Tässä vastaus siihen, mikset kelpaa

  • Mirja Wuokko

Naisilla on tapana ihmetellä, miksei joku heidän ystävänsä koskaan löydä miestä. Ystävä on kiva, fiksu, nätti ja kaikin puolin mahtava tyyppi.

Miehet voivottelevat, mikseivät he kelpaa naisille. "Olen hyvin koulutettu, hyvässä työpaikassa, minulla on asunto ja auto, asiani ovat kunnossa, eikä kukaan ole rumaksi haukkunut. Miksi kukaan nainen ei kiinnostu minusta?"

Naiset tsemppaavat ystäväänsä vuodesta toiseen, että kyllä sä kohta löydät sen oikean. Keski-ikää lähestyttäessä joku suorasanaisempi saattaa tokaista, ettei pidä olla liian nirso.

Miehille keksitään teorioita naisten oikullisuudesta ja rahanahneudesta. Ehkä joku ehdottaa, että olet liian tylsä.

Tässä hauskassa pätkässä on kiteytettynä evoluutiopsykologian löydökset pariutumisesta:

Sinulla on vain sellainen biologinen kokonaisuus, ettei sille ole niin paljon kysyntää kehityksen tässä vaiheessa!

25 kommenttia

Nuuskutin

23.7.2014 00:20

Blogin teksti antaa paljon negatiivisemman kuvan kuin video; "Sinulla on vain sellainen biologinen kokonaisuus, ettei sille ole niin paljon kysyntää kehityksen tässä vaiheessa!" . Vastaus suomalaisille miksei kelpaa on suomalainen negatiivinen marttyyri asenne ;) Parempi ottaa oppia videon lopusta<3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PetTErS

23.7.2014 04:37

Omien vastausten löytämiseen ja elämänasioiden selkeyttämiseen voin suositella Alkuajatusta. Kotisivulla www.alkuajatus.org voi käydä tutustumassa ja lataamassa maksutta mm sähkökirjan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nainen23

23.7.2014 13:43

Nyt oli niin huono blogikirjoitus että voisi vaikka lakata kokonaan lukemasta näitä Cityn juttuja. Varmaankin viehättävyydessä on osin kyse myös noista videolla mainituista asioista mutta eihän se ihan oikeasti niin mene ettå tuollaiset juuri tietynlaiset ominaisuudet omaavat ihmiset olisi tuhoon tuomittuja elämänkumppanin löytämisessä... Ei vaikuta tämä kirjoitus olevan kovin pohtien kirjoitettu vaan ihan vaan loukkaava ja otsikollaan klikkauksia kalastava. Ja ei, en ole yksi niistä ihmisistä, jotka eivät koskaan löydä ketään, en vaan siedä turhaa ilkeilyä sellaisia kohtaan joilla ei rakkauselämä aina ole ollut ruusuista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mirja Wuokko

24.7.2014 01:15

Mietin tätä. Kiitos palautteesta. En halua loukata.

Olen aika monta juttua ja blogausta tänne tehnyt ja tarkoitukseni ei ole olla törkeä tai kiusata, vaikka joskus provosoinkin. Tämä oli tällainen kesähessun postaus. Olen kirjoittanut paljon esim. Kaarina Määtän tutkimuksista ja pariin kertaan levittänyt hänen lämmintä kannustustaan: kaikille löytyy pari, jos ihminen haluaa rakastaa. Rakkaus ja parisuhde ovat mahdollisia myös muille kuin superihmisille.

shiwan8

28.7.2014 10:37

Tuossa oli käytännössä pelkästään fyysinen puoli hommasta ja sekin vajavaisesti. Se psykologinen puoli näyttelee suurta osaa hommassa. Psykologisessa osassa mitataan toisen osapuolen kykyä tarjota asioita jälkikasvulle, mikä siis tarkoittaa miesten osalta resursseja ja valta-aseman etuja, naisten osalta empatiaa ja hoivaa.

Nyrkkisääntönä hyväkuntoinen ja hyvässä sosioekonomisessa asemassa oleva mies on mieluisampi naiselle kumppaniksi kuin...no, mikä tahansa "heikompi" yksilö. Tämä siitä huolimatta, että kyseinen heppu saattaa olla täysi mulkku.
Samalla tavalla kaunis, empaattinen, hyvin käyttäytyvä nainen on mieluisampi kuin vähemmän noita ominaisuuksia omaava mimmi, vaikka olisi melko simppeli tapaus eikä olisi tehnyt päivääkään töitä elämässään.

Tämä siis keskimäärin, ei 100% tapauksista.

shiwan8

28.7.2014 08:40

Tiedän jo oman ongelmani: Vaadin naiselta samaa henkistä tasaisuutta ja rehellisyyttä kuin itseltäni.

Tämä siksi, etten pidä naissukupuolta oikeutuksena käyttäytyä huonosti tai olla epärehellinen. Liikaa vaadittu suurimmalle osalle omasta ikäluokastani.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jeppuli

29.7.2014 09:09

no mun ongelmat ei ole fyysisel puolel, eikä ees henkisel puolel. mun ongelmat on tasan miehissä;)

vaatimuksii/toivomuksii: mun mielest hyvännäköne mut ei tee siit numeroo, vähintään mun pitune, about samanikäne tai max joku +-5v, miehekäs, kondikses, hoitaa asiansa, ei addikti eikä edes dokaa liikaa, ei polta inhoon sitä, seksi pelaa loistavasti ja sitä on molemmille sopivasti, ei liian mustis, rehellinen, suoraselkäne, samantapane kiero tai muuten helvetin hyvä huumori, hyvä itsetunto ja itseluottamus, luotettava ja uskollinen. nii ja ei väkivaltane tai omistushalune, osaa luottaa itsekin, ei mikää mammanpoika, mut ei mikää pahiskaan se on vaa nii teinixii, mut en ala mutsiks kellekää. nii ja inhoon siivoomista mut teen sen silti, mut en toisen sotkui koko ajan. ei nipota eikä mäkätä, ei ole naimisissa uransa kanssa mut ei makaa himaskaa koko aikaa. ei muuten oo liikaa markkinoilla näitäkää, ihan vaan shiwanille tiedoks.

eikä mikää noistakaa riitä jos ei oo sitä jotai...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

29.7.2014 10:39

Tuosta kun ottaa irti subjektiivisen (ulkonäkö, mieltymykset, "ei liian mustis" (?) jne.) niin kuvailit juuri ihan normaalin suomalaisen miehen.

Oma listani on lyhyempi:

- Järki päässä
- Asenteet kunnossa
- Mun mielestä nätti
- Rehellinen
- Vastuunsa kantava
- Tasainen luonne

Noista on helppo täyttää ulkonäkövaade. Muista näyttää järjestäen puuttuvan 1+x. Hiukan ironista on se, että nuo muut ominaisuudet ei tahdo asua niiden naisten päässä joiden fysiikka ja asenteet ovat kohdallaan. Sitten kun löytyy se nainen joka on henkisesti kunnossa, fysiikka on lähempänä palloa kuin ihmistä.

jeppuli

30.7.2014 11:30

no mis ne sit on? ja monestiko oot ite miehen kaa seukannu:)

kokemuksia suomimiehist parisuhtees: hygienia unohtuu itsestä ja kämpästä, oma nainen unohtuu toiset ei, seksi kiinnostaa vain oman munan verran, viina maistuu joko liia usein tai sit liikaa kerral, muisti pätkii raflailtoje osalta, käyttää enemmä aikaa kylppäris ku mä, töissä koko ajan ja oottaa et mä oisin himas, väkivaltane joo kertaki riittää, itsetunto ei kestä mun saamaa huomioo jota en tod ees hae, parisuhtees sohva maistuu sali ei, mun eksät ahistanu joko läsnäolol tai sil et niit ny ylipäätää on. kaikki omii kokemuksii et paha niit kieltääkää.

ei liian mustis = tämmöne tyyppi kyttää, ei luota jne. ja näit on paljo. eikä meiä listois loppupeleis paljo eroo oo, mä vaan listasin tarkemmi, esim järki päässä, asenteet kunnossa ja vastuunsa kantava kohtiin menis suurin osa mun vaatimuksist

shiwan8

30.7.2014 12:16

Töissä, lenkkipoluilla, punttiksella, kotona, kavereittensa luona käymässä jne. jne. Jos sellaisen koitaa löytää paikallisen discohelvetin tiloista niin aika hiljaista saattaa olla. Noin niin kuin mitenkään elvistelemättä, tuosta listastasi mm. minuun osui kaikki ne jutut jotka eivät oli 100% katsojasta kiinni. En koe olevani mitenkään poikkeuksellinen tapaus sen perusteella millaista porukkaa ympärilläni pyörii.

Noin niin kuin omien taustojen mukaan tarkasteltuna tuon listasi olisi voinut kuvailla sanoilla "hyvännäköinen tavallinen suomalainen aikuinen mies joka kolahtaa sinulle".

Oma subjektiivinen kokemukseni on se, että noita listan täyttäviä naisia on, mutta paljon vähemmän kuin samaisen listan täyttäviä miehiä. Vahinko ettei tässä voi alkaa homoksi, olisi paljon parempi meininki kuin heteromiehenä suomalaisessa kaupungissa. :D

jeppuli

30.7.2014 13:04

No harrastan melko aktiivisesti kahta miesvoittoista lajia, lenkkeilen saleilen uin, oon miesten alal, käyn pubeis en discois eikä ongelma oo ollu löytää miehii jotka näyttää täyttävän odotukset vaan siit et ei ne sit oo ollu sellaisia, ongelmia ollu just ne mitä sanoin ja aika pitkään oon joskus kattellu ja toivonu muutosta. ja siis viime kädes pitäs olla rakkauttaki, se ei tuu pakottamal vaik olis kuinka jees tyyppi. ja se milt ihmiset päällepäin näyttää, ei kyl todellakaa kerro siit mitä ne on, tiiät varmaa itekki. lisäks porno on pilannu monta miestä joihi oon törmänny, se piti viel sanoo. vaihtelu virkistää ja kokeilunhaluu pitää olla mut rajans kaikel;)

ei tietty miehis kaikki vika oo, on mussaki varmaa jotai, ainaki oon vähä on-off tyyppi joskus, mut mun mielestä ny viimeisimmäst tuli mielee et kumppani ennen uraa vaik sitä uraaki on vähä itelläki. ehkä se et mä tosiaa odotan et se kokonainen paketti tulee, se paketti ei lössähdä ja se panostaa, itseensä, elämäänsä, muhun ja meihin. tai vitu jotain sellast:)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

31.7.2014 08:03

Luulen, että tavoitin ajatuksesi juonen. Kokonainen paketti, sama kuin valmis paketti, on kuitenkin käytännössä mahdoton saada valmiina. Siihen voi kuitenkin kasvaa yhdessä. Sitten on vielä se, että pitää itse yltää omiin standardeihinsa jos meinaa saada sen tason kumppanin. Koska nähtävästi kohtuullinen peruskunto ja "kuuleman mukaan" ehjä pää ei riitä, päätin sitten itse alkaa ravaamaan puntilla ja kyttäämään syömisiäni "ihan tosissani". Tulos näkyy positiivisesti, monessakin asiassa.
Sinun puolestasi en toki voi ottaa tähän kantaa kun en edes tiedä miltä näytät, saati sitten että tuntisin sinua oikeasti.

Tuossa on kuitenkin pari olennaista juttua:
Miehet järjestäen eivät pokaa naisia punttiksella (*). Kuten pariutumisessa yleensäkin, kaikki todelliset ratkaisun avaimet ovat naisen käsissä ja naisen aktiivisuus on pelkkää plussaa. Ainakin omalla salilla on sen tason mimmejä liikkeellä, että ei tarvitsisi harkita vaikka ilman mitään muuta keskustelua joku heistä esittäisi treffikutsun, varmuudella vastaisin myöntävästi.
Uidessa on hankala tutustua kehenkään.
Lenkilläkin melkein sinun pitäisi avata se keskustelu jos meinaat, että jotain tapahtuu. (*)

* Noissa tilanteissa miehen mahdollisuudet toimia nyky-yhteiskunnan normien puitteissa ovat käytännössä nollassa. Jos puntilla lähestyy naista jota ei kiinnosta ja nainen avautuu henkilökunnalle, joutuu mies vaihtamaan salia. Lenkkipolulla leimautuu miehenä samassa mielessä limaiseksi hiippariksi joka ahdistelee naisia.
Naisia ahdistelevan sekopään leiman ja ihanan rohkean miehen kunniamerkin erotus on vain ja ainoastaan se, että nainen jota mies lähestyi kiinnostui miehestä. Näin siis pääkaupunkiseudulla, yleensä. Muualla mimmien suhteellisuuden taju on tiettävästi aika helvetisti paremmassa jamassa noin keskimäärin.

jeppuli

1.8.2014 11:58

no fifti-sixti on mun suhteet alkaneet, puolet mun pokauksia ja puolet taas mut on pokattu. kaikist mahollisist mestoist. jos joku tulee salil moikkaan, ni vastaus on joko kyl, lähetää kahvil tai sit jos ei nappaa ni sanon et sori, ei nappaa ja mä treenaan ny. oon yleensä ihan kohtelias, mut se riippuu miten tulee sanoo mulle ja mitä. yleisel tasol kandee ekaks tulla juttelee ja jos saa vastakaikua nii sit kysyy et mites ois...siis vaik ne kahvit. lenkkipolul ei ainakaa kannata yllättää jos mul o napit korvis;)

sit ku mietin nii joskus ärsyttää et kundi ei saa sanottuu sanaakaan ja sit en ittekää viiti kysyy, koska mul on nii huonoi kokemuksii tommosist, sit joskus taas kiihottaa olla se joka metskaa. pakkei on tullu joskus, mut melkei aina varatuilt, aina ei niiltäkää mut sit mä en oo tienny varauksest. mut siis joo, oon mä vierest nähny semmost tylyttämist et ei mitää rajaa ja vaa kerra se tylyttäjä on ollu äijä, vitu hunksi. selvinpäin mua ei taas oo oikeestaan koskaa suomalaine ahistanu, mut ulkomaiset tai ulkomail kyl. et en voi puhuu muitte puolest, mut mulle saa jutella ku ei oo apina, ees känniapina. en mä oikein tiiä miksei vois lähestyä vitut mä ainakaa oo mikää meedio.

yhes kasvaminen ja suhteen kehittyminen joo, mut ei eri tasost lähtemine eikä ainakaa vajoaminen.

shiwan8

2.8.2014 19:17

Juu, toki sillä on väliä miten asiansa esittää. Jatkuvasti saa kuulla valitusta siitä miten miehet lähestyvät vain kännissä. Toisaalta, onko se nyt kumma jos ukot vetää sen suojakännin kun muijien vastaanotto on täysin sattumanvaraisesti positiivisenkin lähestymisen seurauksena joko positiivinen tai "full amok"? Jälkimmäisen saa toki varmistettua käymällä suoraan käsiksi tmv. :)
Olen sitä mieltä, että sellaisen on vähän turha valittaa joka luo omalla toiminnallaan ne olosuhteet joista valittaa. Heitetään nyt vaikka esimerkiksi sellainen, että jos kiusaamalla kiusaa kumppaniaan niin on aika turha avautua siitä, ettei seksiä lohkea.

Mut joo, käytännössä koska tykkään siitä punttiksesta jolla käyn, en oma-aloitteisesti tule lähestymään siellä ketään. Mitätön palkinto, mitättömällä onnistumisen todennäköisyydellä ja helvetin suurella riskillä siihen, että joutuu jatkossa näkemään kohtuuttomasti vaivaa aivan normaalien arkiaskareiden tekemiseen.
Homma olisi aika eri jos sukupuolet olisivat päinvastaiset asetelmassani. En tiedä ainuttakaan äijää joka vetää porot nokkaan siitä, että joku nainen osoittaa kiinnostusta häntä kohtaan. Ei se tarkoita tietenkään sitä, että ukko lämpenisi aina tai edes useinmiten, mutta homma otetaan kohteliaisuutena oletusarvoisesti.

Itse asiassa on aika helvetin ironista, etteivät naiset käytä tilannetta edukseen. Saatte melkein vapaasti valita äijänne ilman rationaalista pelkoa niskaan tippuvasta paskakuormasta. Silti, pois lukien sinä ja muutama poikkeus, ei voi koska "aloite on miehen tehtävä" tai muuta sen suuntaista. Todellista omaan jalkaan ampumista. :D

Mut siis teille aktiivisillehan tämä on hyvä juttu. Naisen aloite on sen tason harvinaisuus, että saatte huikean hyvän ensivaikutelman luotua jo ihan sillä, että teette sen aloitteen. :)

jeppuli

7.8.2014 11:58

mä ku luulin et oon niin stanan hyvännäköine et sen takii mul käy "aina" flaksi ku ehottelen jolleki jotain. mut se onki vaan teille niin harvinaista herkkuu et siinä selitys:)

shiwan8

7.8.2014 12:28

Eihän se sitä pois sulje. On se nyt silti niin, että jos ei miellytä niin ei miellytä. Se vaan, ettei tarvise olla ns. helvetin kaunis saadakseen miehen "aina". Harvassa ovat ne naiset jotka eivät onnistu halutessaan (paitsi jos käy tosi huono tuuri).

Asiaan liittyy sellainenkin hassu epäkohta, että moni todella kaunis ei pidä itseään kauniina koska miehet eivät heitä juuri lähesty. Se syy sille lähestymättömyydelle on se osa niistä todella kauniista jotka eivät osaa käyttäytyä asiallisesti miehiä kohtaan ja moni mies sitten skippaa ne loputkin poikkeuksellisen kauniit muutaman säännön tehneen sisarensa takia. Vastaavasti ihan perusmimmeistä löytyy egoilijoita koska miehet lähestyvät heitä runsaasti siinä uskossa, että selkään saamisen riski on pienempi. Suht. ironista. :D

shiwan8

8.8.2014 10:51

Eksotiikka kiehtoo, ihan samalla tavalla sukupuolesta riippumatta.
Tuossa jutun tehnyt mimmi mokasi vain yhdessä asiassa olennaisesti. Ei niissä ulkomaisissa ole sen paremmin niitä koulutettuja. Kulttuuri vain on eri ja siksi saavat suomalaisilta naisilta keskimäärin paljon enemmän anteeksi mokiensa osalta kuin suomalaiset miehet. Homma on heille helpompaa koska heiltä vaaditaan paljon vähemmän.
Jos nyt otetaan sellainen huonosti tai ainakin vahvasti murtaen suomea puhuva latinoheebo esimerkiksi, jos suomalainen mies menisi suoraan naisen takapuoleen kiinni ja peittoaisi naisen kehuilla tämän ulkonäöstä niin joutuisi tylysti torjutuksi. Jostain syystä se eri etninen alkuperä kuitenkin tekee siitä monen mimmin mielestä ihanaa.
En osaa selittää sitä muulla kuin eksotiikalla kun kerran samat säännöt eivät keskimäärin päde kahden eri etnisyyden edustajaan. Tämä puhtaasti sivustakatsojan arviona. Sitä paitsi saavathan suomalaiset miehet kuulemma paremmin naisia ulkomailla kuin täällä, joten sinällään homma tuntuisi menevän samalla tavalla vähän niin kuin kaikkialla. Jonkun jenkkitutkimuksen mukaan porukka silti pariutuu pääasiassa oman etnisen ja sosiaalisen ryhmänsä sisällä.

Ehkä joku psykologian tietäjä voisi tarjota meille syyt sille miksi asia näyttää tältä.

Mirja Wuokko

8.8.2014 13:11

Ja taas mä jauhan tutkimuksista, mutta onhan se nyt näppärämpää selvittää asiaa isommasta koosteesta. Siis tätä pariutumista ulkomaalaisten kanssa on tutkittu ja olen siitä aiemmin muutaman blogauksen tehnytkin. Suomalaisnaiset naivat enimmäkseen länsimaisia korkeasti koulutettuja miehiä ja miehet naivat enimmäkseen entisen Neuvostoliiton alueen naisia tai thaimaalaisia, joilla ei ole kovin hyvä koulutustaso. Ulkomaalaisen naineet naiset löysivät myös usein puolison ulkomailta, opiskellessaan tai työskennellessään siellä. Yksi syy naida ulkomaalainen mies oli naisten mukaan ulkomaalaisten miesten lapsimyönteisyys.

Kun tuossa tuoreemmassa blogauksessa käsitellään tunneimaisua, oli tässä HS:n jutussa mielenkiintoinen kommentti suomalaismiesten heikosta tunneilmaisusta. Onko se heikkoa? Onko tämä yksi syy naida ulkomaalainen? En tiedä.

Sen tiedän, että Suomessa on kaiken kaikkiaan ujoja ihmisiä enemmän kuin muualla. Ujous on synnynnäinen ominaisuus, ja sitä siedetään tutkijoiden mukaan esim. nuorena paremmin naisilta kuin miehiltä. Eli ujo tyttö voi olla söpö, mutta ujo mies pääsee usein pariutumaan vasta paljon ikätovereitaan myöhemmin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jeppuli

11.8.2014 12:18

meinaatsä suuri osa esim. turkkilaisist oli koulutettuja tos hesarin jutus? sit ku näist uutisoidaan aina korostetaan miesten koulutust. miks? koska ei voida myöntää et naisille kelpaa ku on eksoottinen, kehuu ja pitää naisena? paras mitä näin oli et koulutustasoks katottii about sama ku puolisoiden välillä oli vaa yhden koulutustason ero;) eli mamu oli keskiasteen käyny, suomalainen yliopiston. suomalainen mies on amis, ulkkis keskiasteen käyny melko kouluttautunu:) mun frendit on melkein kaikki miehiä ja juuri kellään ei oo koulutetumpaa naista ku ite.

ei mun mielest se oo yhtää hienompaa ku se et 60v suomiukko hakee 20v thaikkumimmin mut ainakaa kukaa ei puhu paskaa koulutuksest tms. turva ja elintaso kelpaa, haaveena oleskelulupa. sama homma afrikanrakastajilla, mut siit pitää puhuu nätimmin. vmp.

shiwan8

11.8.2014 14:57

Jeppuli oli aika ytimessä. Todettakoon vielä, että suomalaisille miehille annetaan käyttäytymisen osalta paljon vähemmän siimaa kuin niille ulkomaalaisille.
Ei siis niin, että suomalaiset miehet olisivat jotenkin sosiaalisesti kykenemättömiä vaan enemmänkin niin, että jos suomalainen mies lähtee perus gigolon linjalle, niin siinä missä gigolo on ihana ja naista huomioiva, suomalainen mies on limainen sika joka haluaa vain seksiä.
Eri standardit vaikuttavat kummasti. Ne venäläiset ja thaikkumimmit tulevat kulttuureista joissa sitä aviopuolisoa on tarkoitus kunnioittaa ja siinä sen suomalaisen miehenkin on helpompi kunnioittaa naista. Voin ihan kokemuksesta sanoa, että kunnioitus muuttuu nopeasti välinpitämättömyydeksi jos se kunnioitus ei saa aitoa vastakaikua.

hepskukkuu112233

20.10.2014 11:48

Veikkaisin esuomalainen nu suomalainen nainen tahtoo koulutetun miehen, on se sitten suomalainen tai ei. Ja ne naiset jotka ottaa ulkomaalaisia duunareita ovat usein itsekin duunareita. Ja niiltä ulkomaalaisilta he saavat rakkautta, hellimistä jne mitä he eivät ole saaneet suomalaisilta miehiltä. Kampaaja Vantaalta ottaa mielihyvin rakennusmiehen Turkista. Helsinkiläinen juristinainen valitsee yhdysvaltalaisen lääkärimiehen.

Pjotrprkl

13.3.2015 11:32

hepskukkuu112233 on väärässä, tummempi ihonväri paikkaa koulutuksen puutteen...

aivot narikassa

3.8.2017 22:24

Kyllä näin on että ihonväri kun poikkeaa tavanomaisesta niin koulutuksella tai työpaikoilla ei ole mitään merkitystä.. on se niin ihku kun ei osaa tapoja ja puhuu kin ihan eri kieltä.. kiitti vaan naiset, jos joku alkaa teitä vihaamaan tämän takia niin on ainakin asiasta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Eioooh

11.11.2020 02:30

"Sinulla on vain sellainen biologinen kokonaisuus, ettei sille ole kysyntää kehityksen missään vaiheessa!"

Eli ei siis kannata yrittää yhtään mitään tässä elämässä. On parempi jättää se.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi