Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on sukupuutto.

Puumat sukupuuttoon  12

Kesäkuun Tiede-lehti väittää, että nuoria miehiä metsästävät puumanaiset (sekä nuoria naisia vaanivat setäpapat) ovat legendaa.

Tuore yhdysvaltalaistutkimus osoittaa, ettei kauniilla rikkailla ihmisillä ole juuri koskaan hyvännäköisiä nuoria puolisoita. Oikeasti he hengailevat oman ikäistensä kanssa.

Menestyneillä ihmisillä on melkein aina korkea koulutus ja vuosikausien yhteinen historia muiden samankaltaisten kanssa. He eivät jaksa heilua nuorten tietämättömien ihmisten seurassa, joita heidän kaverinsa pitäisivät todennäköisesti typerinä.

Puumia on kuulemma ollut noin 50 vuotta, mutta käsite tuli markkinoille ja muotiin vasta 2000-luvulla. Tiede-lehden mukaan puumat ovat käymässä uhanalaisiksi Yhdysvalloissa, koska samanikäisten liitot ovat nyt trendikkäitä.

Muutamilla tunnetuilla poliitikoilla, liikemiehillä, muusikoilla tai entisillä Hollywood-tähdillä on jopa vuosikymmeniä nuorempia partnereita. Heidän esiintymisensä lehtien kuvissa ilmeisesti iskee tajuntaan niin, että moni luulee puumanaisten ja sugardaddyjen olevan tavallisia.

Tunnetko sinä tällaisia pareja? Suomessakin on joitakin pariskuntia, joilla on suuri ikäero. Äkkiseltään en osaa yhdistää heitä berlusconimaiseen käytökseen.

Haittaako suuri ikäero?