyytää, vaikka sinänsä samaa tavaraa kantaa jokainen mies palleissaan.

Tässä on siis hyvinkin kiperä spermansaantiongelma.

Mietin, että viitsinkö käydä jututtamassa yläkerran naapurismiestä.

"No se on Rönkkönen alakerrasta terve! Voisitko lainata pari desiä jauhoja? Ja sitten jos millään vielä viitsit, niin vetäisisitkö yhden ruokalusikallisen spermaa tähän kippoon. Ei mitään kiirettä, odottelen tässä ulkopuolella."

Vai voinko pyytää jotakin kaveriani runkkaamaan smoothieeni?

Lukijoistani löytyisi varmasti montakin reipasta kaveria, mutta miten saan tavaran käsiini.

Äitikin sen jo opetti, ettei saa koskaan mennä kenenkään vieraan miehen luokse saati sitten kertoa omaa osoitetta. Näissä miehisissä kauhuskenaarioissa eläen näen jo, että paljastamalla osoitteeni postiluukustani tunkee tunnin välein jäykkä kikkeli, joka sylkee mällit laminaatilleni. Ulko-oveeni on piirretty spermalla kirkkovene ja "HUORA", ja parvekkeelleni kiipeää joka päivä yksi kokovartalokulli.

Eikä Cityn toimitukseenkaan spermaa kannata lähettää, sillä tavaran pitäisi olla tuoretta, maksimissaan puoli tuntia vanhaa.

Ei tästä tule mitään. En saa koskaan maistaa spermasmoothieta. Olen surullinen. Olen spermaton nainen. :(